Sayfa 72/96 İlkİlk ... 2262707172737482 ... SonSon
Arama sonucu : 763 madde; 569 - 576 arası.

Konu: TUPRS - Tüpraş

1.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    sayın magnetıc en ideal tedbir geri alımdır keşke temettü vermeselerde yüksek oranda geri alım uygulasalar.muhteşem olur.bofanın hsbc nin satış baskısını nötürleştirir.siyon sermayesi türk borsasını en dibe doğru düşürmek için var gücüyle satış yapıyor manipilatif davranıyor.hükümetin umurunda değil.devleti yönetenlerin borsada tek bır lotu olduğuna inanmıyorum.yüzde 50 faiz varken niye yöneticiler hisse alsın ki.
    Benim tercihim her zaman temettü vermesidir.Şirket geri alım yaparsa fiyatı bir süre artar ama bunun bana hiçbir faydası olmaz.Çünkü benim amacım hisse satmak değil.
    Ama temettü verirse ki veriyor bana çok faydası olur,oluyor.Temettü sayesinde lotlarım eksilmeden ihtiyaçlarım için harcıyorum.Artan olursa yeni lotlar alıyorum sıfır maliyetli

Yaşasın temettü

2. Ve şirketin hisse alması sonucu fiyatının artması gerçek ve kalıcı bir artış değildir.Sadece geçici artıştır,trend,talep artışıdır.Sonra gerçek hakettiği fiyata geri düşer.
    O gerçek fiyatını ise finansalları,bilançoları ve verdiği temettü oranı belirler

Bence böyleYanılıyor da olabilirim.Benim yatırım tarzım bu

3. nakit paranın dövize yönelmemesi için spk ve bakanlık tahtacıların suni baskısına bile isteye ses çıkarmıyorlar...bu kadar basit..her borsa + iken dünya da, bist e bak....

4. Brent de göçtü, temettü de yemiyor, halimiz yaman ;)

5.  Alıntı Originally Posted by Fatih34 Yazıyı Oku
    Brent de göçtü, temettü de yemiyor, halimiz yaman ;)

borsa 9400-9500 bandına inecek tüpraşta 158-159 tl ye düşecek gibi duruyor.brent petrolde dibinden tepki verirse tüpraşta yukarı yapar.ne yazıkki dünyada en kırılgan ekonomi olduk.ülkeyi bu hale getirenler utansın tabiiki utanacak ar ve haya duyguları varsa?

6.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    nakit paranın dövize yönelmemesi için spk ve bakanlık tahtacıların suni baskısına bile isteye ses çıkarmıyorlar...bu kadar basit..her borsa + iken dünya da, bist e bak....
    çok fazla teknik bakarsan sonu bu olur, ne baskısı? herhangi bir devlette, faizlerde artış olursa, borsalar satış yer, sebebide iktisadidir, yatırımlar dişer, firma gelirleri azalır, vs vs.

olağan dışı bir durum yok yani, bizim borsada satış yedi, satış yemese idi, bir sorun var demektir,

şimdi senaryo şu şekilde ilerleyecek, faiz artış tamamlandı, bir süre konsolidasyon olacak, enflasyon düşüşleri belirginleşmeye başladığı anda, faiz indirim patikası başlayacak,

önümüzdeki 2-3 aylık dönemde her an borsaya alımlar gelebilir, dışarıda tüm major merkez bankaları(BOJ hariç) faiz indirim patikasına giriyor. buda bize yarayacaktır. şu anda parası olan bence ufaktan almalı diye düşünüyorum.
    baskı maskı ne ya, hacim yokki,hacmin omadığı yerde baskı olmadanda düşer, yakında borsa çok ucuz kaldı haberleri başlar, süreç işliyor kitabına göre.

saygılar, sevgiler, YTD

7. dünyada işler yoluna girmeden Türkiyede işler yoluna girmez, umalımda dünyadaki bu yüksek enflasyon, stagflasyona dönmez, FED indirime başlayacak, umalımda zamanlama doğru olsun, timing yanlışsa dünya ceremesini çeker. yani erken olan bir indirim tüm dünyada bindirimler olarak yansır.

saygılar, sevgiler, YTD

8.  Alıntı Originally Posted by Mr.No.Name Yazıyı Oku
    çok fazla teknik bakarsan sonu bu olur, ne baskısı? herhangi bir devlette, faizlerde artış olursa, borsalar satış yer, sebebide iktisadidir, yatırımlar dişer, firma gelirleri azalır, vs vs.

olağan dışı bir durum yok yani, bizim borsada satış yedi, satış yemese idi, bir sorun var demektir,

şimdi senaryo şu şekilde ilerleyecek, faiz artış tamamlandı, bir süre konsolidasyon olacak, enflasyon düşüşleri belirginleşmeye başladığı anda, faiz indirim patikası başlayacak,

önümüzdeki 2-3 aylık dönemde her an borsaya alımlar gelebilir, dışarıda tüm major merkez bankaları(BOJ hariç) faiz indirim patikasına giriyor. buda bize yarayacaktır. şu anda parası olan bence ufaktan almalı diye düşünüyorum.
    baskı maskı ne ya, hacim yokki,hacmin omadığı yerde baskı olmadanda düşer, yakında borsa çok ucuz kaldı haberleri başlar, süreç işliyor kitabına göre.

saygılar, sevgiler, YTD
    Yaklaşık 4 aydır hemen hergun her hisseyi satan bofa maskeli bademlerin
    Bu mallari ne zaman aldigini
    Borsa yükselirken hiç alımda olmayan bu kuruma bu malların nasıl hergun virmanlandigini
    Hergun ort 1.5 milyar satan bu kuruma üzerinde vahşice shortluyor , bu ayrıcalığını neden taşındığını
    Bir düşün
    Fed faiz indirimleri tr gibi ülkeler için büyük ilaçtır
    Böyle velinimeti bist neden yerle bir olarak bekledigini yukarıdaki saydiklarimda dusun

Sayfa 72/96 İlkİlk ... 2262707172737482 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •