Bugün zayıf kapattı seansı acsel fakat teknik grafik çok iyi durumda.izlemeye devam.
Endeks 3100 Acsel 62 TL ,
Endeks 4700 Acsel 71 TL
Tekniği bir kenara bırakın ... Gözünüzü kapatıp sıradan bir hisse seçip ona yatırım yapsaydık en az 2x yapmıştık...
2 ay önce Acsel hissesi 50 civarlarında diğer hisselere göre geride kalmış fakat ben şans vermeyi düşünüyorum hem temeli hem de teknik grafik iyi durumda zaten geçmişte de para kazandırmış hisse acsel.
Acsel bugünde zayıf kapattı seansı bence sıkıntı yok izlemeye devam.
Ben takasa bakmam izlemem zaten Acsel normal yükseliş trendini yaşıyor arada sırada düşüşler ve yükseliş olması normal bence he son günlerde yataya bağladığı için ben acsel hissesin de onumuzdeki günlerde yükselişine devam edeceğini düşünüyorum he yatayda şuan acsel belki 2 hafta bekleriz zamanı bilinmez.benim için sabır.
Acıselsan Acıpayam tarafından yapılması planlanan tesis kapasite artış projesiyle ilgili ÇED süreci başladı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının açıklaması şöyle:
DENİZLİ ili ACIPAYAM, ilçesi Aşağı İmar Mahallesi, 885 Ada, 25.450 m2 Yüzölçümlü 1 Numaralı Parsel (Aşağı Mahallesi Acıselsan Caddesi No:25 Acıpayam/Denizli) mevkiindeki Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi Ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılması planlanan Selüloz Türevleri Üretimi Ve Tehlikesiz Atık Geri Kazanım Tesisi Kapasite Artışı (Karboksimetil Selüloz 35.000 ton/yıl, Saf Karboksimetil Selüloz 15.000 ton/yıl Kapasiteli) projesi ile ilgili olarak DENİZLİ Valiliğimize sunulan P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 16. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.
Yer İmleri