Sayfa 72/342 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 569 - 576 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    enerji hisseleri beni seviyor arkadaşlar.... nedenini de bilmiyorum...
    Senden müthiş bir elektrik alıyorlar anlaşılan

2. Keko dostum,

Geçen sene gesan 33 tl iken senden görüp almayı çok istememe rağmen elimdeki senetlerde zarardayım diye almamıştım gesan nereler geldi bunu sanırım senden önce aldım ama bu senette olmana açıkçası çok sevindim. Çok iyi bir temel analizci olduğunu düşünüyorum son olarak diğer sitede de seni takip ediyorum orada ısrarla teknosa yazdığın için 10 tl den almış yüzde yüz karla satmıştım. sağol varol dostum

3.  Alıntı Originally Posted by fb_06 Yazıyı Oku
    Keko dostum,

Geçen sene gesan 33 tl iken senden görüp almayı çok istememe rağmen elimdeki senetlerde zarardayım diye almamıştım gesan nereler geldi bunu sanırım senden önce aldım ama bu senette olmana açıkçası çok sevindim. Çok iyi bir temel analizci olduğunu düşünüyorum son olarak diğer sitede de seni takip ediyorum orada ısrarla teknosa yazdığın için 10 tl den almış yüzde yüz karla satmıştım. sağol varol dostum

Fb li de gelmiş ,kaldı ömür
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Fb li de gelmiş ,kaldı ömür
    acaba bu fb sahte fb mi ?? onun 200 lerde gelmesi gerekiyordu...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. dostlar bahsettğiniz fb liyi bilmiyorum

6.  Alıntı Originally Posted by fb_06 Yazıyı Oku
    Keko dostum,

dostum şimdi teşekür ediyorsun ama bir kaç ay önce gesan forumunda bana çok çektirdin... keşke o vakitler bunu söyleseydin... neyse hayırlısı diyelim...herkes kısmeti kadar faydalanacak deyip işi tatlıya bağlayalım...umarım sen de kazanırsın dostum..teknosada ben de 10 civarlarından aldım 28 civarlarından sattım...32 tl leri görmüştü...gesan ise vaktinde alan herkes köşe oldu...arada bir dua edilirse sevinirim..zaten kimseden başka bir şey de istemiyorum...maddi olarak kimseye muhtaç değilim...

ben tüm ky dostlara başarılar diliyorum...umarım zararlarını fazlası ile bu hisseden çıkarırlar...bu potansiyel bu hissede var..tabi orta ve uzun vadede..kısada da ben potansiyel görüyorum ama yine de kesin bir şey diyemem..artık karar ky dostlarımızındır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by fb_06 Yazıyı Oku
    dostlar bahsettğiniz fb liyi bilmiyorum
    gesan forumunda bana ağır eleştriler yapan sen değil miydin dostum ... yoksa onun nici fenerli miydi ?? valla bu borsa bizde hafıza da bırakmadı...kwon dostum sen ne dersin ?? bahsettiğimiz fb dostumuz bu muydu ??

Sayfa 72/342 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •