Sayfa 727/808 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 5,809 - 5,816 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. şişe long mart vade ile beraber ekgyo garan thy devam.!!

2. herkese günaydın bazen bolca indikatör ve onun kombinasyonlarında boğuluyoruz..
    burda düşünülenin aksine anlık takip ettiğim piyasa da asla bolinger ve rsi bunları anlık takip ediyor isem kullanmam..
    ama şu var...
    şimdi bolca kombinasyonlara boğulmak yerine
    SADE BAKIŞ ATMAK az indikatörle sadece yorumlamak önemli olabiliyor..
    mc ginley abimizin kodunu atayım size bunu belki bir bakış açısı atarsınız..
    klasik ortalamardan fşyata yapışması ile daha net trend GÖRÜNÜMLERİ ortaya çıkarır ama asla HAREKETLİ ortlamalar gibi yorumlanmamalı...bir çok stratejisi de vardır..!!
    matriks kodu bu...
    Ref(Mov(C,12,E),-1)+((C-(Ref(Mov(C,12,E),-1)))/ (C/(Ref(Mov(C,12,E),-1))*125))
    gelelim demek istediğime...
    mc ginley ile kapanış bakışı atmak her zaman günlük bazla takip te gün içinde size ne yapacağınız söylemese de çok güzel strateji kurdurur...
    BAZI ZAMANLAR PİYASANIN GÜCÜNE ALDANILMAZ FİYAT HAREKETLİ VE ODAKLI ŞEYLERLE TEYİT ALMALISINIZ..!!
    sonuçta bu günlerde NET fiyat bazlı işlemlerin zamanı..ne kadar bar boyu yüksek o kadar GÜÇ anlamı çıkmıyor maalesef..
    piyasa takip eden an itibariyle içinde ROC yazan sadece moment ölçene bakarak işlem açarsa volatil piyasa da ASLA PARA KAZANAMAZ..önemli olan strateji..!!MALUM PİYASA ARTIK fiyat oynaklıkları zamanında yani momentum gibi güç gösterenler net fiyat oynaklıklarında size denettirmez bile..!!öylece kalırsınız..!!
    BENİMKİSİ SADECE BİR ÖRNEK...
    buraya da endeks ile ilgili atmıştım.!!şimdi GARAN ATIYORUM..
    size hızlı olanı göstereyim...
    9///22 mc ginley GARAN..!!!

9,//22 mc ginley..
    kesişimleri trend dogrulama olarak alabilirsiniz..çizdiğiniz trendi aşar ve bu kesişim oluşursa TREND YÖNÜNÜN değiştiği söylenir..
    BUYRUN SİZE GARAN ÖRNEĞİ YORUMU..
    en son 12,5 lerde olşuan net düşüş trendi 11 aralık 2020 de BOĞAYA DÖNMÜŞ..!!!!
    bir kaç volatil çıkış ve inişe nazaran NET TRENDİ 11 ARALIKTA ÇEVİRMİŞLER..
    elf gözleri olan BABALAR GİBİ strateji kurar...
    GARAN 7 TL YE DÜŞECEK BEN BİLDİM DEMEZ...!!!!!!
    AAAA KOÇ BİLDİ GARAN 10.58 TEN DÜŞTÜ HELAL OLSUN ADAMA DEMEZ STRATEJİ KURAR..!!!
    son düzlükte garan için yorumum sadece 5 13 mcg,nley abizmize göre oluşan yükselen kanal trendinde volatilesi ARTIK ÇOK YÜKSEK olacak..!!
    10,60 8,89 ki BURDA garan takip eden insanlar ve ben çok kez dedik kısa periyot işlem bacağı ayrı...!!!
    ama bant içi volatil hareketler ölümcül olabilir...10.6 üstü başka dünya 8,89 altı başka dünya.!!!
    bu bant içi hareketler de de bant içinde YÜKSEK hacimli barlar olası..VE DÜN DE BUUNUN ÖRNEĞİNİ gördünüz.!!1
    NACİZANE TAVSİYEMZ..algo vs kombo ,ndikatörlerden ziyade strateji verenlere de bakınız..
    9,22 MC GİNLEY BANA GÖRE yavaş OLSA DA çok şey söyler
    ortalamardan sonra özellikle düşen piyasa da doğrulamak adına EN ÇOK BAKTIĞIM ŞEYDİR..
    borsa UÇARKEN ORTALAMALARDAN UZAKLAŞTI ARTIK SALMALI DEDİRTMEZ SİZE İZ SÜRMEYİ ÖĞRETİR..

an itibariyle de günlükte durum bu dur..mc ginley HEM BANT HEM TREND SAĞLAYICI HEM DE 9 22 ayrı şekilde de birisini detek diğerini iz süren kar al ya da boğa da ya da shortta yeniden poza gir gibi kullanabilirsiniz geliştirmek size bağlı
    ortalama kullanıyorsanız bunu da kesinlikel bakış atın.!!TAVİSYEMDİR..

​ VİOP TİCARETHANESİNE KOYUYORUM burda geri de kalacak orada en azından göz önünde olur.!!
    ​

3. xu100 endeks günlük 5 13 macginley

xu100 endeks günlük 9,22 mcginley

ben kimseyi algoya özendirmem mükemmel indikatör yok maaelsef ama indikatörü mükemmel alışmak ve anlamak diye bir tabir var mesela..alışmalısınız..!!
    algo falan zor iş gençler..özellikle robot...ve kazançları da öyle mükemmel olmuyor..!!en iyisi strateji belirleyen trend üstünde FİYAT odaklı stratejik koşullu sistem yazabilmekte..AMA ONU DA senin benim gibi adamlara yazdıracak platformlara sunmazlar EMİN OLUN.!!
    yani sivile düşmüş algo işi BOŞ İŞ..!!ne kadar uğraşsamda.!!

belli başlı yöntemler ile çok NET GEÇMİŞ SENARYLAR görebilirsini...ben yeşil 22 den destek almadan dönen fiyatın geçmişte yaptığı benzer tablolara bakarım mesela..!!!OK LA İŞARET ETTİĞİM YERELERE dikkat lütfen.!!!
    elin gavuru çok kullanır bu yöntemi özellikle TEK FORMASYON breakout BEKLEYENLER.!!yani bu indikatörü siz sanmayın ki bir indikatör millet neler ile kombine etmiştir bunu..
    BUYRUN BU DA dolar örneği...NET TRENDLERE SADE BAKIŞ ATINIZ..MC GİNLEY ORTALAMALR GİBİ YAVAŞ ÇALLIŞMAZ fiyat üzerinden gider..!!!
    dolar GÜZELLEEMESİ YAPANLARA BU YÜZDEN KIZIYORUZ..NET DÜŞÜŞ TRENDİ DOĞRULAMASI BU.!!

4. [IMG][/IMG]

Dolar bazlı 30 endeks. Graf iki günlük.

Güçlü geliyor gibi görünüyor.

5. Trend takibi; 2-9 bollinger.

Üstüne tanımam. Trend izlerken bollingeri tersten sürüklerse düzeltme sonraki periyoda kayar. Mesela günlükte yukarı trend takip ediyorsunuz, baktınız ki düzeltmede bollinger aşağı doğru sürüklendi, hemen 2 günlüğe geçiyorsunuz. Karar verme, artık hangi göstergeleri kullanıyorsanız, ve tetik artık buna göre izlenecek.

Yukarıda grafik koydum. Geçen hafta düzeltme haftalıklara kayıyor derken böyle birşey yapıyordum..

Aynen katılıyorum. İndikatör ikincil faktör, robot işlevsiz, para yönetimi ve strateji -metod- var.

6. hep aynı oyun..!!!!!
    düştüm emme bu sefer.!! gene alacam hep alacam spotta duruyor vadelide kaşınıyorum.!!

7.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Trend takibi; 2-9 bollinger.

Üstüne tanımam. Trend izlerken bollingeri tersten sürüklerse düzeltme sonraki periyoda kayar. Mesela günlükte yukarı trend takip ediyorsunuz, baktınız ki düzeltmede bollinger aşağı doğru sürüklendi, hemen 2 günlüğe geçiyorsunuz. Karar verme, artık hangi göstergeleri kullanıyorsanız, ve tetik artık buna göre izlenecek.

Yukarıda grafik koydum. Geçen hafta düzeltme haftalıklara kayıyor derken böyle birşey yapıyordum..

Aynen katılıyorum. İndikatör ikincil faktör, robot işlevsiz, para yönetimi ve strateji -metod- var.
    başarılar abi bakış açınızı beğeniyorum..!!!
    kimse kimsenin stratejisine yanlış diyemez..!! yanlış anlamayın beni..sen kurguna iyi çalışmış alışmış ve tanımışssan OLAY BİTER..SİZDE ÖYLESİNİZ..BENDE İNDİKATÖR ÜSTÜNE KURGU ve sistemsel bakış açısı çok bunlar hele ki praralel ise ısrarım asla bitmez.!!

Sayfa 727/808 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •