Sayfa 73/505 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 4039 madde; 577 - 584 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1. Teknik göstergeler gayet olumlu. 6.43 bandı üzeri kalırsa güzel olur aksi tekrar 26 ya bir düzeltme gelebilir tabi endeksin seyride önemli.YTD

2. Iki ay önce paylaşılan grafik.ustat o zamandan xu100 un gelebilecegi yeri cuk diye oturtmus.endeks umarım burdan yukarı trende döner kfein icinde olumlu olur donus.YTD

3.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Keko hocam sende olmasan yandik bizden başka paylaşım yapan yok.bir ara komşu köyde yazıyordum tek basima😁 böyle topiklerde bize rastgeliyor.
    boyle olmasi daha iyi..

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    boyle olmasi daha iyi..
    Hocam ugramisken kfein yorumu yapıp oyle gitseydin😁

5. Suan itibariyla dolar diğer endeksler.. vs
    Havada karamsarlık yok endeks yarın yukarı yönlü açar tabi kfeinde, gun ici direncler önemli.YTD

6.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Adamin bir kotulugunu gormedim. Neyapsin sokaga cikip parami dagitsin😁.Hani bir söz vardir hırsızın hic mi suçu yok diye😁kısa yoldan köşeyi donucem diye temelsiz tekniksiz hangi hisseye gidiyor diye atlarsan sonu husran olur.YTD
    evet ben dersimi aldım. o yüzden buna da temkinli yaklaşıyorum. sen sen ol atlama benim gibi işte.. neyse ki ben zararımı çıkardım çok şükür dgzteden. hatta fazlasıyla kar da ettim. bundan sonra bildiğimden şaşmam.

Red face

Ahanda galip malip kalmadı sattı hepsini. Bakalım şimdi kime bahane bulacaklar....900000 LOTUN TAMAMINI SATTI.
    yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.şahsi değerlendirmelerimdir.

8.  Alıntı Originally Posted by piton123 Yazıyı Oku
    Ahanda galip malip kalmadı sattı hepsini. Bakalım şimdi kime bahane bulacaklar....900000 LOTUN TAMAMINI SATTI.
    Yanlış biliyorsunuz büyük ihtimalle satılan mal Kfeinin hazır bekletilen payları.
    Pay Grup Bilgileri Satışa Hazır Bekletilen Toplam Pay Tutarı (Nominal TL) Satış Yapılan Toplam Tutar Kalan Pay Tutarı
    C Grubu, KFEIN, TREKFIN00037 1.750.000 850.000 900.000
    Ek Açıklamalar
    Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.'nin 10/11-05-2018 tarihinde 4,45 TL birim fiyat ile halka arz edilmek suretiyle artırılan 7.000.000 TL tutarlı sermayesini temsil eden payları, 16/05/2018 tarihinden itibaren BİST Ana Pazar'ında A grubunda sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlamıştır. Halka arz edilen 7.000.000 TL nominal değerli payların % 25' ine tekabül eden 1.750.000 TL nominal değerli paylar Sermaye Piyasası Kurulu' nun VII-128.1 sayılı Pay Tebliğinin 9. maddesi kapsamında satışa hazır hale getirilmiştir. Temmuz ayı içerisinde, satışa hazır hale getirilen paylardan satış gerçekleştirilmemiştir.
    Kamuoyunun bilgisine sunarız,

Saygılarımızla,

Dolayısıyla bu satıştan gelecek tutarın tamamı Kfein'in özsermayesine eklenecek (yaklaşık 6 milyon TL), ödenmiş sermayesi de 19.750 olacak. Akşam açıklarlar herhalde.
    Yatırım tavsiyesi değildir, yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir.

Sayfa 73/505 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •