Sn. tövbekar zamanın yoktu ayrintili yazamadım.
Şirketten ya da ortaklardan kap beklentimin nedeni şu. Yılbaşından beri yaklaşık yüzde 6'lik bir satış gerçekleştirdi şirket. Herkes sizin benim gibi alım satım yapabilir amenna. Ama son satışa konu paylar içinde likidite ve payların daha geniş kesimlere yayılması neden gösterildi. Hisse hacimde ve likidite oranında ilk 50de bildiğim. Yani dalga geçer gibi bir neden gösterildi. Zaten satış can sikarken, bir de bu absürt neden hisseye olan güveni iyice zedeledi. Bu kap atilmayabilirdi. Tamamen amatörce. Atıldı tamam, hisseler fona devredilebilirdi, özel emirle satilabilirdi uluuun örneği gibi. Ya da pay alımı kolaylastirilmak isteniyorsa bölünme yoluna gidilebilirdi. Bunları yatırımcı ilişkilerine de yazdim. Ama bunların hiçbirini şu ana kadar yapmadı şirket ve kayitsiz kalmayı secti. Dün ve bugün gerçekleşen fon satışları da bu kayitsizligin ve güvensizliğin sonucu bence. Bu düşüncelerimi aynı rumuzla sosyal medyada da şirkete ve ortaklara yazıyorum. Belki farkındalık yaratir. Benim maliyetim ne yazık ki 0 değil ve şu anki değerin üzerinde. Borsa artarken 2 haftada bir 30 kagididin yüzde 12 dusmesi de sinir bozucu. Elbet risk alarak yatırım yapıyoruz. Kaybedilen sadece zaman ama o da çok kıymetli. Şirkete olan güveni kaybetme konusunda hiç tereddüt yaşamadım, ama yönetime olan güveni oldukça yitirdim. Kol kesme mevzusunda ise, birakin da bu kararı herkes kendisi versin. Saygılar, bol kazanclar herkese.
Yer İmleri