Yok yok bugün hafiften kipirdadi ya hisse canlanmasin die bastilar haberi....
Yok yok bugün hafiften kipirdadi ya hisse canlanmasin die bastilar haberi....
Borsayi eskiden beri takip ederim arkadaşım zarar etmeyeceksen bir bilancoya bak sürekli kar ediyormu? Temettü veriyormu ? Şirketin mal varlığı nedir döviz borcu nedir? Bunlara göre yatırım yapın. Ben 2000 yıllarında borsaya girdim. Borsa 18 binden 65 bine gitti bizde dogub mipaz martı nettur gibi uyduruk kağıtlarda zarar ettik. Yaşadığım diplerin haddi hesabı yok. Bu kağıt inşaat sektörü gibi dışarı ihraç ederse olur. Bunların en büyük gideri kira çok büyük alan kiralıyor. Ha zaten bir iki haftaya kalmaz global sıkıntı yaşanırsa mevcut durum kötüleşir. inşallah zarariniz cikar. Cumaniz mübarek olsun. Zararda olan arkadaşım senin yaşadığını ben neredeyse on yıl yasadim bu ülkede borsada yapılan dolandırıcılik hiç bir yerde yok. Son üç beş yılda yapılan halka arz neredeyse bir nevi dolandırmak için yapılmış. Hatta size bir animi anlatayım martigyo nun arzına katıldım. Rakamı tam hatırlamıyorum. 1000 lot talep ettik 1300 lot geldi olayı cakmadik. Dip dip ula para kuşa döndü. Bu ülkede namussuzlugun legal olduğu yer borsa.
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dangalak...mobilya...))
Akbank'ın 3. çeyrek zarar beklentisi -50 milyon TL.
Anlık pasta
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün yabancı payı en çok azalan şirketlerden olmuş. Yabancı payı %10.25'ten %8.96'ya inmiş...
Yıllık bazda ise en çok kaybettiren hisse, %75 kayıp ile. Yabancı oranı %35.87'den buralara düşmüş...
Son düzenleme : hissedar; 26-10-2018 saat: 10:47.
y.t.d.
Yabancı payı falan yok hepsi borsadan anlamam diyen patronun sağ cep sol cep misali maliyeti 0 zaten. istese 1 kuruş yapar. adam twitterde kendi malını bize pazarladı malı çaktı istediği yerden toplar bekleyen de artık patron ne zaman doyarsa o zaman yükselir ancak biri gelip malına çöreklenmedikçe de çıkarmaz. Ben unuttum artık ordaki parayı ilerde birgün yükselirse satarım yoksa mirasımız olur.ytd.
SM-G611F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri