dün takibe başladım tam köşeye sıkıştırdım derken tavuk gibi aradan kaçtı..bilseydım sabah hazır kesilmiş, temizlenmiş tavuk alır keyif yapardım..
günlükler Dasha Chesnokova gibi..
haftalıklar..
ama dükkan açık..
dün takibe başladım tam köşeye sıkıştırdım derken tavuk gibi aradan kaçtı..bilseydım sabah hazır kesilmiş, temizlenmiş tavuk alır keyif yapardım..
günlükler Dasha Chesnokova gibi..
haftalıklar..
ama dükkan açık..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Çek mustafa çek çek..
teknik yorum yok dedim ama, kırmızının 5.48 desteğini yukarı taşırken pembenın buna katılmamasına şüphe ile bakmakta yarar var..
eğer kırmızı ve pembe aynı anda yukarı çapraz atsaydı şimdi teknik yorum yapmaya gerek olmaksızın geriye yaslanmak uygun olurdu.. dün turkuazın 4.95 seviyesını direnç olarak belirlemesi ve beyazında bunu onaylaması aynı işlemi kırmızı ve sarı altta 5.72 destek seviyesını belirlemesi bu günkü hareket için şöyle bir yorumu ortaya koyuyor.. yön bulmak için 5.95 veya 5.72 nın kırılması gerekir.. iyi çalışmalar..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
5.95 sonrası yorum yapılmaz, ve gidenin arkasından konuşulmaz... dedikodu olur...... bana müsade..
bol ve daimi kazançlar..
ben yorum yapmayayım diye 97 kapadı..ben bu kumarhanede eğleniyorum..
haftaya samba isterüükkk
![]()
Borsada ki Ambalaj şirketleri için de
EN DÜŞÜK PD/DD/FK DEĞERLERİNE SAHİP
ÖN ÇSLIŞMALARINI YAPTIĞI ŞU İHRACAT İLE İLGİLİ YENİ ANLAŞMA HABERLERİ DE GELİRSE
zaten enflasyon MALUM
BU ORTAMDA SUDAN UCUZ LOTU AZbir şirket
Yatırım tavsiyesi değildir
3-4 Seanstır şimdide 6,11 fobisi oluştu tahtada.
6,01........6,11 git gel, git gel.
Yürü artık yürüüüü....spk osuruğunuzu kesti.
YTD.
Yer İmleri