Sayfa 72/985 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 569 - 576 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Dünya eski dünya olmayacaksa virüsle yaşamayı öğrenme ne anlama geliyor acaba..aşı yoksa sadece hayal mi kuracaz
    Herkes kaderine razı olacak çünkü surdurukebilir bişi değil bu hayat böyle. Virusleri yok eden asi yok sadece koruyucu asilar varmış diyor tüm uzmanlar. O asida zor bulunur virüs mutasyon a uğradığı için. 2 yol var ya herkes kaderine ve bağışıklık sistemine güvenecek zayıf olanlar yenilecek yada virüs basit bir grip virüsüne evrilecek. Sars mers domuz ve kuş giribi gibi basitlesecek. Yoksa bu şekilde hayat sürdürülemez. Hele pimpirikli hijyen takıntısı yada olumden çok korkan tipler ve onların yakınları için hayat işkence olur. Bu sene tatile sadece vurdum duymaz tipler gider. Zenginin işi zor hele havuz hamam spa lüksü bitti. Parmağını sokmaz kimse bu yaz. Havuzlar tam mikrop yuvasiydi şimdi daha beter risk. Yükselen spor salonu sektörü resmen biter, düşünün sağlık için spor yaparken virüs kapiyisun. Herkesin dokunduğu aletlere dokunuyor sonra herkesin girdiği havuza giriyor sonrada duş alıyorsun. Bu sektöre buyuk sermaye gerekiyordu işletme kuranların batması kaçınılmaz

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    virüsle yaşamayı öğrenmek ya da yeni dünya düzeni ne demek !
    Gençler-orta yaşta olanlar öğrensin ama yaşlı ve risk grubu ne olacak..Hastalanmayanlar hapis hayatı mı yaşayacaklar bundan sonra..
    Karı koca doktor videosu vardı, çocukları ile uzaktan konuşuyorlar. Bilgiye dayalı yaşam bu şekilde olacak.

Bize virüs komaz diyenler eski düzenlerini çok değiştirmez muhtemelen.

İki kesim arasında sürekli gidip gelenler için yaşam zor olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Borsa, para vs. Önemi olmayacak üretim önemli olacak ne demek..ya bunu açık açık söyleyecekler ya da böyle laflar söylenmemeli..

Köyleri ile bağı kopmayanların şimdiden köylerine dönüş hazırlığı yapmalarında faydalar var.

5.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Herkes kaderine razı olacak çünkü surdurukebilir bişi değil bu hayat böyle. Virusleri yok eden asi yok sadece koruyucu asilar varmış diyor tüm uzmanlar. O asida zor bulunur virüs mutasyon a uğradığı için. 2 yol var ya herkes kaderine ve bağışıklık sistemine güvenecek zayıf olanlar yenilecek yada virüs basit bir grip virüsüne evrilecek. Sars mers domuz ve kuş giribi gibi basitlesecek. Yoksa bu şekilde hayat sürdürülemez. Hele pimpirikli hijyen takıntısı yada olumden çok korkan tipler ve onların yakınları için hayat işkence olur. Bu sene tatile sadece vurdum duymaz tipler gider. Zenginin işi zor hele havuz hamam spa lüksü bitti. Parmağını sokmaz kimse bu yaz. Havuzlar tam mikrop yuvasiydi şimdi daha beter risk. Yükselen spor salonu sektörü resmen biter, düşünün sağlık için spor yaparken virüs kapiyisun. Herkesin dokunduğu aletlere dokunuyor sonra herkesin girdiği havuza giriyor sonrada duş alıyorsun. Bu sektöre buyuk sermaye gerekiyordu işletme kuranların batması kaçınılmaz
    İyi yakalamışsın.

Geçen yıllarda bir fitness center batmıştı TVde haber olmuştu.

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Borsa, para vs. Önemi olmayacak üretim önemli olacak ne demek..ya bunu açık açık söyleyecekler ya da böyle laflar söylenmemeli..
    Ütopik bir önerme olabilir.

Uzay Yolu filmini düşünüyordum bugün, ortada yemekleri yapanlar vs gösterilmiyordu, normalde temizlik işleri, yemek işleri de hayatın içinde oluyor. Bu kısmını geçersek para olmadan koca gemide hayat geçiyordu.

Güncel bir uzay yolculuğu filmi de var, bir erkek yolcu zamansız uyanıyor, sıkılınca güzel bir kadın bulup onun küvezinde arıza oluşturuyor, olaylar gelişiyordu.

https://www.sinemalar.com/film/67031/passengers-2016

Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Köyleri ile bağı kopmayanların şimdiden köylerine dönüş hazırlığı yapmalarında faydalar var.
    Dohol cizdiydim size. Baktınız mı.

8. Bazı ülkelerde okulların açılması Kontrollü olacak deniyor..Tamamen yalan.. bu ortamda hangi ana baba çocuğunu okula gönderir..Yeni normalleşme bu mu yani..

Sayfa 72/985 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •