Sayfa 72/1009 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 569 - 576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Havuz diyince Uzan ailesinin havuzu icinde mi ne SIM kontur kartlari cikmisti- ole bir haber aklimda kalmis-
    hani bir de onlarin yonetim katina ozel sifreli asansor cikiyordu- hos bizim firmada da yonetim in oldugu kapidan sifre yazip girebilrisiniz.................

Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Hani derler ya, dunyada tum altin miktari iki olimpik yuzme havuzunu silme dolduracak kadardir diye.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Tamam da ornegin work n travel cilarin haftalik maas odemeleri cek ile yapiliyor- oysa banka dan hesap acip,
    pat diye hesaba yatabilir- posta sistemleri ne kadar da guvenli imis- ben seneler once sehirler arasi faturalari zarfa koydum postaladim ama posta kutudan postaci yada baskasi cukka yapti zarfi...

Alıntı Originally Posted by best Yazıyı Oku
    amerikada yıllarca bulundum

adamların 1 doların altı meblağlar için çek yazdığına şahit olmuşumdur, bizde olsa döverler

yani vatandaşın cebinde 1 doları yok veya harcamak istemiyor, 89 cent için çek yazıyor..?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

3.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Ingiltere de sanirim 1000 pound uzerinde max. tasiyabileceginiz rakamdir. ABD de heralde 5000 usd olabilir-
    rolex kac para peki 250bin usd filan mi..........
    fiyatını bilmiyorum ama bahsettiğim kişi tanınmış bir ailenin çocuğu.
    o kadar pahalı versiyonunu almamıştır.
    uyanıktır havasını atar ama çok da savurmaz.
    şimdi merak ettim baktım fiyatlara o kadar pahalı değil:
    http://www.thewatchquote.com/Rolex-115234-0012-PdN.htm:
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

PIMCO küresel ekonomi danışmanı Fels, “Fed'in bu yıl daha fazla faiz artırmayacağını düşünüyoruz” dedi

PIMCO'nun küresel ekonomi danışmanı Joachim Fels, Hong Kong'da Bloomberg Televison ile gerçekleştirdiği mülakatta “Zaman geçip yıl sonuna yaklaşırken enflasyonun hedefin altında olduğunu gördükçe Fed'in eninde sonunda bu yıl bir kez daha faiz artırmayacağını düşünüyoruz” dedi.

ABD enflasyon verisinde geçtiğimiz aylarda görülen düşüşün geçici olmadığını, bunun geniş çaplı bir düşüş olduğunu belirten Fels, “Fed'in eylemlerinde karar verdirici olan enflasyon verisi” dedi.

Fed'in düşük enflasyon ortamında faiz artırımlarına devam etmesi durumunda bunun düşük enflasyon beklentilerini güçlendireceğini belirten Fels, tahvillerdeki son satış dalgasının Fed değil diğer merkez bankalarının etkisiyle gerçekleştiğini ve hareketin aşırı olduğunu ifade etti.
    Neymiş, düşük enflasyon ortamında faiz artışları iyi gidermiş..

Bir an evvel resesyona girmekte fayda var..

Ne biçim dolarcıyım ben ya..

screwed..vidalandım..

FED gibi..

Gidecek yer yok..

Maşallah altının onsu 1206..FED faiz arttıracak, kaçanla uçan kurtulacak ya..

delinin .... oynadığı gibi oynuyorlar..

6. Pimco bu işlerde çok iyidir.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    Pimco bu işlerde çok iyidir.
    Bende öyle düşünüyorum..

Gidilen yol yol değil..çok geç kaldılar bence..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Aynen, FED ölüdür esasen..Trump gazı biraz esneklik sağladı, onunda sonuna gelindi..

FED faiz arttırmasına rağmen geri planda gevşek para politikaları devam ediyor..bu konuya dikkat etmek gerekir bence..yoksa 1.25 faizler bile bu ortamda ortalığı çoktan sarsardı..

Tahvil piyasasında dün ve önceki günde olanlar küçücük bir provaydı..yoksa Bill Gross şu açıklamayı yapmazdı:

Bill Gross: Küresel tahvil piyasası “çöküşte” değil

Janus Henderson Group fon yöneticisi Bill Gross, yalnızca Almanya 10 yıl vadeli tahvillerinin faizinin geride kalan iki haftada 30 baz puanın üzerinde yükseliş kaydetmesinin tahvil piyasasının çöküşte olduğun anlamına gelmediğini belirtti.

Gross, Bloomberg Radio ile gerçekleştirdiği bir mülakatta, “Tahvillerin çöktüğünü söylemek için volatilitenin ikiye, üçe katladığını ve fiyatların haftada iki ya da üç puan düştüğünü görmeniz gerekir” dedi.

“Merkez bankaları volatiliteyi kontrol altına almaya çalışacaktır” diyen Gross, “Fakat piyasanın onlarla aynı fikirde olup olmadığı en önemli soru olacak” diye ekledi.

Gross, tahvil faizlerinin yukarı yöneleceğini ve Fed'in büyük bir ihtimalle Aralık ayında bu yıl son bir kez faiz artırımına gideceğini belirtti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    İyi bir hafta dilerim herkese...

BİST'i yukarı açtılar...

Bu hafta gene emekli paramıza ek buradan gelecek.

Dolardan hayır yok...

Sayfa 72/1009 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •