Kaðýtta bugün endekse raðmen bu kadar düþecek ne vardý da tüm indikatörleri sata çevirdin
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Arkadaþlar 3.90 da kacabildim, açýkçasý hala çok ucuz hala da girmek için fýrsat kokluyorum ama 190 milyon lot dile kolay illa bir kýsmý serseri þekilde ortalarda dolanýyor ya co gibi güçlü bir oyuncu girecek ya da bir süre konsolide olacak ben alamasam da hak ettiði en az 5 liralara gitsin isterim benle giderse daha da memnun olurum ama þu durumda bu kadar mal piyasaya saçýlmýþken aceleci olmamakta sabýrlý olmakta fayda var naçizane. Herkese bol kazançlar.
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada algý çok önemli.
Ayný algýyý paylaþýyoruz.
Çok daðýldý tahta.
Toparlamasý zaman alacak.
Ayrýca sabah 3.52 iken. Bu ne dedik?
Dolar düþtü ya. Senin tüm numaran dolarmýþ algýsý anlýk geldi.
Algýlarýn konuþulmasý gerekiyor..SM-J415F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla pek de algý falan deðil.Az buz lot satýlmadý,gavur da satýyor,okullu nun da sattýðý lotlar kaðýdýn dengesini bozacak miktarda.Ben de baya çýkýþ yapmýþtým, son kalanlarý verdim.Dolar tatsýz gitti,öyle kaðýdý uçuracak harici dahili çok da parlak bir görünüm bu ara ben de bulamadým.Kaðýt saðlam,ilerde gene mutlaka dönmek isterim,ama bu aralar borsa bu kadar yeter.
tepki yükseliþi deðilse 3.49-3.52 civarý ikidir yukarý fýrlayýþýna destek hüviyeti de atfedebiliriz, alýþlar sýklaþtýðýna göre buralarda fiyatlama piyasada makul görülüyor.
Her ne kadar operasyon yemiþ olsa da yýllardýr kýramadýðý 0.33 dolar civarlarýndaki direnci parçalayýp geçmesi olumlu. Son iki haftadýr 0.57 dolardaki direnci geçmeye çalýþtý ama geçemedi. Dolayýsýyla ara destek olan 0.47 dolara çekilebilir. En baþta da dediðim gibi böyle bir kaðýtta teknik vs konuþulmasý ne derece mantýklý o ayrý konu tabi.
Yazdýklarým deli zýrvasý olup, kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bugün iyi silkeleme yaptýlar endekste, olan bizimkine oldu. yarýn önceki fiyatýna pullback yapar.
Yer Ýmleri