Sayfa 721/972 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. AFT hâlâ güncellenmedi. İş cephe yazdım

2.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    AFT hâlâ güncellenmedi. İş cephe yazdım
    Bunu yazmak için girmiştim ben de hocam. İş bankasında sürekli hatalar oluyor. Artık rahatsız edici boyuta ulaştı.

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
    Benim Denizbank, bende de AFT güncellenmedi. +%3,05'in üzerine mi yattılar. 😄😄 Ama sorun TEFAS'la alakalıdır bence.

Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Benim Denizbank, bende de AFT güncellenmedi. +%3,05'in üzerine mi yattılar. ���� Ama sorun TEFAS'la alakalıdır bence.
    telaş ta gözüküyor ancak bankalar da gözükmüyor

5.  Alıntı Originally Posted by Fonetik Yazıyı Oku
    eger entübe sayisi yukselmez ve dolar çok kipraşmazsa 110 beklentim var ama tersi olursa 85 e de gelebilir. kısmet ustad. yatirim tavsiyesi degildir
    mrfatih ABD uçuşları açacak diyor sanırım ekonomiye öncelik verecekler eğer gerçekleşirse corona şemsiyesi girdi bi kere US 587M corona vakasında şuan 23650 death. sıkıntı daha da büyüyecek gibi US de.

6.  Alıntı Originally Posted by Fonetik Yazıyı Oku
    eger entübe sayisi yukselmez ve dolar çok kipraşmazsa 110 beklentim var ama tersi olursa 85 e de gelebilir. kısmet ustad. yatirim tavsiyesi degildir
    Tabiki görüş ayrılıkları piyasayı oluşturur ancak 82 binden yükselen borsa (nedensiz) 100 binden güzel bir düzeltme yapar diye düşünüyorum. ne demişler herkes alırken sat herkes satarken al...aldığınız fonlar yüksek şiddet içerir dikkatli olun

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Benim Denizbank, bende de AFT güncellenmedi. +%3,05'in üzerine mi yattılar. ���� Ama sorun TEFAS'la alakalıdır bence.
    Burberry bana böyle haberlerle gel.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    mrfatih ABD uçuşları açacak diyor sanırım ekonomiye öncelik verecekler eğer gerçekleşirse corona şemsiyesi girdi bi kere US 587M corona vakasında şuan 23650 death. sıkıntı daha da büyüyecek gibi US de.

Orası ABD üstadım...reserve para....sınırsınız.... unutmayın ABD batarsa herkes batar... o nedenle RSI 20 lerde olan şirketler ucuzun ucuzu benim için...

Beklenti 100 bin ölüm ve bu bir başarı diyor Sarı Kafa...fiyatlamalar buna göre yapıldı...82 binden dönen tr borsası emin olun orda da döndü... 1 yıl vade koydum (burdaki gibi oynak olmayacak) 30 dolara 90 dolar hedefim var...50 dolara geline umarım satmam huyum kurusun ama TR piyasasından daha iyidir sürekli al sat yapamayacağım için...

Bist için bunu 1 ay önce demiştim şimdide USA borsası için diyorum...Bu fırsat sadece 10 yılda 1 gelir..

Bunu BİST için dediğimde THY 7.5 / PEGASUS 25 / DOCO 260 liralardaydı

Anlatabildim mi nasıl para kazanıldığını

Sayfa 721/972 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •