Sayfa 723/723 İlkİlk ... 223623673713721722723
Arama sonucu : 5780 madde; 5,777 - 5,780 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Diğer tüm BİST kağıtlarında olduğu gibi "yatırımcılık" konsepti yani al-tut yaklaşımı FROTO'da da geçersizdir. Bu hissenin yaşadığı dalgaları kullanmak yani surf yapmak şart. Kısa/orta vade takılıp al-sat yapmak gerekiyor, uzun vadeci olmak BİST'te adamı batırır. BİST içsel getirisi pratik anlamda olmayan bir borsadır. Nedir içsel getiri? Temettü, rant, faiz, kar payı vs nin düzenli olarak ödeniyor olmasıdır. Bunlar var ise ancak o zaman yatırımcılık konsepti gündeme gelir. Aksi halde tamamen spekülatif bir ortam söz konusudur. Spekülatif ortamlar kumar ortamlarıyla kankadır. Tamam FROTO temettü veriyor ama verdiği meblağ devede kulak. Büyük çoğunluk zaten vermiyor ama verilse bile BİST'te ödenen temettüler risksiz enstrümanların getirisinin çok çok altında ve pratik olarak anlamsızdır.
    beni anlayan biri çıktı nihayetinde..

2. yabancının olduğu kağıtlarda para kazanamayız..son senenin konjonktür ü bunu ispatladı..
    ben kendi sistemimden bahsediyorum..başlangıçtan 1 tık ilerde,teknik ve temel analiz bilgisi yeterli..tüm bunları öğrenmeye niyet eden birinin en fazla 20 gününü alır....bunlar olmadan olmaz...
    büyüme eğilimi olan küçük sermaye şirketler de manevra yapıp belli dönemlerde kar realizasyonu ile çok sevdiğiniz temettü hisselerini altını çizerek söylüyorum-0 maliyet- toplamaktan başka bir şey rahat uyutmaz...
    ha ben 0 maliyet temettü hissesi alacağıma altının kendisini maden olarak alırım o ayrı..
    ford özelinde;
    ford trade kağıdıdır..çok para kazandırır..sistemi çözene..kısa-orta vade gir çıklarla kar realizasyonu yapıp,
    çok seviyorsan yine uzun vade ford al...
    tüm sermaye ile tek bir kağıda çakılmak,hele ford a çakılmak ....reçete bu değil..
    temettü, senin dünkü cebindeki parayı bugün sana vermesidir...
    ha illa temettü ise;
    onuda 0 maliyet almadıktan sonra esprisi kalmaz..

3. bist30,
    bist30 sizin yan tahtalara gitmemeniz için kuruldu..borsaya giren her yeni 100 kişinin portföyünün %99 u bist30 dan dır. sermaye, senin bist30 da kalmanı ister..borsanın off-shore hesabıdır..seyşellll ler de açılan hesap gibi
    yan tahtalardan gelen paranın park yeridir..
    belli kriterleri büyüklük ve rasyo olarak sağladığında ve sağlamaya devam ettiğin müddetçe bist30 dasın.diğer tahtalardan farkı yok..arçelik nerde? hektaş nerde? çıkardılarmı bist30 dan? çıkardılar...50 ve 100 deki hisselerde girip çıkmıyor mu? fark ne?o kadar da adam batırıp çıktılar birde..
    banka soydun,dışarıdaki seni bekleyen arabaya atladın kaçıyorsun...izini kaybettirmek için yan yola mı girersin binlerce arabanın olduğu otobana mı....işte o otoban bist30 dur.. o soyduğun banka da yan tahta..yani para nerde? yan tahta da...
    yan tahta da sandığın gibi tamamen spek kağıtlardan oluşan balinaların kol gezdiği yer değil..bir sürü temel olarak çok sağlam rasyoları tam, büyüyen şirket var..ve kazandırıyor..senin haberin var mı..yok..temel ve teknik yok çünkü..
    forum enteresan bir yer..yurtdışındakileri takip ediyorum..muazzam şeyler paylaşıyorlar..bedava ya temel teknik öğrendiğin şeyin hesabı yok.daha geçen bir şey paylaştım..fibo nerden atılır diye ..özelden yazanlar dışında burdan ses yok..siz bilirsiniz..ben biliyorum fibo atmayı..
    ben son düşüşede yakalanmadım..nakitte girdim..alttan topladım...kaç kere anlattığımız uyumsuzluklar..15 inde beklediğim 2 sinde oldu o ayrı...30 ağustos da nakitteydim..teknik haberleri önceden fiyatlar..momentum uyumsuzlukları...haberi olanlar çıkar..hacim düşer..teknik de yakalarsın..geçmiş paylaşımlarıma bakın , tek tek örnek örnek çizerek gösterdim..geçen sene rusya olayı..aynısı oldu..hatta arkadaşla ufakta atışmıştık.geçmişe bakın..
    teknik olarak bir sürü , temel olarak da ondan aşağı kalmayan bir çok ince nokta...silmeyeceğim onları..aklı olan,niyeti olan,feraseti olan tüm gönderilerimi arşivlesin,çalışsın..özelden yazanlarada cevap vermeyeceğim..buraya girip bir şey paylaşmadıkları için..
    hamdolsun,kesemizdekilerin zekatını verdiğimiz gibi bildiğimizinde zekatını verdik..
    ha sen kimsin,bu ne kibir bu ne bilmişlik diyenlerede selam olsun..doğru..bu froto sayfası bensiz de olur,dudu suz da olur,serkalgo suzda olur,logologo suz da olur...humansız da olur da böyle olur...ağlama duvarı olur...kaybedenler kulübü olur..
    sonuç:
    teknik analiz-temel analiz..başlangıç seviyesinin 1 tık üstü...mutlaka öğrenin..
    bebek büyüme hisselerini bulun...
    bist30 da ağaların taşıyıcısı olmayın...
    temettü morfin dir...büyülenmeyin..yok ben esrarkeşim diyorsan 0 maliyet toplayın..
    teknik ve temel analizi mutlaka öğrenin...mutlaka...

4.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    bist30,
    bist30 sizin yan tahtalara gitmemeniz için kuruldu..borsaya giren her yeni 100 kişinin portföyünün %99 u bist30 dan dır. sermaye, senin bist30 da kalmanı ister..borsanın off-shore hesabıdır..seyşellll ler de açılan hesap gibi
    yan tahtalardan gelen paranın park yeridir..
    belli kriterleri büyüklük ve rasyo olarak sağladığında ve sağlamaya devam ettiğin müddetçe bist30 dasın.diğer tahtalardan farkı yok..arçelik nerde? hektaş nerde? çıkardılarmı bist30 dan? çıkardılar...50 ve 100 deki hisselerde girip çıkmıyor mu? fark ne?o kadar da adam batırıp çıktılar birde..
    banka soydun,dışarıdaki seni bekleyen arabaya atladın kaçıyorsun...izini kaybettirmek için yan yola mı girersin binlerce arabanın olduğu otobana mı....işte o otoban bist30 dur.. o soyduğun banka da yan tahta..yani para nerde? yan tahta da...
    yan tahta da sandığın gibi tamamen spek kağıtlardan oluşan balinaların kol gezdiği yer değil..bir sürü temel olarak çok sağlam rasyoları tam, büyüyen şirket var..ve kazandırıyor..senin haberin var mı..yok..temel ve teknik yok çünkü..
    forum enteresan bir yer..yurtdışındakileri takip ediyorum..muazzam şeyler paylaşıyorlar..bedava ya temel teknik öğrendiğin şeyin hesabı yok.daha geçen bir şey paylaştım..fibo nerden atılır diye ..özelden yazanlar dışında burdan ses yok..siz bilirsiniz..ben biliyorum fibo atmayı..
    ben son düşüşede yakalanmadım..nakitte girdim..alttan topladım...kaç kere anlattığımız uyumsuzluklar..15 inde beklediğim 2 sinde oldu o ayrı...30 ağustos da nakitteydim..teknik haberleri önceden fiyatlar..momentum uyumsuzlukları...haberi olanlar çıkar..hacim düşer..teknik de yakalarsın..geçmiş paylaşımlarıma bakın , tek tek örnek örnek çizerek gösterdim..geçen sene rusya olayı..aynısı oldu..hatta arkadaşla ufakta atışmıştık.geçmişe bakın..
    teknik olarak bir sürü , temel olarak da ondan aşağı kalmayan bir çok ince nokta...silmeyeceğim onları..aklı olan,niyeti olan,feraseti olan tüm gönderilerimi arşivlesin,çalışsın..özelden yazanlarada cevap vermeyeceğim..buraya girip bir şey paylaşmadıkları için..
    hamdolsun,kesemizdekilerin zekatını verdiğimiz gibi bildiğimizinde zekatını verdik..
    ha sen kimsin,bu ne kibir bu ne bilmişlik diyenlerede selam olsun..doğru..bu froto sayfası bensiz de olur,dudu suz da olur,serkalgo suzda olur,logologo suz da olur...humansız da olur da böyle olur...ağlama duvarı olur...kaybedenler kulübü olur..
    sonuç:
    teknik analiz-temel analiz..başlangıç seviyesinin 1 tık üstü...mutlaka öğrenin..
    bebek büyüme hisselerini bulun...
    bist30 da ağaların taşıyıcısı olmayın...
    temettü morfin dir...büyülenmeyin..yok ben esrarkeşim diyorsan 0 maliyet toplayın..
    teknik ve temel analizi mutlaka öğrenin...mutlaka...
    Sayın gürselbb abiciğim çok haklısın noktasından virgülüne kadar haklısın doğrusun abiciğim yaş 54 birazda cahiliz temel analiz teknik analiz öğrenmek nerde ben nerde alıyorom kağıdı güzel karım oluyo bişey bilmediğim için bekliyorum kağıt düşüyo bütün kar gidiyo zarara bile giriyorum paramı çer çür edip gidiyorum işte yinede forumlarda sizin gibi değerli hocalarım kağıt paylaşıyoda geçinmeye çalışıyoruz

Sayfa 723/723 İlkİlk ... 223623673713721722723

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •