diğer longda topikten tanıdıklar olabilir
özellikle birini iyi tanıyorum
Bende sadece 2 kontratla oradayım, zarar 25 bin tl görünüyor, demek ki 20, 100, 200 kontrat olsa ne olurdu! en çok 85 kontrat taşıdığımı hatırlıyorum, o dönemde teminatlarda ucuzdu, şimdi olsa 85 kontrat 9.5 milyonluk pozisyon demek!
Erol Taşdelen
@Erol_Tasdelen34
·
1 sa
Eski Fenerbahçe Yöneticilerinden Mithat YENİGÜN'ün firmaları YENİGÜN İNŞAAT ile YENİGÜN ENERJİ firmaları için Konkordato başvurusu kabul edildi.
Grubun 5 milyar TL borcu olduğu iddia edild
kolay bir kış olmayacak
baş ekonomist sayesinde ülkenin kendisi cortladı.. yenigün neymiş
Bende sadece 2 kontratla oradayım, zarar 25 bin tl görünüyor, demek ki 20, 100, 200 kontrat olsa ne olurdu! en çok 85 kontrat taşıdığımı hatırlıyorum, o dönemde teminatlarda ucuzdu, şimdi olsa 85 kontrat 9.5 milyonluk pozisyon demek!
2 kontrat ile 25 bn zararı nasıl başardın cans ? ))
Afrika dan 70 bin öğrenci getirecekler
Virüsten çekinmiyordum ama bunlar ne yapar eder virüsü yayarlar burda
Thy de shortladim
Karabük üniversitesinde binlerce Afrikalı öğrenci var bunların virüse enfekte olup ülkemize dönmeyeceği ne malum! Hastalık bu kadar vahim bir durumdayken hala afrikadan uçuşlar devam ediyor. Bir kerede bela başımıza gelmeden önlem alalım..
gün uzun daha çok indir bindir yapar artıya geçersin muhtemelen
Berra doganer Bloomberg TV de robotlar ve satılan veriler ile ilgili çok sert konuştu... büyük oyuncular seans başlamadan alış ve satış hisse pozlarını İMKB yönetimi bunlara satıyor...biz burada kazanma derdine düşmüşüz...vay babo vay...
Yer İmleri