Sayfa 722/1000 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,769 - 5,776 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Dip ve tepelere bulaşma,
    Genelde büyük para transferi dip ve tepe dönüşlerinde olur.palanın pastasına ortak olmaya çalışırsan zopalar.
    Hiç bişii bilmiyorsan eğer, kural basit
    Diz seviyesinde al göbek seviyesinde sat
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    kısa vadeyi bilemeyiz abi ya...uzun vade de hepimiz ölmüş olacağız....
    hayatı akışına bırakmak lazım...
    yani buldun bi kız evlendin cok da sevdin hatta garantimi gelecekdeki mutluluk yooo
    ama genede denemek lazım evlenmek lazım...

not:çaktırmadan ...ben 34 yaşında evlendim bilseydim 18 inde evlenirdim açıkcası...

y.t.d.
    Bence de cahilken evlenmek lazım, her iki taraf da birbirini bulunmaz hint kumaşı zannediyor o arada birlikte hayat keşfediliyor.

Herkes çift yaratılmış deniyor, çorap çifti gibi ise gayet güzel, yok birbirinin aynı ise sakat.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. pisyedili01
    ben yaylaya geldigimde genede muzisyenleride cagirip teras da raki mangal yapiyorum sabaha kadar ve cok tepki aliyorum
    o yuzden yazmi kis mi diye sorulunca kis derim cunku kisin kimse olmuyor tepkide olmuyor

haftada 1 olmadi 15 gunde 1 adanaya gelirim, gelmek zorundayim zaten kismet olursa kazancilarda bir kebab yeriz
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence de cahilken evlenmek lazım, her iki taraf da birbirini bulunmaz hint kumaşı zannediyor o arada birlikte hayat keşfediliyor.

Herkes çift yaratılmış deniyor, çorap çifti gibi ise gayet güzel yok, birbirinin aynı ise sakat.
    ayağa giymeden bilemezsin ...

y.t.d.

5. Unicredit 3 liralardan bir kısım hisse sattı kapış kapış gitti biz bile zor aldık demişlerdi TV'de, sonra 2,17'den geri kalanları sattı, kendi bilançosu için sattı vs bir bahane uydurdular daha aradan çok süre geçmeden 7,81 oldu. Masanın enayisi Unicredit oldu!
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    pisyedili01
    ben yaylaya geldigimde genede muzisyenleride cagirip teras da raki mangal yapiyorum sabaha kadar ve cok tepki aliyorum
    o yuzden yazmi kis mi diye sorulunca kis derim cunku kisin kimse olmuyor tepkide olmuyor

haftada 1 olmadi 15 gunde 1 adanaya gelirim, gelmek zorundayim zaten kismet olursa kazancilarda bir kebab yeriz
    şöyle olsun tamam tanışma kazancılarda kabul kebap orda...
    ama ızgara balığı ben yapacam...hem bizim tarlada komşu bir tane o da hep gelmiyor o gelmezse nara atsanda olur...

bak ahanda nosfecagrı yı şahit tuturyorum bizim tarla güzel mi değil mi??

y.t.d.

7. İplissin sonunun nasıl olduğunu, nasıl öldüğünü araştırmışlar, izlemek için tıkladım sonra geri kapattım, tüylerim diken diken olunca irkildim
    https://youtu.be/szjpC9YLU9g
    Hamdım Piştim Yandım

8. Benim nerem shortcu ya benim en short halim flat olabiliyor maksimum. Bear abi adıyla müsemma saygım büyük

Bizi top diye pala oynadi bugün abey çok pis çekti 3600 üstü hareketi nasip diyelim
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    cagrı en azından benim için sevinmiş olman lazım bugün

y.t.d.
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    abi anlaşalım tamam yazın yayla güzelde kışın bizim tarla güzel bende sana balık ızgara yapacam söz

hatta cağrıya yolladım onuda bekliyorum.ekibi tamamladık mı gerisi gelir.

2 shortcuya 2 longcu tarlada mini futbol sahasıda var bize yeetr maç yaparız.

yapılmaz mı orda maç çağrı ??

y.t.d.

Sayfa 722/1000 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •