Sayfa 726/964 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,801 - 5,808 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. yarın bir haber bekliyorum bir kıvılcım gerek bu hisseye oda yarın bügün gelir artık diger nice kagıtlar darbene gibi para bastılar ertan babamın kerv*****n k si bile olmayan hisse senetleri sıra kervn artık sende yarın ola hayrola kemerleri bagladık ucur bizi ertan baba

2. Aman ha ucmaya meraklı arkadaşlar var bakıyorum aramızda bu narkotik maddelerle uçmaya benzemez bu hisse adamı bir ucurur parasütsuz ucurumun dibinde kendini buluverirsin

3. Kötü senaryoda bunlar şirketin içini boşaltmaya devam ederler ve hisse kot dışı olur.

İyi senaryo ise, mahkeme olumlu sonuçlanır, bunun üzerine çaldıkları parayı geri koyarlar, yeniden değerleme yaparlar, aerel ile anlaşırlar, turizm sezonu iyi gidiyor, kar açıklarlar ve hisse 3-4 tl seviyelerini görür.

Kumar oynamak isteyen gelebilir. Ya hep ya hiç

4. [QUOTE=Ensantane;2324619]Aman ha ucmaya meraklı arkadaşlar var bakıyorum aramızda bu narkotik maddelerle uçmaya benzemez bu hisse adamı bir ucurur parasütsuz ucurumun dibinde kendini buluverirsin[

40 kuruşa sakız yok biraz zeka lütfen .

5. Kimse yokmu

6. selam arkadaşlar ben geldim )

7. 32 kuruşlardan itibaren geldim büyük resme bakın dedim.

hisse 62 kuruşu gördü.

şuan ise 39 kuruşta.

büyük resme bakmaya devam edin bence.

şimdi ben kaçıyorum zamanında size anlatmaya geldiğim gibi bugün de fener topiğindeki yatırımcıların dinlemeye ihtiyacı vardı.

foruma tekrar girme sebebim fener yani kervn için gelmemiştim gelmişken bi selam vereyim ve o meşhur sözümü tekrar edeyim dedim

''büyük resim''

şimdi ben kaçar...kendinize iyi davranın salıcakla...

8.  Alıntı Originally Posted by demokrat Yazıyı Oku
    32 kuruşlardan itibaren geldim büyük resme bakın dedim.

hisse 62 kuruşu gördü.

şuan ise 39 kuruşta.

büyük resme bakmaya devam edin bence.

şimdi ben kaçıyorum zamanında size anlatmaya geldiğim gibi bugün de fener topiğindeki yatırımcıların dinlemeye ihtiyacı vardı.

foruma tekrar girme sebebim fener yani kervn için gelmemiştim gelmişken bi selam vereyim ve o meşhur sözümü tekrar edeyim dedim

''büyük resim''

şimdi ben kaçar...kendinize iyi davranın salıcakla...
    Büyük resim ?

ASUS_X018D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 726/964 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •