Sayfa 725/999 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 5,793 - 5,800 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    froto kap haberi göndermiş akşam üretime ara verecez diye.....hisse bugün yüzde 4 artı da.....gelin mantık arayın burada.....
    yıllık izin nedeniyle duruş. hersene yapıyor bunu zaten? yıllık satış rakamları da etkilenmeyecek demiş ayrıca. olumsuz algılanacak birşey yok bu bildirimde
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Aslan reisim hünkârım yürü kim tutar seni. Neyse bugün pideler senden konum at hızlı trene atlayıp geliyorum aşti den al beni
    Ne pidesi dayucuğum, bu sefer şüüüyle sağlam bi parça kopartmadan bırakmam, d*****n ya ön kolundan yada arka bacağından yakaladım diye düşünüyorum
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    froto kap haberi göndermiş akşam üretime ara verecez diye.....hisse bugün yüzde 4 artı da.....gelin mantık arayın burada.....
    Türkiye den sonra AB de Çin otolarina ek vergi getirdi

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Türkiye den sonra AB de Çin otolarina ek vergi getirdi
    froto bana göre çok pahalı......bakalım kimlerin elinde patlayacak......tabi önce bedelsiz haberi o gazla da milletin eline verirler sasa gibi.....

son 20 gündür borsa da açıktan güzel soygunlar var......olan küçükler oluyor
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    froto bana göre çok pahalı......bakalım kimlerin elinde patlayacak......tabi önce bedelsiz haberi o gazla da milletin eline verirler sasa gibi.....
    Wood & company, Ford Otosan için hedef fiyatini %54 getiriyle 1554 TL revize etti.

https://twitter.com/sefa_toptan1/sta...87443903287687

7. Dondu dedik longa yuklendik de cok ciliz bi cacik olmayacak gibi...
    Not: Gonderilerim Yatirim tavsiyesi degildir, degerlendirmeler cogunlukla hiciv icerir ve atmasyondur...

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Nadir short açtığım shortlarken korktuğum 2 kağıttan biri
    Çok yüklü froto long vardı %90 ,kar aldım
    Gider ama çok geri kalanları degrlendircem
    Diğeri aefes

Sayfa 725/999 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz