Sayfa 722/1001 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,769 - 5,776 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Ulen TKF umarım satışlar gelirse relatifini düzeltirsin. sürmenaj edersin insanı -1.15%

2. Tcd de bugun zirvalamis
    -% 1.01

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bunlar nebicim degisken
    Hepsi eksi
    Tcd fid hsa eib eic

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    eaw ustad bugun dusukten almaniz cok isabetli olmus % -5 dusmustu. Hemen yarin %3 gelecek gibi. Bol kazanclar.
    Arkadaşlar emir vermemize rağmen gerçekleşmeme ihtimalinden bahsetmişsiniz. Yaklaşık ne kadarlık tutarlardan bahsediyoruz. Yarın bir gün çıkmak istediğimizde satamazsak kötü olur? 4-5 haneli rakamlar kolay alınıp satılabilir mi?

Bir de muhtemelen kriz dönemlerinde aşağı giderken alıcı olmayacağından satamamak normal diye düşünüyorum. Yukarı giderken satış sorun oluyor mu hiç?

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by mesuttoker Yazıyı Oku
    Arkadaşlar emir vermemize rağmen gerçekleşmeme ihtimalinden bahsetmişsiniz. Yaklaşık ne kadarlık tutarlardan bahsediyoruz. Yarın bir gün çıkmak istediğimizde satamazsak kötü olur? 4-5 haneli rakamlar kolay alınıp satılabilir mi?

Bir de muhtemelen kriz dönemlerinde aşağı giderken alıcı olmayacağından satamamak normal diye düşünüyorum. Yukarı giderken satış sorun oluyor mu hiç?
    Satışta problem çok olmaz sadece fon temerrüde düşebilir.
    Ben bir defa rast geldim.
    Likit varlığı yoktur sonra öder.
    Alışta problem olabilir.
    Boşta pay olmaz felan.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ulen TKF umarım satışlar gelirse relatifini düzeltirsin. sürmenaj edersin insanı -1.15%
    dün birleşme haberi çıkınca günes sigorta hisseleri çok düştü, tkf ordan gol yedi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ulen TKF umarım satışlar gelirse relatifini düzeltirsin. sürmenaj edersin insanı -1.15%
    Sn hellistheothers,
    Diyelim ki 500K TL ile bir hisse fonu alıp en az 3 yıl bekleyeceğiz, yani uzun vadeli. Bunu acaba bir günde talimat verip almak mntıklı mıdır, yoksa mesela her gün 30K alım talimatı vererek yayarak almak mı mantıklı sizce.

Ben, vade uzun oluğu için 1 günde almanın bir sakıncası olmadığı gibi düşündüm ama fikrinizi de merak ettim. Teşekkürler.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Sn hellistheothers,
    Diyelim ki 500K TL ile bir hisse fonu alıp en az 3 yıl bekleyeceğiz, yani uzun vadeli. Bunu acaba bir günde talimat verip almak mntıklı mıdır, yoksa mesela her gün 30K alım talimatı vererek yayarak almak mı mantıklı sizce.

Ben, vade uzun oluğu için 1 günde almanın bir sakıncası olmadığı gibi düşündüm ama fikrinizi de merak ettim. Teşekkürler.
    Hocam, bir anda toplu alınırsa, olası bir endeks satışında psikolojik bir yıkım olabilir . O yüzden düştükçe biriktirmekte yarar var kanımca. Vadeniz uygun, acele etmeye gerek yok sanki. Ama eğer bundan sonra düzenli artırmaya devam edecekseniz. Alım önden toplu yapılıp, artırmalar endeksin %1 den fazla eksi yaptığı günlerde yapılabilir.
    ppf'de bekletip, endeksin her kırmızı yaptığı günde biriktirerek gitmek, uzun vadede getiriyi de artıyor.
    Bir de nacizane tek hisse fon değil 2 ya da 3 başarılı ve endeksi yenen/geçen hisse fona yatırırsanız daha iyi olacağı kanısındayım. Ben 3'e böldüğüm için arada başarısız dönemleri olsa da birinin , üçünün ortalaması genelde endeksin üstünde gidiyor. Çok uzun vadede günlük endeksi geçme ortalamaları bende 0.11 % günlük.
    Yatırım tavsiyesi değil, kişisel tecrübelerim ve fikirlerim tabii ki. Karar sizin.
    saygılar.

Sayfa 722/1001 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •