Beratı izledikçe gülmeden edemiyorum çok komik gerçekten
Beratı izledikçe gülmeden edemiyorum çok komik gerçekten
bu iş rus uçağı düşürme olayını hatırlattı.
rahmetlinin biri de böyle konuşuyordu.
rus ayazında çok beklendi.
sanırım brüksel girdabında beklenilecek.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Shortçu abilerim kardeşlerim ablalarım dikkatli olun
Löng jetonu niye atılır
Alıp üstten satmak İçin atılır yani arkadeş üzerime oynayını acımam 😃😊😃
Heran üstten almaya hazır beklesin 🙃😊
Şuan cüzi poz var amma 😃😊 agresif olursam daha okkalı iyade ederim
5 dk da iş biter ona göre 💗💗💖💗
Bugünde almanya-Ab açıklamasına kurban gittik,anlaşılan..
RUS Uçağını düşürdük, 4 milyar dolarlık S400'e mal oldu.. 10 yıllık F35 projesi, çalışmalarıda boşa gitti.. YAZIK..
Yarında ne musibet çıkaracak bu İSLAMCILAR bakalım...?
Bunların ne gazından ne otomobilinden hayır gelmez bu ülkeye.. Haramzadeler..
İsmail Saymaz Retweetledi
Ali Babacan
@alibabacan
·
26d
Biraz önce COVID-19 testimin sonucunun pozitif olduğunu öğrendim. Şu an durumum iyi çok şükür. Doktorlarım bir süre ailemle birlikte karantina altında kalmam gerektiğini söyledi. Çalışmalarıma evden devam edeceğim inşallah.
Sağlıkla kalın ve lütfen kendinize dikkat edin.
DW Türkçe
@dw_turkce
·
3d
"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu terörist örgüt ile temaslarda bulunması, sadece Türkiye'nin uluslararası toplumda yalnızlaşmasına yol açar"
ABD, Erdoğan'ın Hamas liderleriyle görüşmesine tepki gösterdi
Albayrak: Türkiye'nin döviz fazlası vereceği bir dönem başlıyor. Bu bir rezerv midir aynı zamanda Merkez Bankası gibi bir rezervdir. Sadece bu keşif olarak konuşuyorum. Burada sizin dışarıya ödeyeceğiniz dövizi eden bir durum var. Türkiye rezervine bir rezerv daha eklemiştir.
b.albayrak diyorki gelecekte rezerv artacak dogal gaz ucuzlayacak vs.vs..aklima nasreddin hocanin fikrasi geldi hocanin borcu varmis adam istemeye gelmis hoca o arada yol kenaraina calı agaci dikmekteymis hocaya borc diyince hoca baslmais anlatmaya calilari dikecem burdan gelene gecen koyinlarin yunu takilacqk onlari toplayacam ip egerecem yapacam satacam senin parayi odeyecem deyince adam gulumsemis duydun pesin parayida demis nasil gulersin..
bakan anlattikca pesin parayi duymus gibi guluyorum..kimse sormuyor simdiye kadar acikladiginiz ekonomik programlar ne oldu 100 gunluk 6 aylik vs o kadar cok acikladilarki aklimda tutamiyorum..sonuc nerde...simdiden 2023 ekonomiyi ucurmayi deniyor kim ole kim kala
Yer İmleri