Sayfa 724/1174 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 5,785 - 5,792 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Sabah saat 10.dan İtibaren baazı hisselerde çökme-devre kesme olayları,Akşama doğru bir film döneceğinin habercisiydi..
    Ben şahsen şüphelendim de,Kamu Bankalarının tavanda,digerlerinin de % 5-6 artıda olması ,Kaar da olduğum Hisseleri satıp satmamak da kararsız kaldım..
    Bir yemek yiyeyim diye mutfağa gittim..
    Döndüğümde gördüm ki;Borsada Halat kopmuş,Kağıtlar yere yapışmış..
    2.Lokma Yemek boğazımda kaldı.
    Şimdi Zarar küfe dolusu..!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Sabah saat 10.dan İtibaren baazı hisselerde çökme-devre kesme olayları,Akşama doğru bir film döneceğinin habercisiydi..
    Ben şahsen şüphelendim de,Kamu Bankalarının tavanda,digerlerinin de % 5-6 artıda olması ,Kaar da olduğum Hisseleri satıp satmamak da kararsız kaldım..
    Bir yemek yiyeyim diye mutfağa gittim..
    Döndüğümde gördüm ki;Borsada Halat kopmuş,Kağıtlar yere yapışmış..
    2.Lokma Yemek boğazımda kaldı.
    Şimdi Zarar küfe dolusu..!!
    Sendede şans yok,gerçi sansı insan kendisi yaratır,bunun olacağı belliydi önceden uyarmıstık bir sert kötek gelebilir diye,borsada stoploss olayı var,yani zarar kes bu çok önemli borsanın sert düsmesinde

Kar_adam, sen borsada para kazanamazsin. Bosuna vaktini harcama.

1. Cok fazla hisseye girip cikiyorsun.
    2. Cok fazla hisse tasiyorsun.
    3. Kademeye donuyorsun.

5 kademeye dondugun kagit 1 hafta sonra nasil 1300 kademe koydu? Mal tasimadan para kazanan yok. Sistemi tekrardan icat etmeye gerek yok.

Ne yapabilirsin?

Degisik sektorlerden 3 hisse. Bu hisselerdeki portfoyunun %50'si ile haftalik islem, gunluk degil. En iyi tavsiye.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Kar_adam, sen borsada para kazanamazsin. Bosuna vaktini harcama.

1. Cok fazla hisseye girip cikiyorsun.
    2. Cok fazla hisse tasiyorsun.
    3. Kademeye donuyorsun.

5 kademeye dondugun kagit 1 hafta sonra nasil 1300 kademe koydu? Mal tasimadan para kazanan yok. Sistemi tekrardan icat etmeye gerek yok.

Ne yapabilirsin?

Degisik sektorlerden 3 hisse. Bu hisselerdeki portfoyunun %50'si ile haftalik islem, gunluk degil. En iyi tavsiye.
    Sn666; Borsayı tahteravalliye ,Dönme dolaba çevirdiler..5-10 Hisse taşımakla da birşey olmuyor ki.Aylarca tuttuğum kağıtlar da oldu,5 kuruş kazanamadığım..Mecburen 10-15 Hisse taşımak zorunda kalıyorum..Bir kısmı çökerse,Diger kısmı durumu kurtarır mantığı ile hareket ediyorum..
    Bugünkü durumu gördük.İnsanların Tam para kazandım deyip,keyif kahvesi içeceği anda Tavandan Tavana indirip satmasına bile fırsat vermiyorlar..

Iste hatayi orda yapiyorsun. Tasimak mal gibi tasimak demek degil.

Bir kismi ile islem yapacaksin. %50 dedim mesela, ben %30 ile yapiyorum. Yapacagin islem de sadece fiyata dayali olacak. Sattiginin ustune almayacaksin. Aldiginin altina satmayacaksin. Bekleyeceksin. Tek gereken zaman. Ama mal da tasiyacaksin ki gittigi zaman kazanasin ve kacirma korkun olmasin.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku

Bir kismi ile islem yapacaksin. %50 dedim mesela, ben %30 ile yapiyorum. Yapacagin islem de sadece fiyata dayali olacak. Sattiginin ustune almayacaksin. Aldiginin altina satmayacaksin. Bekleyeceksin. Tek gereken zaman. Ama mal da tasiyacaksin ki gittigi zaman kazanasin ve kacirma korkun olmasin.
    Aynen bende bir yıldır aynısını yapıyorum.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku

O dediklerini ,Fiyata dayalı işlem,Sattığım rakamın altından almak, gibi taktikleri zaten uyguluyorum.
    Bazen rüzgar ters esiyor.Yıkılan ağacın altında kalıyorsun..Tıpkı yıllar önce 5-10 dolardan sülün alanlar gibi..!!

Dar gelirliler ile ilgili yaşadığım hikaye
    Çocuğum yatılı fen lisesine gitti, geliri asgari ücretten az olanlar ücret ödemiyor, asgari ücretten fazla olanlar 4000 TL yi 4 taksitle ödüyor.
    Herkes gelirini beyan etti, 52 kişiden 45 i ücretsiz kalmaya hak kazandı
    Benim memur maaşı fazla geldi bize ücretli çıktı
    Sonra Veli toplantısı oldu, gelen arabalara bakarsan en fakirlerdenim, beyana bakarsan en zenginlerdenim!!!

Toplumun büyük çoğunluğu sahtekar ve üçkağıtçı

Sayfa 724/1174 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •