Sayfa 720/844 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 5,753 - 5,760 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

1.  Alıntı Originally Posted by lefewre Yazıyı Oku
    her şeye rağmen sana saygı duyuyorum. konuksevmezliğine rağmen...
    bu hissede niyetin hayr. uzun zamandır mücadele ediyorsun farkındayım.
    niyet hayr, akıbet hayr... sabr hepsinden de hayr...
    Yazmayacağım dedim lakin yazımı etiketlemişsin üzerine nereden aldın onu bilemedim. Ben bir hissede teknik yorum, bilgi ve grafik paylaşımı azalıp boş lakırdı başlayınca rahatsız olurum. Kimsenin şahsına, kişiliğine, kararına itirazım olmaz. Kimsenin hisse alıp satması da benim sorunum değil. Beni burada bilen bilir, kimseye kendimi anlatmama da gerek yok. Ben sana"SİZ" diye hetapetmeyi daha şık bulurum.Siz hızlı bir giriş yaptınız ama aradığınız kişi ben değilim. İŞBİR defteri bu gün itibariyle benim için kapanmıştır. İnşallah cevap yazmazsın. İnşallah bazı arkadaşlar gibi yıllarca da bu tahtayı sahiplenirsin. Gerisi "Laf-ı güzar"

2. ben bir beyin fırtınası başlatayım madem, düşüncesi olan üç beş kelam etsin.
    şimdi pandemi süreciyle ilgili:
    - okullar tekrar kapanırsa (vaka sayısı artarsa gerçekleşecek)
    - hafta sonu kısıtlamalar tekrar başlarsa
    - belli yaş üstü tekrar sokağa çıkamazsa
    - belli başlı mekanlar tekrar kapanırsa
    (daha doğu akdeniz geriliminden, biden'ın seçilmesinden, ambargo ihtimallerinden bahsetmedim)

bunun etkisi ne olur? mart paniğine benzer dip görülebilir mi?
    böyle bir panik dalgası ISBIR dahil önüne ne geldiyse alır götürür mü?
    bu panik dalgası bedelsiz hikayesi, büyüme, yatırım dinler mi?

yoksa insanlar duruma alıştı, üç beş gün endeksi kırmızıya boyarlar ardından da hiçbir şey olmamış gibi yola devam mı edilir.

hissenin hikayesini biliyoruz da bir de trend denen bir şey var, konjonktür var, riskler var.

ISBIR dahilinde duyumu olan, bilen, gören genel bir kaç laf etse de korkularımızla yüzleşsek biraz hadi.
    Burada yer alan herhangi bir bilgi, yorum ve tavsiye (niteliği ne olursa olsun) yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.

3. sattık gitti...
    kalanlara selam olsun....

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by lefewre Yazıyı Oku
    ben bir beyin fırtınası başlatayım madem, düşüncesi olan üç beş kelam etsin.
    şimdi pandemi süreciyle ilgili:
    - okullar tekrar kapanırsa (vaka sayısı artarsa gerçekleşecek)
    - hafta sonu kısıtlamalar tekrar başlarsa
    - belli yaş üstü tekrar sokağa çıkamazsa
    - belli başlı mekanlar tekrar kapanırsa
    (daha doğu akdeniz geriliminden, biden'ın seçilmesinden, ambargo ihtimallerinden bahsetmedim)

bunun etkisi ne olur? mart paniğine benzer dip görülebilir mi?
    böyle bir panik dalgası ISBIR dahil önüne ne geldiyse alır götürür mü?
    bu panik dalgası bedelsiz hikayesi, büyüme, yatırım dinler mi?

yoksa insanlar duruma alıştı, üç beş gün endeksi kırmızıya boyarlar ardından da hiçbir şey olmamış gibi yola devam mı edilir.

hissenin hikayesini biliyoruz da bir de trend denen bir şey var, konjonktür var, riskler var.

ISBIR dahilinde duyumu olan, bilen, gören genel bir kaç laf etse de korkularımızla yüzleşsek biraz hadi.
    Bu bahsettiğiniz senaryolar olur veya olmaz bütün hisseler için geçerli, siz birdenbire çıkıp isbir yatırımcılarını çok düşündüğünüz için mi bunları yazdınız, isbir özelinde bunları yazdığınıza göre sizde olmasa gerek. Ben korkmadım aksine 1 tane daha attım sepete

Ceo bir milyar ciro hedefimiz var dedi sermaye 600 bin

6.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Ceo bir milyar ciro hedefimiz var dedi sermaye 600 bin
    Sabrın sonu selamettir. O kedi buraya gelmeli Hacimle gel kedi...

7.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Bu bahsettiğiniz senaryolar olur veya olmaz bütün hisseler için geçerli, siz birdenbire çıkıp isbir yatırımcılarını çok düşündüğünüz için mi bunları yazdınız, isbir özelinde bunları yazdığınıza göre sizde olmasa gerek. Ben korkmadım aksine 1 tane daha attım sepete
    selam bagbozumu. isbir'e 2013'te girip 2018 mart ayında çıktım. 2019 ocak'ta tekrar girdim. bu hissenin yediği ekmeğin lokma büyüklüğünü, içtiği suyun rengini, uykuduğu uyunun rem'ini, küçük tansiyonunu, insülin direncini, akciğer grafisine kadar bilirim.
    sadece isbir değil tüm bedelsiz potnasiyeli olan hisselerdeyim. çöküş olduğunda tüm hisselerin geldikleri noktaya gideceklerini bildiğim halde beklemekteyim.
    beyin fırtanası seviliyormuş dediler, ortaya bir soru attım. bir de o sorulara cevap verin bakalım.
    senaryo ne olacak? senaryosuz yatırım olur mu?
    a planı, b planı konuşulmadan? ha bu arada hiç plan yapmamak da bir plandır, onu da bilelim
    Burada yer alan herhangi bir bilgi, yorum ve tavsiye (niteliği ne olursa olsun) yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.

8. Şimdi ben diiim ki şöyle olursa böyle yapacam ben şunu bekliimmm bunu beklemiimm.Eeeee sen ne yapacan benim planımı herkezinki kendine.Hadi benim ki sana göre apsürt geldi ne olacak.Benim aklım o kadarına eri demekki.Sen kendi planını uygula boşver başkalarına.Pekte bu konulara girmek istemem.Pek yazasımda yok.Hani bu tip hisselerin tomogrofisini çekmişin ya o cihazı ben yapim işte.Hani sen o kadar övmüşün ya kendini bende biraz konuşimmm.PÖİP BENDEN SORULUR kalın sağlıcakla.Kimseye karışmayın.

Sayfa 720/844 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •