Sayfa 718/1000 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: Viop XLIII

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ekonomik aktivitedeki güçlü seyrin ve şirket kârlılıklarındaki artışın BIST'i yatırımcılar için cazip kıldığını söyledi.

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ekonomik aktivitedeki güçlü seyrin ve şirket kârlılıklarındaki artışın BIST'i yatırımcılar için cazip kıldığını söyledi.

Bakan Nebati'den "Borsa İstanbul" paylaşımı:

- "BIST 100 endeksi, günü yüzde 2,55 kazançla 3.222,74 puandan tamamlayarak, tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışını gerçekleştirirken, gördüğü en yüksek seviye rekorunu 3.228,88 puana taşıdı" - "Ekonomik aktivitedeki güçlü seyir ve şirket karlılıklarındaki artış BIST'i yatırımcılar için cazip kılıyor"

ANKARA (AA) - Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, BIST 100 endeksinin, günü yüzde 2,55 kazançla 3.222,74 puandan tamamlayarak, tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışını gerçekleştirirken, gördüğü en yüksek seviye rekorunu 3.228,88 puana taşıdığını bildirerek, "Ekonomik aktivitedeki güçlü seyir ve şirket karlılıklarındaki artış BIST'i yatırımcılar için cazip kılıyor." ifadesini kullandı.

Bakan Nebati, Twitter hesabından, Borsa İstanbul'a ilişkin paylaşım yaptı.

Borsa İstanbul'un, 2 milyon 526 bin yatırımcı sayısına ulaştığını belirten Nebati, halka açık şirketlere ait hisse senetlerinin toplam değerinin ise 400 milyar lira seviyesinde olduğunu kaydetti.

Gelinen noktada Borsa İstanbul'un, yerli ve yabancı yatırımcının güvenle yatırım yaptığı bir mecra haline geldiğine işaret eden Nebati, şu değerlendirmelerde bulundu:

"BIST 100 endeksi, günü yüzde 2,55 kazançla 3.222,74 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışını gerçekleştirirken, gördüğü en yüksek seviye rekorunu 3.228,88 puana taşıdı. Ekonomik aktivitedeki güçlü seyir ve şirket karlılıklarındaki artış BIST'i yatırımcılar için cazip kılıyor. Borsamız son dönemdeki performansıyla diğer gelişen ülke borsalarından pozitif yönde ayrışmış durumda. İlerleyen dönemde de bu güçlü seyrin sürmesini bekliyoruz. Tüm bireysel ve kurumsal yatırımcılarımızın finansal bilinç ile yatırım yapabilmesi için hem Borsa İstanbul yönetimi hem de ekonomi yönetimi, üzerine düşen sorumluluğun bilinci ile çalışıyor."

3. Gözler fıldır fıldır fiyatı çektiler mal kitleyecek adam arıyorlar bunun için de bakana açıklama yaptırıyorlar.

Ulan yatacak yeriniz yok verin lan donumu
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yada senimi kırıcam dayu
    Bi dene siftahımı yapayım madem takip ediyon
    3679 şort
    Koskoca bakan yalan mı söylüyecek.

3667 den kapattım şortumu
    Tekrar 5 dene ile devam
    Hamdım Piştim Yandım

5. Bankalar 0,7 PD/DD değerinde eşitlenmiş gibi, BBVA biraz daha değerli. Borsadan çekecek vs söylentisi konuşuldu TV'de bir kaç kez.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. BES özet bilgiler.
    Noormalde devlet %25 verdiğine göre katılımcının parasına göre 1/4 olması gerekir ama çok geri kalmış.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    BES özet bilgiler.
    Noormalde devlet %25 verdiğine göre katılımcının parasına göre 1/4 olması gerekir ama çok geri kalmış.

şefim bunlarda önemli ama geçen tavsiye ettiğin filmi beğendim bir tavsiye daha lütfen.haftasonu fırsat bulursak işde..
    y.t.d.

8. Geçen hafta MSCI TUR'a göre %8-9 potansiyeli var demiştim, MSCI TUR önceki zirveye gelmişiz. Haftaya oldukça volatil günler olabilir.

Sayfa 718/1000 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •