Sayfa 728/964 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,817 - 5,824 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

yazıdaki ironiyi anlamayan yada anlamak istemeyenlerle benim işim yok.
    o kadar yapılanları yazmışsınız maşallah bende hep mücadelenizi trolledim haklısnız
    hiç emeğimiz yok.kadirşinas olmayıda keşke bilseydiniz.
    danıştay davası yalanını bari yazmasaydınız sizleri muhatap almadığını başkası bilmez ama siz pek ala bilirsininiz
    süreçin nasıl olduğunu ayrıca dava öne alınma ile ilgili uyapta bilgi yok boşa ümit vermeyin gerçekçi olun.
    siz söylemedinizmi en geç 2018 blançosu açıklanana kadar zamanımız var.şimdi 6 aylık blanço bekleniyor
    ben sonuca bakarım en büyük kozumuz mahkemeyi bile kullanamadıktan sonra bundan sonra ne olursa olsun
    ama grupla uğraşmak falan boş laflara cevap vererek polemik yaratmak istemem.
    netice ne ona bakmak lazım
    yt.tv.dğ.

Alıntı Originally Posted by The imame Yazıyı Oku
    Sayın cinali zeyno ya deki yusuf kıroğlu sana 3 in 1 ni virmanlayacakmış iban no su istedi. AMK GAZETESİ ....
    zeyneple diyaloğ içinde olanlar var talebinizi ona iletin ben zeynepi falan tanımam ama onunla birebir ve gurup olarak görüşenleri
    sayın frecel size yardımcı olur herhalde

3. Hocam bu ironilerin ardi arkasi kesilmiyor nedense...

Dava ile ilgili soylediklerim yalan mi gercek mi danistaya bir daha giderseniz gorursunuz...

Ben sizinde yaptiklarinizi her zaman takdir ettim... Ancak ne kadar yasiniza, bilginize, cabaniza saygi da duysak elestiride de sonsuz bir limitiniz olamaz...

Eger ki ironi ise bizde ironi yapariz...

Senaryo ise bizde senaryo kurariz...

Eger elestiriyorsaniz elestirilirsiniz...

Tahammulunuz yoksa veya elestiriye acik degilseniz, elestirmeyeceksiniz...

O yazinizdan yeni gelen bir yatirimci nasil ironi olarak algilayacak...

Bunun adi ironi degil suyu bulandirmaktir

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam bu ironilerin ardi arkasi kesilmiyor nedense...

Dava ile ilgili soylediklerim yalan mi gercek mi danistaya bir daha giderseniz gorursunuz...

Ben sizinde yaptiklarinizi her zaman takdir ettim... Ancak ne kadar yasiniza, bilginize, cabaniza saygi da duysak elestiride de sonsuz bir limitiniz olamaz...

Eger ki ironi ise bizde ironi yapariz...

Senaryo ise bizde senaryo kurariz...

Eger elestiriyorsaniz elestirilirsiniz...

Tahammulunuz yoksa veya elestiriye acik degilseniz, elestirmeyeceksiniz...

O yazinizdan yeni gelen bir yatirimci nasil ironi olarak algilayacak...

Bunun adi ironi degil suyu bulandirmaktir

eleştirilmeye tahammül etmediğimi nerden çıkardınız anlamadım.
    yazdığım somut ifadelere cevap versen daha iyi olurdu yalan ve yanlış nerdeyse.
    davayı öne aldırmayıda becerdiniz sizi nuhatap almamasına rağmen teşekkür ederim
    bir borsa yatırımcısı karşılıksız olarak patrona hisse virmanı yaparmı bunu 100 kişiye okutsan kaç kişi bunun ironi olduğunu anlamaz şaşkınım gerçekten

5.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    zeyneple diyaloğ içinde olanlar var talebinizi ona iletin ben zeynepi falan tanımam ama onunla birebir ve gurup olarak görüşenleri
    sayın frecel size yardımcı olur herhalde
    Bak hocam cok basit bende gorusmedim ama istanbuldaki bir cok arkadasimiz gorustu...

Gk a gidenlerde gorustu... Veya bildigimiz grup disindan da bir cok kisi gorustu.

Sirketi ararsiniz randevu alirsinizIstanbul'a gidersiniz sirket merkezine gorusursunuz...

Bakin hocam biz 200 kusur kisiyiz hakim ortak ve bagli ortakliklar disinda en buyuk ortak grubuyuz.

Fesih davasi, gk davasi acmis, hukuki surec yurutmus grubumuz....

Sizin alacaginiz oldugunda size borclu olan kisiyle gorusmuyor musunuz??? Kusuyor musunuz?

Ya da gk davasini kazandigimizda sirket gk masraflarini karsilamam dedi avukatimiz ya bunu karsilayin yoksa biz karsilasiriz icraylada aliriz demesin mi?

Hocam siz hangi ulkede yasiyorsunuz?

Gk da yatirimcilarla gorusen zt nin video kayitlarini dahi paylastik birakin gk canli yayimladik...

En cok gk da mucadele veren her maddede sirular sorup yazili cevaplar isteyen yine bizim temsilcilerimizdi...

Birakin karsi tarafin davayi yuruten av.imiza suc duyurusunda bulunuldugunu da mi bilmiyorsunuz.

Bakin ironi mi yoksa suyu bulandirmayami devam ediyorsunuz bilmiyorum hocam ama

Size bu gruptan ekmek cikmaz...

Kusura bakmayin biz sahsi menfaatleri icin kimsenin yonlendirmesine gelmeyiz... Oncelik ky nin toplu menfaatidir...

6.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    eleştirilmeye tahammül etmediğimi nerden çıkardınız anlamadım.
    yazdığım somut ifadelere cevap versen daha iyi olurdu yalan ve yanlış nerdeyse.
    davayı öne aldırmayıda becerdiniz sizi nuhatap almamasına rağmen teşekkür ederim
    bir borsa yatırımcısı karşılıksız olarak patrona hisse virmanı yaparmı bunu 100 kişiye okutsan kaç kişi bunun ironi olduğunu anlamaz şaşkınım gerçekten
    Iste sorunda orada hocam sanki karsilik alinarak devredilmis izlenimi yaratarak suyu bulandiriyorsunuz...

Bakin hepimizin adi soyadi belli arastirin birakin hisselerimizin azalmasi artmistir bile niye???

%5 i saglayalim hukuki mucadeleye devam edelim diye...

Hodri meydan hocam... Bakin Allah ihtiyac duyurmasin hesap ekstralarini atalim buraya...

Bakalim devreden var mi??? Bakin hocam borsa kurdusunuz eyvallah ama bizde 20 yillik asagi yukari borsadayiz... Yapmayin...insanlarin vebaline girersiniz...

Her iddia iddiayi yapan tarafindan ispatla mukelleftir.

Bazen insanlar davasini cekmeyerek pazarlik sansi olacagini zannedip hayal kirikligi yasadigi icin gruba saldiriyor olabilir mi?

Yani grubun aldigi kararlari firsata ceviremedigi grup bunu engelledigi icin kiziyor olabilir mi???

7. Yapmayin hocam yapmayin

200 ky birlesmis hakkini ariyor gelip gidip niye grupla ironi yapiyorsunuz hocam...

Ki bu grubun nasil mucadeleler verdigini en iyi bilen kisilerdensiniz...

Yani bu kervn surecinde elestirilmesi gereken en son kisiler ky lerdir yapmayin

Son düzenleme : frecell1998; 04-07-2018 saat: 22:17.

8.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Evet danistay sonucunu bekliyoruz gelecek sonuca gore de hareket tarzimiz belli olacak...

Bu davanin bir an once sonuclanmasi icinse yuzlerce dilekce yazdik...

Yani biz sunu yapsak bunu yapsak demiyoruz...yapiyoruz...

Cebimizden para harciyoruz kurumlara gidiyoruz, davalar actik suc duyurularinda bulunduk...

Her soru sorana cvp verdik... Biz aldigimiz her kararin arkasindayiz... Fakat yaptiklarimiz da yapacaklarimizin teminatidir...

Biz hakkimizi kanunlar onunde aramaya devam ediyoruz ve arayacagiz...

Ne kadar bazi yerleri rahatsiz ettigimizi bilsekte devam edecegiz...

Sadece yerini ve zamanini bekliyoruz.

Kimsenin gazina ya da iftirasina gelmeyiz... Kervan bize cok sey ogretti...

Kanuni olarak dilekce, bilgi edinme, suc duyurusu, mahkeme basin yolu veya kamu kurum ve kuruluslari ile gorusme ve mecliste hak arama dahil hepsini kullandik... Kullaniriz...

Onun icin su grupla ugrastiginiz kadar diger koyde arkadaslarin yaptiklarina destek verin... Biz zaten arkadaslarin dediklerini yaptik...

frecell hocam davanın öne cekilmesi için yazdıgnız dilekçenin bi nusrasını burada paylaşında bizde gönderelim süreçin hızlanması adına çorbada tuzumuz bulunsun lütfen yayınlarmısınız hocam gönderelim

Sayfa 728/964 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •