Sayfa 727/829 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon
Arama sonucu : 6632 madde; 5,809 - 5,816 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Rafineri marjları böyle sürecek olursa darphane gibi para basar tüpçü Bu gergin ortamdan en çok fayda gören şirkettir kendileri. 2024 yılında ben bu marjların manalı bir miktarda daralacağını düşünmüyorum. En sağlam şirket bana göre sayın BuyukPatron
    Peki bu frotonun çekik gozlu rakipleri hakkinda ne dusuniyorsunuz ? Bizim frotonun yoluna tas koyabilirler mi ?
    Syglr,

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Çekikler her zaman problem çıkarır, onların yoluna gitmek gerekir. Güzel bir tanesiyle yapılabilecek bir birliktelik geleceğe güvenle baktırır Mevcut durumda ise çekikler frotonun pazarında oyuncu olamazlar kısa vadede.

Yapılan yatırımlar büyük froto tarafında. Büyük yatırım büyük risk demektir bana göre. Ticari tarafta dünyanın en büyüğü olmak bunu gerektirir. Zaman içinde ivme yakalanacağını düşünüyorum, ancak vadesi kısa değil. 2025 ve sonrası froto için muazzam yıllar olabilir diye düşünüyorum. Mevcutta traktörde yaşadığımız ivme buna çok güzel bir örnek teşkil ediyor.

3.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Rafineri marjları böyle sürecek olursa darphane gibi para basar tüpçü Bu gergin ortamdan en çok fayda gören şirkettir kendileri. 2024 yılında ben bu marjların manalı bir miktarda daralacağını düşünmüyorum. En sağlam şirket bana göre sayın BuyukPatron
    Sizde yok galiba oraya yazmıyorsunuz

4. Tüpcü dediğimiz Tüprşa mı oluyor ?

5.  Alıntı Originally Posted by Hunlu Yazıyı Oku
    Tüpcü dediğimiz Tüprşa mı oluyor ?
    Evet Tuprs

6.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Sizde yok galiba oraya yazmıyorsunuz
    Bu kadar beğendiğim bir şirkete ortak olmadığı düşünmeyiniz lütfen Ama o başlığı bazı karakterlerden ötürü yazmaya değer bulmuyorum. Burası az, öz ve kaliteli bana göre.

7. “…4.Çeyrekte Türk Traktör’den güçlü finansal sonuçlar beklemekle beraber, 2024 yılında etkilerini daha fazla görmeyi beklediğimiz kredi sıkılaşması sonucunda…†diye başlıyor masalımız. Sıkılaştırma hangi sektörleri, kimleri ne şekilde etkileyecek diye sorsanız analitik en ufak bir yanıt alamazsınız. Tutturmuşlar bir: şirketin konjonktürel hikayesi teranesi…Asıl hikaye şirkette midir salt. Resmi gazete takip etmedikleri için: hangi sektöre ve kaç firmaya teşvik verilmiş bilemezler. Tarıma ilişkin: Çks, arazi toplulaştırma ve tarla içi geliştirme nedir bilmezler. Neyse… Türk Traktör kategorik olarak otomotiv sektöründe yer almasına karşın pratikteki yeri tarımdır ve halihazırda ciddi olarak desteklenen alanın içinde üretim yapmaktadır. Peki, artan kredi faiz oranları?.. Tüik Tarım-ÜFE: 12 aylık ortalamaya göre artış yüzde 91,66’dır. ENAG bu kulvarda veri yayınlasa daha uçuk bir rakam çıkabilirdi. Sonuç olarak, yüksek enflasyonu tarımsal girdilerde her an yaşayan çiftçilerimiz için sübvanse edilmiş traktör kredisi bir hayli uygundur.

8. Sektörün hikayesi, en az şirketin hikayesi kadar değerlidir.

Sayfa 727/829 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •