Boydan olan galiba
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boydan olan galiba
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kervanın zirvelere oyması için ortam müsait, turizm şu an gözde bankalar bile açıklamalarında bu sektörde kredi sorunu olmaz diyor. Bizimkisi ne yapıyor acaba hiç haber yok larayı bu sefer icradan satışa çıkarsalar havada kaparlar, onun değerlemesi de yapılmıştır onunda haberi yok. Oteller full çekerken altı aylıkta gene zarar göstercekler mi? O kadar çok beklenen haber varki kervanda tık yok.
kervan ın niyeti hep bozuk. adamların karekterleri bozuk.
bunların bize kazandırmaya hiç niyetleri yok.
bırak kazanmayı zararı çıkarsam şükür edicem.
zeynep ağlyormuş gruptan hisseleri bana virman yapsınlar ben şirketi kurtarrsam sizde kurtulursunuz diyormuş.
belki grup bu kararı alarak bunuda yapalım dermi der bu işler belli olmaz
yt.tv.değ.
Sayın cinali zeyno ya deki yusuf kıroğlu sana 3 in 1 ni virmanlayacakmış iban no su istedi. AMK GAZETESİ ....
Hocam utopik dusuncelerinize hayranim... Bir de malimizi mulkumuzu de sirkete verelim istiyorsaniz... Yapmayin hocam...
Bu grup 2 yilda bir suru icraat yapti... Durup durup bu gruba saldirmaniz manidar...
2 yilda yuzlerce dilekce yazilarak, sirkete suc duyurulari, cezalar aldirmis bir grup
Yine yazdigi dilekcelerle mecliste spk aleyhine mecliste arastirma komisyonlari kurduran bir grup
Bunun neticesinde internet yasagini ve brut takasi kaldirtan bir grup..
Bakin sadece dun 250 bine yakin muhtemelen tek hesaptan yapilan satimla kac kademe dusuruldu. Brut takas ve internet yasaginda bunlarin onlarcasini yasadik ama siz buna da karsiydiniz.
Yine sadece 1-1.5 ayda yazdigi yuzlerce dilekce ile spk, bist ve devlet kurumlarina yuzlerce dilekce yazarak gozaltindan cikarin dedigimizi
Yine danistaya yuzlerce dilekce yazip bu davanin uzamasinin bize zarar verdigi bir an once bitirilmesini isteyerek... Bu davaya oncelik aldiranda bu grup...
Spk, bist ve benzeri kurumlara gidip gorusen ki bazilarinda sizde vardiniz... Yine bu grup...
2 tane grupca 1 tanede gruptan bazi arkadaslarin actigi 3 davayi acanda bu grup
Suc duyurularinda bulunan bu grup
Her icraya gidip usulsuzluklere itiraz edip bodrum oteli ile ilgili spk ca dava acilmasini ve otelin sudan ucuza devredilmesini de engelleyen bu grup...
Hangisini sayayim hocam hangisini...
Yani grup hakkinda ki senaryolarinizi sirket ve spk uzerinde kursaniz ve mucadeleyi bizimle degilde spk veya sirkete karsi yapmaniz daha mantikli degil mi???
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Evet danistay sonucunu bekliyoruz gelecek sonuca gore de hareket tarzimiz belli olacak...
Bu davanin bir an once sonuclanmasi icinse yuzlerce dilekce yazdik...
Yani biz sunu yapsak bunu yapsak demiyoruz...yapiyoruz...
Cebimizden para harciyoruz kurumlara gidiyoruz, davalar actik suc duyurularinda bulunduk...
Her soru sorana cvp verdik... Biz aldigimiz her kararin arkasindayiz... Fakat yaptiklarimiz da yapacaklarimizin teminatidir...
Biz hakkimizi kanunlar onunde aramaya devam ediyoruz ve arayacagiz...
Ne kadar bazi yerleri rahatsiz ettigimizi bilsekte devam edecegiz...
Sadece yerini ve zamanini bekliyoruz.
Kimsenin gazina ya da iftirasina gelmeyiz... Kervan bize cok sey ogretti...
Kanuni olarak dilekce, bilgi edinme, suc duyurusu, mahkeme basin yolu veya kamu kurum ve kuruluslari ile gorusme ve mecliste hak arama dahil hepsini kullandik... Kullaniriz...
Onun icin su grupla ugrastiginiz kadar diger koyde arkadaslarin yaptiklarina destek verin... Biz zaten arkadaslarin dediklerini yaptik...
Bakin hocam kac lotunuz var bilmiyorum. Ancak gayet rahat sekilde bazi seyleri yazdiginiza gore hayatinizi etkilemeyecek kadar cuzzi miktarda oldugu anlasiliyor.
Ben her gun bir arkadasin cok sıkıstım satmam lazim diyeni, dugun yapacagim diyeni, cocugumun isteklerini karsilayamiyorum diyeni, kredimi odemek icin satmak zorundayim diyeni, varimi yogumu bu hisseye yatirdim diyeni dinliyorum.
Sizin tavsiyeleriniz sirketin bogazini sıkın nefes alamasin batarsa batsin demektir.
Bende herro merrocuyum ama bu kadar yatirimci ne yapacak hocam...
Surekli mahkemeyi geri cektiniz diyorsunuz dedik ki sirketin nefes almasi lazim yoksa sonu kotu olur dedik. Bu bilancoda iki finans kurulusu ile yapilandirma yaptiklarini gorduk bazi doviz borclarinida turk lirasina cevirdiklerini gorduk... Cekmeseydik nasil yapacaklardi
Bu ikazlari zamaninda memsayada yaptik ayaginiza sıkıyorsunuz tahtaniz kapanir dedik... Zarari size olur dedik... Ama sizin dusuncenizde olanlar biz soyle yapariz boyle yapariz dediler ne oldu hocam?? Tahtasi kapandi...
Buraya yatirim yapanlarin hepsinin amaci hakkini almak siz veya ben yatirimimizi gozden cikarabiliriz ama cikaramayacaklar var...
Sizde onlar beni ilgilendirmez diyorsaniz kusura bakmayin... Biz tek basimiza degil grupca hareket ediyoruz... Hukuki olarakta etmek zorundaydik ediyoruzda...
Onun icin lutfen fevri dusuncelerinizi kendinize saklayin grup hakkinda da artik asli astari olmayan veya olamayacak seyleri paylasipta midede bulandirmayin...
Varsa ispatiniz hodri meydan...
Ama amaciniz ky nin birligi bozulsunsa onu da bu sekilde saglayamazsiniz...
Yer İmleri