Sayfa 720/1000 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,753 - 5,760 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Devlet katkısı yönetim giderini karşılıyor galiba..
    2023'de 10 yıl doluyor, çoğu kişi bence ayrılır.

Normalde her yıl toplam birikime %5 ilave vereceğiz deseler çok daha fazla katılım olurdu. Bugün verdikleri %30 en az 10 yıllık süreyi kapsayınca aslında %2,5 anca ediyor ve çok kötü yönetiliyor, süre dolunca biran önce ayrılmaya motive ediyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. gercekten yatacak yerleri yok bunlarin
    bugun pozisyonda guzel zarar yazdim . karda zararda kardes burda sorun yok . ama pozisyonu actigin zaman pozisyonunun tersine dogru makasi acmiyormu burdan ettigin zarar sinir ediyor
    normal zarar insanin zoruna gitmiyor ama su makas oyunu en sonunda vadeliye towbe ettiricek beni
    bugunku ettigim zararin yarisi makas acmasindan kaynakli

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Gözler fıldır fıldır fiyatı çektiler mal kitleyecek adam arıyorlar bunun için de bakana açıklama yaptırıyorlar.

Ulan yatacak yeriniz yok verin lan donumu
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. Turkiyede fonlar genel olarak kötü yönetiliyor diye düşünüyorum. Ayrıca t + 2 saçmalık gibi geliyor. Bugün emir vereceğim maliyetim iki gün sonra oluşan fiyat.. hadi ordan!

4.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Turkiyede fonlar genel olarak kötü yönetiliyor diye düşünüyorum. Ayrıca t + 2 saçmalık gibi geliyor. Bugün emir vereceğim maliyetim iki gün sonra oluşan fiyat.. hadi ordan!
    Normalde özel emeklilik yatırım hesabı olmalı, para çekmek yasak para koymak serbest olmalı.

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    gercekten yatacak yerleri yok bunlarin
    bugun pozisyonda guzel zarar yazdim . karda zararda kardes burda sorun yok . ama pozisyonu actigin zaman pozisyonunun tersine dogru makasi acmiyormu burdan ettigin zarar sinir ediyor
    normal zarar insanin zoruna gitmiyor ama su makas oyunu en sonunda vadeliye towbe ettiricek beni
    bugunku ettigim zararin yarisi makas acmasindan kaynakli
    Patladık abey herkesi patlattılar beni patlatmaz diodum acımadı patlattı geçti. Dün de güzel bastı oysa iblis. Dow desen ona daçaktılar. Ağnamıom ki.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Patladık abey herkesi patlattılar beni patlatmaz diodum acımadı patlattı geçti. Dün de güzel bastı oysa iblis. Dow desen ona daçaktılar. Ağnamıom ki.
    cagrı en azından benim için sevinmiş olman lazım bugün

y.t.d.

sn culpable, 1-2 saat önce tel ile bear bull ile tanışma şerefine eriştim...

tanıştırdığın için sağolasın.istanbula giderken yanına uğramayı düşünüyorum...(okullar açılacak ...şilede palamut avıda başlayacak bir şekilde denk getirmem lazım .
    y.t.d.

8. Bu kadar akıllı insan borsa ile ilgileniyor, neden bankalar alınıyor, kim alıyor belli değil.

Oysa normalde iki kişinin arasında geçen olaylar ortada şahit yokken haber oluyor.

Sayfa 720/1000 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •