Sayfa 721/1043 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    cok beğeniyorum ısdmr bu fiyatlar cok mezar fiyatlar
    Hem bilançosu hemde net karları iyi olacak . Hemde hisse fiyatları ucuz olacak. Zarar açıklayan bazı çelik şirketlerinden piyasa değeri ucuz olacak . Gerçekten sadece sabır...

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    agyo ve hurgz avgyo usak ucuz gördüklerim ölü fiyat hisseler ufak ufak kumbara yapılabilir
    Uşak gerçekten baskı gören bir senet 2.24 dün kuvvetli geçmesi halinde üstü ayrı bir dünya. Bu baskının sonucu bence çok güzel olacak . Sabırlı olursak ...

3. Celik çomak üstad nugyo hakkinda yorumunu alabilir miyiz? 30 milyon lot hisse satışı için spk dan onay almış. Nasıl etkiler? Kısa vadede öngörünüz nedir?

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Celik çomak üstad nugyo hakkinda yorumunu alabilir miyiz? 30 milyon lot hisse satışı için spk dan onay almış. Nasıl etkiler? Kısa vadede öngörünüz nedir?

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    şu anki görünümü güzel görünmüyor incelemem lazım hangi fiyattan nereye satacak milletemi fonamı ??? cok

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    şu anki görünümü güzel görünmüyor incelemem lazım hangi fiyattan nereye satacak milletemi fonamı ??? cok
    Hocam egpro ve tektu uzun vade hedef fiyatıniz nedir

6.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Bir cevap mümkün mü hocam?
    piyasanın yatışması lazım zaten daha önce paylaştığım hisselerden oluşuyor ..

7. cümleten iyi geceler

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    piyasanın yatışması lazım zaten daha önce paylaştığım hisselerden oluşuyor ..
    HAYIRLI GECELER Hocam. ABD SEÇİMLERİ geçinceye dek yüzde 50 nakite geçtim bugün OSTIM VE RHEAG SATTIM AFYON VE YAYLAYI TAŞIYORUM. YARIN İÇİN İZLEMEDE KALSAK BİRAZ KARARSIZ KALDIM. NE YAPSAK HOCAM. TEŞEKKÜR EDİYORUM

Sayfa 721/1043 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •