Sayfa 726/1000 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,801 - 5,808 arası.

Konu: Viop LX

1. Pala don gömlek ne varsa ortada alacak gibi duruyor. Şoför öğle yemeğine gitmiş siesta yapıyor gibi

siyonst ******lar..............dedik ya rahat durmayacak..Zelensky palyaçasu.......dün ve bu gün yazdık..

İlerisi için tehlike bu ..iki gündür bunun kokusunu aldılar satıyorlar................

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    adam dolara faiz vermiyor..sen dolarını bana ver..eeee ..ben sana faiz vereyim ama dolar yükselirse farkını da veririm..ben sana dolarımı satarsam nasıl yükselir dolar..yükselmezki..bunun şuuruna varamadı yerliler..ve parayı pul ettiler..bir ara yastık altındaki altını sisteme sokacaklardı ama tutmadı yapamadılar..o kadar da değil dedi halk..bu hileli oyun bitti..yatırımcının gelmesi için denge şart..dolar çıkacak altın çıkacak borsa düşecek denge bu..
    ddkkm yapan adam niye doların yükselmesini istesinki.. dolar sabit veya az arttıkça.. hiç kur riski almadan dolar miktarını arttırıyor..

4. 9150 cepte

5. bende onu diyorum işte..körmüsün de dolarını sisteme verdin, diyorum..
     Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    ddkkm yapan adam niye doların yükselmesini istesinki.. dolar sabit veya az arttıkça.. hiç kur riski almadan dolar miktarını arttırıyor..

putin füzeyi ankaraya göndermiş gibi durum var..
    bu kadar korku niye pala?

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    putin füzeyi ankaraya göndermiş gibi durum var..
    bu kadar korku niye pala?
    Anlamsız şekilde çok çıkmıştı. Biraz düzeltmesi sağlıklı olur.

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    2 gün şeker verdiler yüzün gülüyor..şekerin bitince ağlatacaklar seni..9000 e kadar lay lay lom..
    sonra tabloyu isterim senden..hatırlatacam bu sözlerini..
    Adam size online kazandığını gösteriyor hala sonra göreceğim diyorsunuz. Bir gariplik var bu işte..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 726/1000 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •