Sayfa 73/597 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 577 - 584 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

Yönetim burada kendilerini eleştirenlere"Uslu çocuklar olursanız,ileride ormanda gezerken şirinleri bile görebilirsiniz" mesajı mı vermek istiyor.acaba?

Alıntı Originally Posted by Temren Yazıyı Oku
    Sayın Cari,

SPEK hisseyi speküle edendir. Patrondur, zengin iş adamıdır, bir gruptur beni ilgilendirmiyor. Hisseyi burada tutması yanlış,

14000 lot daha gitti malından...
    Sana göre,bana göre yanlış.onlara göre çok doğru işler yapıyorlar.Ben senelerdir neden burada klavye patlatıyorum.Adamların yanlışlarını suratlarına vuruyorum.Ancak onların dediğm dedik çaldığım düdük tavrı,buradaki şakşakçıları ile devamediyor.hayırlısı.Bir gün onlarda köteği yerler.buna en çok sevinen ben olacağım.buradayız.Kendi adıma alım için bir fiyat söyliyeyim(beni bağlar) eğer gelirse, 2.55 oralara kadar ne alırım ne satarım.Bu fiyatı vermem ne kadar doğru bilmiyorum.benim fikrim benim seçimim.kimseyi de etki altında bırakmak istemem herkez en iyisini kendi bilir.ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Sana göre,bana göre yanlış.onlara göre çok doğru işler yapıyorlar.Ben senelerdir neden burada klavye patlatıyorum.Adamların yanlışlarını suratlarına vuruyorum.Ancak onların dediğm dedik çaldığım düdük tavrı,buradaki şakşakçıları ile devamediyor.hayırlısı.Bir gün onlarda köteği yerler.buna en çok sevinen ben olacağım.buradayız.Kendi adıma alım için bir fiyat söyliyeyim(beni bağlar) eğer gelirse, 2.55 oralara kadar ne alırım ne satarım.Bu fiyatı vermem ne kadar doğru bilmiyorum.benim fikrim benim seçimim.kimseyi de etki altında bırakmak istemem herkez en iyisini kendi bilir.ytd.
    Bence yaptıkların tamamen ters manyel yani baktım şöyle hem fiyat öldürücü konuşmaların ha bugün ha yarın diye...;)

Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Bence yaptıkların tamamen ters manyel yani baktım şöyle hem fiyat öldürücü konuşmaların ha bugün ha yarın diye...;)
    Benim yaptığım o senin söylediğinden değil(yükselmesini istiyor görünüp,düşmesini istemek)onu senin kankilerin ele vermek için yapıyorlar.Benim tek istediğim istikrar.maalesef,senin patronlarında o ters manyeli yapıyorlar.haberler ,demeçler yayınlayıp yükselmesini istiyormuş gibi yapıp,az yükseltip, ky nin eline verip bırakıveriyolar.daha yenisin bunlarıda öğrenirsin.tahtada hakim olanın İ.T ve sanko olmadığından şimdi hemfikiriz değilmi? Artık sağa sola çamur atmayı bırakırsın umarım.Tahta konusunda tek hedef patron.ytd
    Son düzenleme : Badi; 01-10-2018 saat: 19:04.

5.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Yönetim burada kendilerini eleştirenlere"Uslu çocuklar olursanız,ileride ormanda gezerken şirinleri bile görebilirsiniz" mesajı mı vermek istiyor.acaba?
    Bence uslu çocuk olsaydınız sizi çoktan gargamelin elinden alırdı bu şirin baba( Feyyaz) ama hep yaramazlık hep yaramazlık sonunuzda azmanın oyuncağı olmak. Kaynayın bakalım gargamelin Kazan’ında

Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Bence uslu çocuk olsaydınız sizi çoktan gargamelin elinden alırdı bu şirin baba( Feyyaz) ama hep yaramazlık hep yaramazlık sonunuzda azmanın oyuncağı olmak. Kaynayın bakalım gargamelin Kazan’ında
    Hah böyle işte bazen paramızı,kaptırıp kaybetsekte neşemizi kaybetmeyelim.Hatta yönetimdekileri ve patronları çağırıp onlarla birlikte şirinler köyünde parti verelim.ama masraflar onlardan.nasıl olsa bizim paramızı harcıyorlar.

Alıntı Originally Posted by Temren Yazıyı Oku
    Sayın Cari,

SPEK hisseyi speküle edendir. Patrondur, zengin iş adamıdır, bir gruptur beni ilgilendirmiyor. Hisseyi burada tutması yanlış,

14000 lot daha gitti malından...
    Bi zamanlar BORSAVİZYON diye bir arkadaş vardı,hatta senin gibi yazmıştı,8,89dan 17000 lot almıştı çok ucuz diye,Allah selamet versin ne yaptı bilmiyorum am oda çok yönetimi övenlerdendi.diyexeğim o ki ucuzun ucuzu var.inşallah buralardan dönerde kazanırsınız.yoksa hep berabwriz.hayırlı kazançlar.ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Bi zamanlar BORSAVİZYON diye bir arkadaş vardı,hatta senin gibi yazmıştı,8,89dan 17000 lot almıştı çok ucuz diye,Allah selamet versin ne yaptı bilmiyorum am oda çok yönetimi övenlerdendi.diyexeğim o ki ucuzun ucuzu var.inşallah buralardan dönerde kazanırsınız.yoksa hep berabwriz.hayırlı kazançlar.ytd.
    Bastim gectim yazdim da iyi hafiza varmisyanlis hatirlamiyorsam 20 kusur bin zarar yazmistim ekrandan attim sonra da;)
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Sayfa 73/597 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •