Sayfa 728/735 İlkİlk ... 228628678718726727728729730 ... SonSon
Arama sonucu : 5878 madde; 5,817 - 5,824 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
     Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Helal olsun sana refaba. Cesaretli birisisin vesselam. Saygılar
    Bu birazda tecrübeden kaynaklanıyor 80 yıllarının altından beri piyasayı takip ederim,90 başlarından beri borsaya giriş yaptım,buna döviz,altın dahil,yani 45-50 senedir bu işin içindeyim,borsada 2003 yılından tam faal odum %50 vs,2008 krizi öncesi portföyümümü azaltsam bile çok zarar yazdım yine,ama dipten bayağı topladığım için toparladım,2010 sonrası borsada payımı %20 cıvarı yaptım güvenmediğim için hisse bazlı takıldım o yıldan beri,yani tradeci oldum ve halada öyleyim,çünkü başımızda dengesiz bir zat var ona hiç güvenmiyorum,dış güçlerlen işbirliği yapıyor,önce fetöye güzellemer sonra köstekler falan,ama fikri hala o yönde,ayni yaşlardayız,ben hala diri o çökmüş beyini sabit siyasal islamın uşağı eşbobçu,yakın zamanlarda iyice despotlaşması vs uzar gider.

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bu birazda tecrübeden kaynaklanıyor 80 yıllarının altından beri piyasayı takip ederim,90 başlarından beri borsaya giriş yaptım,buna döviz,altın dahil,yani 45-50 senedir bu işin içindeyim,borsada 2003 yılından tam faal odum %50 vs,2008 krizi öncesi portföyümümü azaltsam bile çok zarar yazdım yine,ama dipten bayağı topladığım için toparladım,2010 sonrası borsada payımı %20 cıvarı yaptım güvenmediğim için hisse bazlı takıldım o yıldan beri,yani tradeci oldum ve halada öyleyim,çünkü başımızda dengesiz bir zat var ona hiç güvenmiyorum,dış güçlerlen işbirliği yapıyor,önce fetöye güzellemer sonra köstekler falan,ama fikri hala o yönde,ayni yaşlardayız,ben hala diri o çökmüş beyini sabit siyasal islamın uşağı eşbobçu,yakın zamanlarda iyice despotlaşması vs uzar gider.
    Forumda siyaset yapmak yasak. Şikayet olursa ceza alabiliriz. Yazdıklarınız elbette sizin düşünceleriniz. Ama bana göre ise reisimiz dünya lideri ve Suriye fatihi. Öyle olmasa 25 yıldır seçilmezdi.

3. Ben hayatımda tek birşey öğrendim dünyanın en tehlikeli sistemi başkanlık tek adam sistemidir ben bu cahil aklımla bu sistemde değil 25 elli senede seçilirim allah aşkına televizyon kanallarında programlara bakın koca koca prof lar konuşurken cuhmur başkanı açıklama yaptığında hepsinin sözü kesiliyor kelimeleri ağızlarına basılıyor bütün kanallar cumhurbaşkanına yönlendiriliyor bu nedir ya Allah aşkına

4. O zaman o proflar cumhurbaşkanı olsaymış. Sözleri kesilmezdi hep konuşurlardı.

5. Birde şunu yazayım her profa güvenme. Memleketin kuyusunu kazar anlamazsın bile.

6. İşte zihniyet bu her prof dediğine güvenme a haber CNN benzeri kanallardaki ne güven sözcü ve benzeri kanallarındakilere güvenme bu yönetim halkı işte böyle ayrıştırdı

7. Uğurcuğum güzel kardeşim. Yazdığın kanalları vallahi izlemiyorum. İnanıp inanmamakta serbestsin. Ama gel görki geçenki olaylarda bazı proflar gençlerimizi sokağa çıkardımı çıkardı. İtidal çağrısı yapacaklarına kır dök yıka sebep oldularmı oldular. Bumudur okumuşluk bilim sanat kültür muassır medeniyet insanlığı. Yapmayın Allahaşkına bu vatan hepimize lazım Uğur bey.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
     Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Uğurcuğum güzel kardeşim. Yazdığın kanalları vallahi izlemiyorum. İnanıp inanmamakta serbestsin. Ama gel görki geçenki olaylarda bazı proflar gençlerimizi sokağa çıkardımı çıkardı. İtidal çağrısı yapacaklarına kır dök yıka sebep oldularmı oldular. Bumudur okumuşluk bilim sanat kültür muassır medeniyet insanlığı. Yapmayın Allahaşkına bu vatan hepimize lazım Uğur bey.
    Proflara ders veren ilkokulcu bir kadın vardı ismini pek hatırlayamadım

Sayfa 728/735 İlkİlk ... 228628678718726727728729730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •