aynen
ne abd nin
ne de japonun borcu vardır
hepsi kağıt üzerindedir.
bizim iç borç tl gibi.
ama dolar borcu öyle değil
aynen
ne abd nin
ne de japonun borcu vardır
hepsi kağıt üzerindedir.
bizim iç borç tl gibi.
ama dolar borcu öyle değil
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Aslında şu an tam fırsat ha
Tüm dünya ayaklanip
Dolar gaymeborcumuzu odemiyok dese
Abd biter biter
Şey biti
Gibi
Ya neyse
Onun adı
Systematic affect
Domino taşları
Birbirini iterek dagitir
Korona muteakip
Bu gelicek
Görüceğniz
Moruk abem
Dediydi dersiniz
Tabi böyle bişey yok
Dünya insanlarında böyle bi konsensüs iradesi olmadığından
Hayal mahsulü
Son düzenleme : Moruk; 26-05-2020 saat: 15:48.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kovid-19 tedbirleri nedeniyle ara verilen Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferlerini perşembe günü başlatacaklarını açıkladı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Koronavirüs nedeniyle uçuşlarını bir süre askıya alan ve 5 Haziran itibariyle iç hat uçuşlarına başlamayı planlayan THY, uçuşta da yeni bir döneme giriyor. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak yolcuların uçuş esnasında dikkat etmesi gereken konuları açıkladı. Ekşi, “Şimdi uçuşa hazırlanma zamanı. Sağlıklı uçuş için el bagajı yok, küçük el çantası var. Koridorlarda kuyruk ve temas yok. Anons ile sıra numarasına göre, biniş için arka sıradan öne doğru, iniş için önden arkaya doğru sırasını bekleyerek anons ile. Maskeni tak. Her dört saatte bir değiştirecek kadar yanında yedek masken olsun. Sosyal mesafeni koru, mümkün ve makul olan her yerde buna dikkat et. Hijyene dikkat, el yıkamak ve mümkün olduğunca online işlemler ile seyahat” diye paylaşımlarda bulundu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Zaten zaafımız oralar.
Devrim ülkeyi yönetmekmi?Zaten devrim yapılmıştı adıda CUMHURİYET
Yoksa hak (işçi,kadın,insan,doğa,hayvan vb.),hukuk,adalet ve demokrasimi
Adalet derken sosyal haklarıda koyuyorum.egitim,Sağlık VB.)
Bu durumda eğitim olmayınca neyleyelim kör cahili.
ATAM ATATÜRK'de köylü Milletin efendisidir dedi.
Eee şimdi köylü yok oluyor lakin celladına oy veriyor.
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri