Sayfa 72/133 İlkİlk ... 2262707172737482122 ... SonSon
Arama sonucu : 1063 madde; 569 - 576 arası.

Konu: ROYAL Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. İki gün önce bir çakal vardı nereye kayboldu acaba leş kargası gibi milletin elindeki hisseye gözünü dikmişti.

2.  Alıntı Originally Posted by Hyundai Yazıyı Oku
    Sayın Sözdemir gözaltı pazarından çıkış için bilanço bekleniyor haklısınız. Tansel bey bilanço açıklanınca yönetim kurulunda karar alıp başvuru yapacağız demiş.
    ilginiz için teşekkür ederim.
    hadi hayırlısı diyelim.
    satış haberinin ardından birde gözaltından çıkış başvurusu gelirse künefe üzerine dondurma gibi olur

3. Arkadaşlar; Tahtayı yapanlar çok acımasız. Siz siz olun bu kağıda inananlar, aylardır sabırla bekleyenler malını ÇAKALLARA kaptırmasın, kandırılmasın. Bu kazanç Bana yeter dediği fiyatdan da malını versin. Benim şahsi görüşüm beklenti ve Oyun BÜYÜK 💰 , Belli ki Tahtayı yapan çakallar Kendi aralarında büyük pazarlıklar yapmışlar . Mal el değiştiriyor. Satış haberi ile birlikte Forumlara it’lerini saldılar ky.tedirgin ettiler. dikkatli olun..!
    Cümleten İyi akşamlar....

Dönen varlıkları toplamı 800 milyon tl olan Royal halı kdv dahil 510 milyona satılıyor olmasının anlamı nedir sizce ytd

Bakın burası önemli ytd

2012 degerlemesine göre toplam varlıkları 800 milyonluk şirket kdv dahil 510 milyon gibi bir rakama satılıyorsa burada bu şirketin faaliyeti ile ilgili güncel alacak ve ödemeleri yeni alan kişiye devr edilecek anlamına gelir buda bu şirketin faliyetinin devamını işaret eder tmsf atandıgından itibaren dondurulan borçların ödemesiyle mükelleftir şu anki faliyetiyle ilgili yükümlülüklerden muaftır aldıgı çek kasasındaki parası ödeyecegi borç arasındaki karlılık neçıkacaksa o kadarı üzerinden belirlenen fiyattır bu yani eski sahiplerinin sahip oldugu arsası makinası isim hakları gibi varlıklarının satışı bu bence ytd

Atlas halı mesala Tmsf yönetimden önce royalin degildi ama nakipogullarınındı tib birleştirdi ytd

Ve gelen bilançolar royal atlas halı ve iplik üzerinden geldi ytd

Sayfa 72/133 İlkİlk ... 2262707172737482122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •