Hadi eksiye gel, tam senlik hareket. Sabah tavandan yazan ky şimdi kafasını duvara vuruyordur. Sen 2 tweet e yatırım yaparsan Avni de böyle çarpar işte.
Hala tavan ihtimali var ama bundan sonra giren ky iki defa düşünecek ve ilk fırsatta kaçacak.
Hadi eksiye gel, tam senlik hareket. Sabah tavandan yazan ky şimdi kafasını duvara vuruyordur. Sen 2 tweet e yatırım yaparsan Avni de böyle çarpar işte.
Hala tavan ihtimali var ama bundan sonra giren ky iki defa düşünecek ve ilk fırsatta kaçacak.
Şöyle 2-3 tavan daha gitsen ne olurdu be ? ahhh ahhhh diyorum
Yine kilitledi. Beyler yinr tavana kilit kapatırsa yarında tavan olur ki, 4 10 üstü feza.... bakalım nelerle karşılaşacağız.
arkadaşlar merhaba, kısa bir süre önce ( yaklaşık 1 aydır ) haftalık hisse paylaşım bölümünü takip etmeye başladım. 2 3 gündür de sngyo aldığım dan beri yani sizlerin yazılarını geçmişe dönük olarak okudum. umut sarıyı ise yaklaşık bir yıldır takip ederim. kendisi oyuncudur girdiği tahtada ky ezmeden alır götürür. içi boş şirketlere asla girmez hikayesi olan geleceği olan şirketleri seçer. geçmişte 26/07/20 - 07/07/20 dmsas, 25/06/20 - 07/07/20 afyon, 10/07/2020 - 12/08/20 klgyo arasında ki alıp götürmeler kendisine aittir. bunlar sadece benim şahit olduğum ve alım yaptığım kağıtlar isteyen olursa hepsinin dökümünü çıkartabilirim. şimdide sngyonun tahtasını yapıyor. evet belki avni bey çok zengin ve işi iyi biliyor olabilir lakin bu durumda sizin bilgilerinizi okuduktan sonra aklıma şu geliyor. belki avni bey umut sarı ile anlaştılar ve umut sarıda tahtayı alıp yukarılara götürüyor. ( sadece şahsi fikrim ) öyle yada böyle ben umut sarıya güvenirim kuşluktaki ya da bazı paralı gruplarda ki gibi küçük yatırımcıya mal yığmaz onları ezmez ben dahil birçok kişi sayesinde güzel paralar kazanmışızdır. taki umut sarı ne zaman uçağı antep e indirir o zaman çıkar tahtadan ve kendi akışına bırakır. ayrıca kendisi isim vermeyeyim ama başka bir geçmiş tarihi olan forum sitesinin ilk kurucularındandır. borsa bilgisine de kendisine de güvenmenizi ümit ederim.
ayrıca tahtayı izleyeniniz varsa görecektir 27 270 1027 2700 şer lot alımları kendisine aittir. antepli olduğu için imzasını bu şekilde atar tahtaya.
Son düzenleme : effeKc; 16-11-2020 saat: 13:58. Sebep: ekleme yapma
ayrıca şunu da eklemek isterim kendisi 13 mayıs günü ekotürk te murat beyin programına katılmıştır. buyrun buda linki
https://www.youtube.com/watch?v=BH93clbMJ34
Sn effeKc, tahtaya hosgeldiniz, umarım birlikte kazanırız.
Yazdıklarınıza küçük bir itirazım olacak, bu tahtayı Avni haricinde hiçbir oyuncu ama hiçbir oyuncu götüremez. Galip, Rıza vs dahil. Avni'nin isteği veya rızası olmadan tek kademe oynayamaz, geçmişte bir kaç kişi denedi, ağlaya ağlaya kaçıp gittiler.
Kuslu sitede en az 50-60 bin takipçisi olan ve çok sağlam analiz yapan benim bildiğim 3 kişi 2 aydır bu kağıdı oneriyorlar ve ısrarla portfoylerinde tutuyorlar. Adamlar takipçilerine 1 ayda %100 kazandırdı ama umut sarı kadar gürültü yapmadılar.
Evet beyler şu an düşen kapa göre yeni şirketin halka açılacağı kesinleşti
Yer İmleri