Sayfa 72/272 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 2172 madde; 569 - 576 arası.

Konu: Ortaya Karışık II

1.  Alıntı Originally Posted by BORSA55 Yazıyı Oku
    Ama bu hisseler de çok çıkmadımi hocam..gerci uçmayan hisse kalmadida..
    Cok cikti mi bilmiyorum da. Siz tuprs 65 lerdeyken aldiniz mi? Tkfen 12 lerdeyken aldiniz mi? Ya da bunlar 65 degil 30 a mi gelecek 12 degil 6 ya mi gelecek diye dusundunuz? Ya da burdan alip domuzdan ne koparirsan kar diye 3-5krs kari gorup verdiniz mi?
    65 den 85 e giden 12 den 17.XX lere giden cok mu gitmis onu da bilmiyorum...
    Sizin ve sizin ozelindekiler bence vade suresini belirleyip kagit secseler daha iyi olur diye dusunuyorum. Ben omurluk tuprs ttrak aldigim icin fiyat bile umrumda degil.
    Ben kisaca yatirimciyim oyuncu ya da 3-5krs kari gorup vermiyorum. Derdim para kazanmak degil para yapmak.

2.  Alıntı Originally Posted by BORSA55 Yazıyı Oku
    Ama bu hisseler de çok çıkmadımi hocam..gerci uçmayan hisse kalmadida..
    Ben boyle bakanlar icin son donemde fazla sayida grafik paylastim. Sise ve krdmd iyi gitti. Degerlendiren olduysa

3.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Cok cikti mi bilmiyorum da. Siz tuprs 65 lerdeyken aldiniz mi? Tkfen 12 lerdeyken aldiniz mi? Ya da bunlar 65 degil 30 a mi gelecek 12 degil 6 ya mi gelecek diye dusundunuz? Ya da burdan alip domuzdan ne koparirsan kar diye 3-5krs kari gorup verdiniz mi?
    Sizin ve sizin ozelindekiler bence vade suresini belirleyip kagit secseler daha iyi olur diye dusunuyorum. Ben omurluk tuprs ttrak aldigim icin fiyat bile umrumda degil.
    Ben kisaca yatirimciyim oyuncu ya da 3-5krs kari gorup vermiyorum. Derdim para kazanmak degil para yapmak.
    Hocam tepe noktalarında kar satışı yapmıyor musunuz? Ya da tupras ve ttrak ne olursa olsun tutuyor musunuz? Saygılar

4.  Alıntı Originally Posted by imaus Yazıyı Oku
    Hocam tepe noktalarında kar satışı yapmıyor musunuz? Ya da tupras ve ttrak ne olursa olsun tutuyor musunuz? Saygılar
    Hic satis yapmiyorum. Aylik duzenli aliyorum.
    Babam 98 den beri tuprs aliyor hala aliyor.
    Kazanci astronomik.
    Bende obu takip ediyorum.
    Gram altinda alip hic satmiyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Haklısınız hocam ama her zaman uzun vadede kazandırmıyor ..şimdi bütün parasiyla 130'dan Tüpraş alan adam ne yapsın..hala bekliyor

6.  Alıntı Originally Posted by BORSA55 Yazıyı Oku
    Haklısınız hocam ama her zaman uzun vadede kazandırmıyor ..şimdi bütün parasiyla 130'dan Tüpraş alan adam ne yapsın..hala bekliyor
    130dan tuprs alan adam uzun vade aldıysa da kazanır. Uzun vadeci adam ekrana bakmıyor.
    1 yıl bile olmadı uzuncu dediğiniz tuprs alalı. 1 yıl orta vade
    Borsayı yatırım aracı olarak görüpte kazanamayan olmaz.Örneğin temettü verimliliği gibi konular umrunda olmaz ise karlılığını artıran şirkete yatırım yapmak istersen de SASA. Al at derdimiz yatırım ise cidden.
    Benim temettü verimliliği olmazsa olmazım. Sektöründe 1 numara olacak hem de temettü verimliliği iyi olacak.
    TTRAK ve TUPRS 2 koşuluda uyuyor. aselsan sektöründe iyi olabilir ama temettü verimliliği bana göre tırt diğer 2 sine göre.

7.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    130dan tuprs alan adam uzun vade aldıysa da kazanır. Uzun vadeci adam ekrana bakmıyor.
    1 yıl bile olmadı uzuncu dediğiniz tuprs alalı. 1 yıl orta vade
    Borsayı yatırım aracı olarak görüpte kazanamayan olmaz.Örneğin temettü verimliliği gibi konular umrunda olmaz ise karlılığını artıran şirkete yatırım yapmak istersen de SASA. Al at derdimiz yatırım ise cidden.
    Benim temettü verimliliği olmazsa olmazım. Sektöründe 1 numara olacak hem de temettü verimliliği iyi olacak.
    TTRAK ve TUPRS 2 koşuluda uyuyor. aselsan sektöründe iyi olabilir ama temettü verimliliği bana göre tırt diğer 2 sine göre.
    Deniz hocam, bu 2 hisse hariç uzun vade değerlemesi muhtemelen başka hisse öngörüleriniz var mı ?

Bu yıla mahsus yani önümüzdeki yıl iyi temettü verecek hisse ki hem traktör hemde tüpraş 2022 de dahil bunların rakamlarını yakalayamaz ismen ve ahayat bilançolarını inceleyin ltfn

Sayfa 72/272 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •