Sayfa 726/1078 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 5,801 - 5,808 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Ygyo,idgyo ipek nethol çok oldu biraz kusura bakmayın teşekkürler.
    Benim için sorun değil de, aynı sayfada çok fazla grafik olduğu zaman sayfayı yenilediğimiz zaman grafikler sırayla açıldığı için yavaş açılacaktır...

Sırayla hepsini ekliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

YGYO Canlı Grafikleri...

IDGYO Canlı Grafikleri...

IPEKE Canlı Grafikleri...

NTHOL Canlı Grafikleri...

Verileri elimden geldiğince sık güncellemeye çalışıyorum...

Ne kadar da olsa dışarıya çıkmam gerektiğinde veya ekran başında olmadığımda güncelleme işlemi aksıyor...

Otomatik hâle getirecektim ki, sitelerimden birisine hacker saldırısı oldu. 2 gündür o işle ilgilendim ve çok yoruldum.

İnşaAllah pazartesiye bir aksilik çıkmazsa otomasyon hazır olur...

7. arkadaşlar herkese selamlar, grafikleri nasıl yorumlamak gerekiyor. faydalanabileceğim rehber niteliğinde bir döküman vs. var mıdır?

Alıntı Originally Posted by pier0ws Yazıyı Oku
    arkadaşlar herkese selamlar, grafikleri nasıl yorumlamak gerekiyor. faydalanabileceğim rehber niteliğinde bir döküman vs. var mıdır?
    Sistem grafiğinin kısaca ne olduğunu açıklayan linki veriyorum...

Daha detaylı bilgi arkadaşlardan gelecektir...

Link:

WM_Sistem, kısa açıklması...

Sayfa 726/1078 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •