Sayfa 727/909 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon
Arama sonucu : 7265 madde; 5,809 - 5,816 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1. Sayın Burutay açıklamalar için teşekkür ederim.Ama bu işin de eğer olursa sonucu yok alt koridor yok üst koridor yok artırmadıytık gibi faiz de olanlar gibi olması yüksek.Piyasa iyi algılamaz bunu.

Daha merkez bankası rüştünü Ispat etmemişken hemde.Benimde en sevdiğimdir bekleyip gelişmeleri görmek.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Tcell 10 yıl 8-11 TL.arasında kaldı. Ortaklık düğümü çözüldü.Şirket devlete geçti.Yine gidemiyor.15-18 arasında oynuyor.Bir 10 sene daha 15-18 arasında gidip gelecek gibi duruyor. Yıllardan beri Ortada kar da var ama gidemiyor.Aynı bankalar gibi.

3. Sevgili arkadaslar...

Akd lerde daha oncede sik karsilastigim bir durumla ilgili bir sey sormak istiyorum...

Ocak ayinda da benzeri yasanmisti...ay ici en dusuk 15.90 kusurlu rakamlar goruldugu halde bofanin maliyeti cok daha asagidaydi...(15.20 gibi hatirliyorum)

Bu haftaki akd de bofa 3 milyon 748 bin lot alicili kapatmis ve maliyeti 14.51...boyle bir maliyeti nasil yapabiliyor?

Telia dan devir alinan dusuk maliyetli lotlarin satisi devam ediyor olabilir mi?

4. Hocam al satlar da kar etmişse maliyet dusuk gözükür. Misal cuma günü 100 birim ulker aldı 20 liradan sonra 90 birimini 20.70 den cikti. Kalan 10 birimin maliyeti 13.7 olur

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest

5.  Alıntı Originally Posted by BME Fund Yazıyı Oku
    Hocam al satlar da kar etmişse maliyet dusuk gözükür. Misal cuma günü 100 birim ulker aldı 20 liradan sonra 90 birimini 20.70 den cikti. Kalan 10 birimin maliyeti 13.7 olur

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tesekkur ederim cevabiniz icin...bu sekilde hesaplandigini bilmiyordum...

6. Bofa efendi yine mal kusuyor..
    Hissedeki gelenek devam ediyor..
    Bist düşerken en önde yükselirken en geride..
    Hissenin makus talihi hiç değişmiyor..
    20 yıldır aynı aralıkta top çeviriyorlar..
    Neyse bir 10 yıl daha beklersek belki düzelir..

7.  Alıntı Originally Posted by Darktemplar Yazıyı Oku
    Bofa efendi yine mal kusuyor..
    Hissedeki gelenek devam ediyor..
    Bist düşerken en önde yükselirken en geride..
    Hissenin makus talihi hiç değişmiyor..
    20 yıldır aynı aralıkta top çeviriyorlar..
    Neyse bir 10 yıl daha beklersek belki düzelir..
    Merhabalar...

Bence sikinti mal kusanda degil...zaten bofa akd de ilk 5 satici arasinda bile degil...sikinti mali alan yok....bilmem kac sene onceki fiyatina teknoloji devi...ama sumugunu atmiyor kimse...

İtibarsizlik boyle birsey...

Sayfa 727/909 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •