Sayfa 728/948 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 5,817 - 5,824 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. En güzeli hayatta bu piysaya bulaşmamış olmak , oysaki nede güzel bir hayatım olabilirdi , ömrümü yedi....

2. Nasıl bir gün bu? Tam her şey yoluna mı giriyor derken... Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    En güzeli hayatta bu piysaya bulaşmamış olmak , oysaki nede güzel bir hayatım olabilirdi , ömrümü yedi....
    Bu sistemde ky nin kazanması gerçekten çok zor.Saçmalık.
    Temel ,teknik vs.Ne uğraşıyoruz ki.düşündüğün gibi olmuyor hiç birşey ,sistemi kuranın istediği gibi oluyor ve hep onlar kazanıyor.
    2 sene önce borsa diye bir şey yoktu hayatımda.

Sanırım yaptığım en büyük yanlışda bu oldu.

Şu anda kazandığım, faize koysaydım alacaklarımla kafa kafaya, dövizi hesap etmiyorum bir süredir.Tabi kazanıyoruz deyip,harcamalarda biraz muslukları açmış olmanın getirdiği ekside var.

Yanında birde kaybettiğin zamanki ruhen ve bedenen aldığın zarar, bir şeklide diğer işlerinin yanında saat 10 la 6 arası takipte olmanın verdiği yorgunluk.

Ağlama duvarı oldu biraz ama hazır yazan takip eden yok bende döküleyim dedim.

4.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    Bu sistemde ky nin kazanması gerçekten çok zor.Saçmalık.
    Temel ,teknik vs.Ne uğraşıyoruz ki.düşündüğün gibi olmuyor hiç birşey ,sistemi kuranın istediği gibi oluyor ve hep onlar kazanıyor.
    2 sene önce borsa diye bir şey yoktu hayatımda.

Sanırım yaptığım en büyük yanlışda bu oldu.

Şu anda kazandığım, faize koysaydım alacaklarımla kafa kafaya, dövizi hesap etmiyorum bir süredir.Tabi kazanıyoruz deyip,harcamalarda biraz muslukları açmış olmanın getirdiği ekside var.

Yanında birde kaybettiğin zamanki ruhen ve bedenen aldığın zarar, bir şeklide diğer işlerinin yanında saat 10 la 6 arası takipte olmanın verdiği yorgunluk.

Ağlama duvarı oldu biraz ama hazır yazan takip eden yok bende döküleyim dedim.
    Dostum tamda dediğiniz gibi nasıl olsa borsadan bolca gelecek diye daha müsrif davranıyor , kanaatkar yaşamıyorsun ve inan bana çevremde mutlu borsacı görmedim , bir tek benim kayınbiraderim heveslendi ne alayım dedi bende tüpraş önerdim seneler önce 99'da sermayesi benim sermayemin %3 'bile değildi , aldı unuttu beni geçeli çoook uzun zaman oldu çünkü ben sermayemi sıfırlayıp yeni sermaye koydum... ömür geçti vesselam....

5. Kitapçı enseyi fazla kararttın ne iş
    Ne olacak önemsemediğim tekniğe fazla bel bağladım , bugünde o gündür diye düşünüyordum açıkçası , rusya tam üstüne geldi
    E o zaman enseyi karartmaya gerek yok
    Tabi ki gerek yok ,hissemiz her halükarda kelepir , borçsuz, harçsız çalışıp ,üretip satıyor, pazar sıkıntısı da yok ,sadece vizyon sahibi yönetici sıkıntımz var , ona da çözüm yok işte, geriden yeni nesil çoluk çocuk yetişiyor mu bilmiyorum...ytd

6. https://i.hizliresim.com/XPzdJ5.png
    Adamların usul usul nasıl topladığı ortada...yılbaşından bugüne...

7. teknik olarak bakıyorsanız destek mestek kalmamıştır , temel diyorsanız , piyasada hisse senedi diye bir şey varsa ve bu şirketin değeriyse bedava ... ytd ....

Sayfa 728/948 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •