Sayfa 72/95 İlkİlk ... 2262707172737482 ... SonSon
Arama sonucu : 753 madde; 569 - 576 arası.

Konu: (kod rakamlar)==>izmir'in dağlarında çiçekler açar..

1.  Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    insan gibi bir soru sorduk geldiğiniz duruma bak
    kapasite meselesi yapacak birşey yok

aynı şeyleri kendinize de söyleyin

ayrıca

sizin bu tarzınız ile zaten muhatap kabul edilir bir yanınız yok benim için
    aslında size sizin tarzınızda çok kolay cevap verebilirim
    ama STAH ağbi ye saygımdan bu topikde sizin ile muhatap olmayı tek taraflı
    sonlandırıyorum

yolunuz açık ve benden uzak olsun
    Bu kadar yazıyorsun özl den bana buraya aynı şeyleri neden yazıyorsun.
    STAH abiye saygıdan bahsedip aynı cümleleri niye yazarsın şampiyon tamam sensin.
    Bak ben stah abiye sordum ilk soruyu atlayan sensin bırak atlamayı düzgün anlayıpta yorumlasan eyvallah bak bakalım ne yazmışın arkada nerden çıkardında geldin referenduma , HZ Mevlanın dizelerine koyup aklınca ima etmeleri yapıp ondan sonra SAYGI dan bahsedicen.
    Bu yüzden işine bak dedim tamam şampiyon

2. Sn Volbor birde şöyle dusunelimmi Halk bank genel müdür yardımcısı 23 mart tarihinde gozaltina alinmis ve 4 gun sorgusu sürmüş. ..bizim dun aksam haberimiz olsada(kamuoyunun) bu haberin kamuoyundan once ilgili kademedeki yetkililer tarafindan duyulduğu kuvvetli ihtimaldir. ..ve diger bir kuvvetli ihtimalde dün halkb tahtasinda yukari hamleler yaparak elden ne çıkarırsak kardir diye dusunmeleri ve dünkü hareketin olmasıdır. ..

maalesef guvenecek bir kurumumuz kalmadi diye düşünüyorum ozelliklede sermaye piyasalarinda...

yaşlanarak degil yaşayarak tecrübe kazanır insan...

3.  Alıntı Originally Posted by winwin Yazıyı Oku
    Sn Volbor birde şöyle dusunelimmi Halk bank genel müdür yardımcısı 23 mart tarihinde gozaltina alinmis ve 4 gun sorgusu sürmüş. ..bizim dun aksam haberimiz olsada(kamuoyunun) bu haberin kamuoyundan once ilgili kademedeki yetkililer tarafindan duyulduğu kuvvetli ihtimaldir. ..ve diger bir kuvvetli ihtimalde dün halkb tahtasinda yukari hamleler yaparak elden ne çıkarırsak kardir diye dusunmeleri ve dünkü hareketin olmasıdır. ..

maalesef guvenecek bir kurumumuz kalmadi diye düşünüyorum ozelliklede sermaye piyasalarinda...

Bende bundan bahsettim sadece Stah ağbiye sorarken konuyu fazla açmadım .Çünkü hemen olayı farklı yerlere çekicek gözü kapalı taraftarlar olduğu için üstü kapalı geçtim.
    Yorumunuz için tşkl.
    Akşam Stah abide yorumlarsa terazinin neresindeyiz ona bakarız kendisi araştırmacı gazeteci gibidir.

4.  Alıntı Originally Posted by winwin Yazıyı Oku
    Sn Volbor birde şöyle dusunelimmi Halk bank genel müdür yardımcısı 23 mart tarihinde gozaltina alinmis ve 4 gun sorgusu sürmüş. ..bizim dun aksam haberimiz olsada(kamuoyunun) bu haberin kamuoyundan once ilgili kademedeki yetkililer tarafindan duyulduğu kuvvetli ihtimaldir. ..ve diger bir kuvvetli ihtimalde dün halkb tahtasinda yukari hamleler yaparak elden ne çıkarırsak kardir diye dusunmeleri ve dünkü hareketin olmasıdır. ..

SN winwin

açıklayıcı cevabınız için gerçekten teşekkür ederim
    eğer bu sorgu olayı 23mart gibi ise şayet
    ve o günden bugüne yani 24 mart 28 mart arası gerçekleşen işlemlerde
    ilk 5 alıcı yabancı
    diğer tarafta baktığımda 1.150.000 lot mal yemiş piyasa
    ortalama 11,50 tl desek 13-13,500 milyon tl arası bir tutar
    tabii bu tutuklamadan yabancının da haberi yok ise o zaman daha fazla mal satmış olurlar
    fakat nette 13 milyon civarı bir para
    eğer ki amaç sizin ve bizim düşündüğümüz gibi olsa
    tersi durum olmaz mı idi
    çıkması yerine düşmesi
    ve de yataydaki piyasa da daha fazla satmaları gerekmez mi idi
    bu piyasa ve halkb için 13-20 milyon arası bir satış çok da önemli değil bence
    ama eğer böyle ise bu memleket bu millet cidden çok ucuzlamış
    diyerek başka olumsuz şeyler düşünmek lazım

yine de çok teşekkürler
    ayrıntılı bakmama sebep oldunuz
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

5. Evet bende oyle düşündüm sn bulut...rica ederim...
    Biraz gergin olabiliyoruz hepimiz bazen dogamizda var ama dogamizda hoşgörü sevgi anlasma ve arkadaslik dostluk gibi degerlerde var😉
    ☺☺ evet gercekten arastirmaci gazeteci gibi ustad gunduzleri ulasmak pek mumkun olmasada geceyi bekleyecegiz artik☺

6. Ben teşekkür ederim sn VOLBOR...
    Tabiki sizin tezinizde ihtimal dahilinde normal sartlarda...ben bir süredir takaslarda ve araci kurumlarin yapmış olduklari islemlerde ciddi ciddi adres kamuflesi oldugu suphesi tasidigimdan dolayi bu sekilde düşünüyorum😞 umarim birgün görüşü ve yaşam tarzi nasil olursa olsun her bir TURKIYE CUMHURIYETI vatandasi insanimiz komplo teoristleri hariç 😄 devletimize ve tum kurum ve kurullarinin aciklama ve uygulamarina suphesiz ikna ve inanc ile yaklasacagimiz seffaflikta ve dogrulukta yasanacak bir zamana ve sisteme entegre oluruz 😍 ne guzel ya hu ☺

7. şimdi şu grafik üzerinde bir kaç satır çalışalım...

1-üssel ortalama olarak 20 günlükler aşağı yönde kesildi...bununla birlikte kesilme gün sonu itibarı ile ;

KAPANIŞ>ORTALAMA görüntüsü ile gerçekleştiği için yarın 20 günlüklerin kesildiğine dair teyit görmemiz gerekmektedir...

2-kod rakam;

KAPANIŞ>ORTALAMA>89.610..denklemi gerçekleşmediği sürece ..YÖN AŞAĞI... şeklinde ortaya çıktı...

20 günlüklerin kontrol alanının 89.622 olduğu göz önüne alındığında bu seviyelerin endeks için ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkmaktadır...

3-çünkü;

söz konusu seviyelerin üzerinde kalınmadığı sürece en yakın istasyon 50 günlüklerin civarında bulunmaktadır ki o rakam da grafik üzerinde görülmektedir...

4-YOL HARİTASINA BAKTIĞIMIZDA;

Direnç 3... 90.300

Direnç 2... 89.900

Direnç 1... 89.600

DENGE DEĞERİ............................89.200

Destek 1... 88.900

Destek 2... 88.500

Destek 3... 88.200

**89.600 seviyelerinin aynı zamanda 1.ci direnç noktası oluğu da görülmektedir...

denge değerinin üzerinde kalınamadığı sürece 88.000 li seviyeler kaçınılmaz olacaktır...

5-momentum indikatörü son aşağı harekete teyit vermiştir ve epey uzun bir aradan sonra ilk kez eksi değerler üretmeye başlamıştır...bu indikatörde ortaya çıkan ALÇALAN ÜÇGEN görüntüsü ise eksi değerlerin derinleşme ihtimalinin yüksek olgu anlamına gelmektedir...

6-ÖZETLE;yarın 89.600 seviyelerri endeks için; tu bi or nat tu bi noktasıdır

8. değerli kardeşlerim son derece bilgilendirici ve faydalı bir şekilde tartışmışsınız...teşekkürler...

haliyle sinirler gergin..çok zor günlerden geçiyoruz ama emin olun ilerde çok daha zor günler bekliyor ülkemizi...

daha önceki yazışmalarımızda her kötü gelişmenin güçlü bir tepki hareketiyle karşılandığı üzerinde durmuş ve çeşitli, örnekler vermiştik...aynı durum halkb kağıdında ortaya çıktı...bulut-1 kardeşim bu konu üzerine vurgu yapmış...sv.VOLBOR kardeşim ise kağıdın tepki hareketi üzerine yoğunlaşmış...aslına bakılırsa aynı hareketin değişik noktalarından bakış açısının getirdiği ufak bir anlaşmazlık..özetle görüntü bu;

sv.winwin kardeşim ise son derece aydınlatıcı ve uzlaştırıcı bir yaklaşımda bulunmuş...

evet..sinirler gerçekten gergin...çünkü doğal denge yok oldu...yaşanan olaylara akıl sır ermiyor...net olarak yazamadığımız için bazı sorular soralım o zaman...

1-yeryüzünde başka bir ülkenin kamu bankası üst düzey yöneticisi, bu şekilde tutuklanmış mıdır...?

2-zerrap ın itirafları arasında başka hangi konular vardır...?

3-biz bu soruları düşünürken sn.başbakanın beyanatını okuduktan sonra soruya gerek kalmadığı net olarak görülmektedir...buyrun;

Sayfa 72/95 İlkİlk ... 2262707172737482 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •