Yönetim burada kendilerini eleştirenlere"Uslu çocuklar olursanız,ileride ormanda gezerken şirinleri bile görebilirsiniz" mesajı mı vermek istiyor.acaba?![]()
Yönetim burada kendilerini eleştirenlere"Uslu çocuklar olursanız,ileride ormanda gezerken şirinleri bile görebilirsiniz" mesajı mı vermek istiyor.acaba?![]()
Sana göre,bana göre yanlış.onlara göre çok doğru işler yapıyorlar.Ben senelerdir neden burada klavye patlatıyorum.Adamların yanlışlarını suratlarına vuruyorum.Ancak onların dediğm dedik çaldığım düdük tavrı,buradaki şakşakçıları ile devamediyor.hayırlısı.Bir gün onlarda köteği yerler.buna en çok sevinen ben olacağım.buradayız.Kendi adıma alım için bir fiyat söyliyeyim(beni bağlar) eğer gelirse, 2.55 oralara kadar ne alırım ne satarım.Bu fiyatı vermem ne kadar doğru bilmiyorum.benim fikrim benim seçimim.kimseyi de etki altında bırakmak istemem herkez en iyisini kendi bilir.ytd.
Benim yaptığım o senin söylediğinden değil(yükselmesini istiyor görünüp,düşmesini istemek)onu senin kankilerin ele vermek için yapıyorlar.Benim tek istediğim istikrar.maalesef,senin patronlarında o ters manyeli yapıyorlar.haberler ,demeçler yayınlayıp yükselmesini istiyormuş gibi yapıp,az yükseltip, ky nin eline verip bırakıveriyolar.daha yenisin bunlarıda öğrenirsin.tahtada hakim olanın İ.T ve sanko olmadığından şimdi hemfikiriz değilmi? Artık sağa sola çamur atmayı bırakırsın umarım.Tahta konusunda tek hedef patron.ytd
Son düzenleme : Badi; 01-10-2018 saat: 19:04.
Bi zamanlar BORSAVİZYON diye bir arkadaş vardı,hatta senin gibi yazmıştı,8,89dan 17000 lot almıştı çok ucuz diye,Allah selamet versin ne yaptı bilmiyorum am oda çok yönetimi övenlerdendi.diyexeğim o ki ucuzun ucuzu var.inşallah buralardan dönerde kazanırsınız.yoksa hep berabwriz.hayırlı kazançlar.ytd.
Yer İmleri