Originally Posted by Webster Ne mudahalesi adam seyretti seyretti Yeter heri yedin lafı işte afiyet olsun eglenceliydi daha ne polemik yapıyon
Originally Posted by MedwiG Kim seyretti ? Sen seyrettin Gecen sefer adam kufur yazarken yorum yazdin durdun...guneysu geldi de mudahale etti...dun aksam demiyorum
Originally Posted by mertkucukuncu Yeter heri yedin lafı işte afiyet olsun eglenceliydi daha ne polemik yapıyon Hasan abi diyeceksin
Originally Posted by myfinans Neyse ortalık sakin bugün Dün gece cam çerçeve inmiş aşağıya.Gece yarısı temizlik zor oldu, ama toplandı ortalık. Yinemi kaçırdık
Originally Posted by admustafa Yinemi kaçırdık Kacirdiginiz birsey yok ustadim Haftaya aynisi olur yine merak etmeyiniz...!
Originally Posted by admustafa Yinemi kaçırdık Boşverin gene alevlenmesin ortalık. Sakin sakin gidiyor ne güzel. Ama cafeye güvenlikçi lazım, cafe sahibine duyurulur.
Originally Posted by Webster Kacirdiginiz birsey yok ustadim Haftaya aynisi olur yine merak etmeyiniz...! Niye haftaya tekrar olacak mı dendi üstadım
Ben aydinc in security olmasından yanayım
Forum Rules
Yer İmleri