Keko dostum,
Geçen sene gesan 33 tl iken senden görüp almayı çok istememe rağmen elimdeki senetlerde zarardayım diye almamıştım gesan nereler geldi bunu sanırım senden önce aldım ama bu senette olmana açıkçası çok sevindim. Çok iyi bir temel analizci olduğunu düşünüyorum son olarak diğer sitede de seni takip ediyorum orada ısrarla teknosa yazdığın için 10 tl den almış yüzde yüz karla satmıştım. sağol varol dostum
dostlar bahsettğiniz fb liyi bilmiyorum![]()
dostum şimdi teşekür ediyorsun ama bir kaç ay önce gesan forumunda bana çok çektirdin...keşke o vakitler bunu söyleseydin...
neyse hayırlısı diyelim...herkes kısmeti kadar faydalanacak deyip işi tatlıya bağlayalım...umarım sen de kazanırsın dostum..teknosada ben de 10 civarlarından aldım 28 civarlarından sattım...32 tl leri görmüştü...gesan ise vaktinde alan herkes köşe oldu...arada bir dua edilirse sevinirim..zaten kimseden başka bir şey de istemiyorum...maddi olarak kimseye muhtaç değilim...
ben tüm ky dostlara başarılar diliyorum...umarım zararlarını fazlası ile bu hisseden çıkarırlar...bu potansiyel bu hissede var..tabi orta ve uzun vadede..kısada da ben potansiyel görüyorum ama yine de kesin bir şey diyemem..artık karar ky dostlarımızındır...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri