Sayfa 722/964 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,769 - 5,776 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Güzel primlenmişti satmadım ama çok da pişman değilim trade etmek adetim değildir. Su akar yolunu bulur elbet
    Yatırım tavsiyesi değildir. Temel analize dayalı tahminlerimden ibarettir.

2. Turizmde yeni rekor olacak bu sene başta Antalya olmak üzere 45 milyon turist bekleniyormuş. Vay be rakama bak. Birde başka yerde birisi yazmış memsa 0.40 dan satmış hissesini birilerine sonra 3.40 görmüş. Kervanda 30 milyon lotu alanda hayrına almadığı gibi hedeflediği fiyat kimbilir kaç lira. Bende hedef fiyatımı aklımdaki fiyatın 40 veya 50 kademe daha yukarısına çektim. Nasılsa spek 3-5 yıla kadar kendi hedefledikleri fiyata mecbur götüreceklerdir. Bizde bu arada vedalaşırız. YTD

3.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Turizmde yeni rekor olacak bu sene başta Antalya olmak üzere 45 milyon turist bekleniyormuş. Vay be rakama bak. Birde başka yerde birisi yazmış memsa 0.40 dan satmış hissesini birilerine sonra 3.40 görmüş. Kervanda 30 milyon lotu alanda hayrına almadığı gibi hedeflediği fiyat kimbilir kaç lira. Bende hedef fiyatımı aklımdaki fiyatın 40 veya 50 kademe daha yukarısına çektim. Nasılsa spek 3-5 yıla kadar kendi hedefledikleri fiyata mecbur götüreceklerdir. Bizde bu arada vedalaşırız. YTD
    en fazla 1 yıl bilemedin buralarda tutarlar daha fazla tutamazlar mahkeme süreci son aşamasında eylül ekim gibi sonuçlanır sonra gerisi çorap sökügü gibi gelir

4.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Turizmde yeni rekor olacak bu sene başta Antalya olmak üzere 45 milyon turist bekleniyormuş. Vay be rakama bak. Birde başka yerde birisi yazmış memsa 0.40 dan satmış hissesini birilerine sonra 3.40 görmüş. Kervanda 30 milyon lotu alanda hayrına almadığı gibi hedeflediği fiyat kimbilir kaç lira. Bende hedef fiyatımı aklımdaki fiyatın 40 veya 50 kademe daha yukarısına çektim. Nasılsa spek 3-5 yıla kadar kendi hedefledikleri fiyata mecbur götüreceklerdir. Bizde bu arada vedalaşırız. YTD
    üçün beşin hesabını yapmak yerine ruzgarın akışında seyir yapmış olsalarda sayılganlar bügün bir tane daha kervn holding parası kazanmışlarda ticarette üçün beşin hesabını yapılmaz yapanlar her daim yerinde sayarlar veya piyasada yok olurlar piyasada yok olmaya bilirler sayılganlar köklü aile oldugu için ama şu gercegide göz ardı etmemek gerekir sayılganlar kadar olmayan birileri sayılganları katlayacak servete sahip olurlarlar camiyede yerini alırken camiyede cemiyette sayılganların adnın bir hatrı kalmaz bu kafayla zaman zarfında gaz gelecek yerden tavuk esirgersen hem gazdan hem tavuktan olursun 5 yıl bu zaman zarfında halka açık olan bir şirketin artarnetiflerinden faydalanmak var iken 5 yıl zaman zarfında boşu boşuna hiç edildi 5 yıl boyunca kendilerince hani bir deyim vardırya insanın ayagına sıkması bu süreçte aynen bu durumda vayda ne vay sayacagımda kime ne anlatıyon 5 yılını hiba eden insanlara anlatsan niye yarar vayda ne vay hazıra dag dayanmaz çalışan para kazanır yatan para pul olur vayda vay

5. heralde 05-06 aralğından tahtacı toplamak istemiş. plan tutmayınca geri gelmiş. ama geri gelmek çare değil bence. millet satana kadar yukarı aşağı oynayacaksın hep aşağı olursa kimse satmaz canım. arada bi 06-08 yapacaksınki satan fazla olsun yoksa o kadar aç gözlü olursan sen de zamanda kaybedersin.

bu arada tahtacıda şöyle düşünüyordur. %16-18 fazi varken bu ortamda neden hissede pozisyona gireyim. seçimden sonra iktidar netleşince işler düzelir ve bizim tahtacı da o zaman düzelen piyasada oyununa devam etmek için şartlar oluşmuş olur diye düşünüyor belki ama bozuk piyasada daha iyi mal toplanır, neyse kendisi bilir. biz sadece s2m borsayı.
    İnsan borsaya kızarak fazla yol alamaz.
    Edvin Lefevre

6. üçün beşin hesabını yapmak yerine ruzgarın akışında seyir yapmış olsalarda sayılganlar bügün bir tane daha kervn holding parası kazanmışlarda ticarette üçün beşin hesabını yapılmaz yapanlar her daim yerinde sayarlar veya piyasada yok olurlar piyasada yok olmaya bilirler sayılganlar köklü aile oldugu için ama şu gercegide göz ardı etmemek gerekir sayılganlar kadar olmayan birileri sayılganları katlayacak servete sahip olurlarlar camiyede yerini alırken camiyede cemiyette sayılganların adının bir hatrı kalmaz bu kafayla!!! zaman zarfında gaz gelecek yerden tavuk esirgersen hem gazdan hem tavuktan olursun 5 yıl bu zaman halka açık olan bir şirketin artarnetiflerinden faydalanmak var iken 5 yıl 400 milyon lot hiç edildi 5 yıl boyunca kendilerince hani bir deyim vardırya insanın ayagına sıkması bu süreçte aynen bu durumda vayda ne vay sayacagımda kime ne anlatıyon 5 yılını hiba eden insanlara anlatsan niye yarar vayda ne vay hazıra dag dayanmaz çalışan para kazanır yatan para pul olur vayda vay 062 den 040 getirdin çokmu kazandılar 5 yıl boyunca o makeme senin bu mahkeme benim mahkemeler arasında mekik saydınız çokmu kazandırdı?? bu 5 yıllık seruven sizlere oysa 5 yılda 400 milyon lotu degerlendirseydiniz işinize odaklansaydınız artarnetifleri degerlendirip şuan merkez bankası gibi para rezerverlerniz olurdu hemide merkez bankası gibi güvenilir olurdunuz şuandaki servetinizi 3 misli bilemedin 4 misli artırmış olurdunuz sayılgan ailesi dogru tektir zararın neresinden dönersen kardır bence mahkeme vss ugraşmak yerine artık para kazanmanlısınız piyasada yerinizi almanızın zamanı geldi geçiyor gibi kaybedecek 1 dk nız bile olmadıgını görün artık

belkide diger borsadaki şirketler gitgeller ile deve yüküyle 5 yıl boyunca para kazandılar ya siz ne yaptınız 5 yıl boyunca ?? zaman nakittir kaybettiginiz zaman dan başka nedir ???

7.  Alıntı Originally Posted by simsar Yazıyı Oku
    heralde 05-06 aralğından tahtacı toplamak istemiş. plan tutmayınca geri gelmiş. ama geri gelmek çare değil bence. millet satana kadar yukarı aşağı oynayacaksın hep aşağı olursa kimse satmaz canım. arada bi 06-08 yapacaksınki satan fazla olsun yoksa o kadar aç gözlü olursan sen de zamanda kaybedersin.

bu arada tahtacıda şöyle düşünüyordur. %16-18 fazi varken bu ortamda neden hissede pozisyona gireyim. seçimden sonra iktidar netleşince işler düzelir ve bizim tahtacı da o zaman düzelen piyasada oyununa devam etmek için şartlar oluşmuş olur diye düşünüyor belki ama bozuk piyasada daha iyi mal toplanır, neyse kendisi bilir. biz sadece s2m borsayı.
    borsada işlem gören şirketleri ben altın yumurtlayan tavuklara benzeterim zaman kavramı olmaz dinlenir dillenir bir hikayen varsa puslu havada güneşli havada para kazanırsın piyasalar bozuk ama turizimde patlama var en basit örnek diger faktorleri saymıyorum bile tek başına bu yıl turizim getirisi bile yeterli olur diger faktörleride degerlendirse sayılganlar yük gemisiyle para kazanırlar vs..... vss...

arkadaşlar
    spk.şirket yönetimine örtülü olarak aktarılan paranın tahsili için gerekli çabayı göstermediği nedeniyle 750.000 tl cezayı
    yönetim kuruluna kesmiş.
    ancak bunun şirkete yansımamması için ilk genel kurulda şahıslardan alınması için karar ylaması yapılır.
    yönetim oy kullanamaz bu madde ile alakalı.
    genel kurulda mutlaka katılarak paranın kendilerinden alınmasını sağlamalıyız.
    belkide sattım dediği 25.000.000 milyn lotu bu nedenle sattım havası vermiştir.
    gördünüzmü spk.ya serbest satış izni istediğiniz şirketin yaptıklarını.keşke dışarda satımada izin vermeseydi.
    tilki bunlar tilki
    sn.frecell hala bunlara güvenecekmiyiz davayı çekmekle yapılan hatanın snuçları bunlar

Sayfa 722/964 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •