Artan

55,00 10 12:35
267,50 9.99 12:34
38,14 9.98 12:35
13,83 9.94 12:35
15,86 9.91 09:55
Artan Hisseler

Azalan

45,36 -10 12:34
47,70 -10 12:32
283,50 -10 12:35
79,40 -9.98 12:35
372,00 -9.98 12:27
Azalan Hisseler

İşlem

8.833.493.771,74 12:35
5.247.391.811,25 12:35
4.972.532.076,00 12:35
4.693.527.482,00 12:35
3.794.202.085,75 12:35
Tüm Hisseler
Sayfa 73/300 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 2395 madde; 577 - 584 arası.

Konu: EGCYO Egeli & Co. Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş

Egeli Tarım, çok naz yaptın, haftanın kalan günleri senin günün olmalı bence. 0,67-68 de çok baskılayıp cebi doldurdun, Fim Capital felan hikaye, Senin derdin bizlerin hisselerinde. Artık titre ve kendine gel . 0,72 yi geç, ve yeni zirvelerle hakkını ver.Derdin mal toplamak ise zaten hareketi verdiğinde dökülenler olacaktır.
    **Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.

Bu kağıdın artik yürümesi lazım, borsada bu fiyatlarda pek hisse kalmadı , en aptal kağıtlar 1 tl.yi aşarak tur bindiriyor. Üstelik bunun pd/Dd oranı 0.6 civarında. 1 tl olmaması için hiçbir neden yok, 2 tane gözaltı pazarı hissesi psikolojik baski unsuru olarak kullanılıyor. Ve son sözüm egeli sana. artık borsadan cekilmenin zamanı gelmedi mi? Bırak artık bu işleri, yaşlandin, beceremiyorsun. Dükkâni kapat ve git, arkana da bakma

HTC One X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yeni yazımız bitmek uzere sizlerde ekleme yapin en son gerekli yaziyi ben yazacagim

1- eylul 2015 ismi bilinmeyen ABD li bir firma tarafindan egcyh sirkete verinlen faliyet raporuna odul sonrasinda yasanan yuklu hisse satisin arastirilmasi

2- 2016 subat ayinda odenmeyen bononun kullandirildigi tuzel veya ticari kisilerin arastirilmasi bu problem yaritilarak hisse uzerinde bilincli sekilde baski yaratildigi suphesi

3- sirketin son 5 yil isinde yenel yonetim giderlerin yuksek olmasi grub sirketlerine yuksek ucretler oderek haksiz kazanc saglama suphesi

4- 2016 temmuz ayinda seker bank tarafindan haciz karari verildikten onceki 15 gun icersinde hisselerde yukselis yasanmasi haksiz kazanc saglanmasi suphesi

5- egcyh firmasinin hukiki sureclerde kap da aciklama yapmasi fakat seker
    Grubunun geç aciklama yaparak baskinyaratma suphesi

....

Sizlerde ekleyin akliniza gelenleri paylasalim

Herkese selamlar kimse kendini ustun gormesin nefesimiz enselerinde
    Artik herkes son noktada ....

( yerel
    Bir kac gazete ile gorusmelerim
    Devam ediyor bir sirketin ici nasil bosaltilir nasil
    Kazanc saglanir hepsini yazamak istiyorum umarim yakin zamanda goreceksiniz )

Burda amac diger yatirimcilarin bu tur hisseleri daha fazla arastirmalrini saglamak .

Herkese iyi hafta sonlari

Sevgiler....

4.  Alıntı Originally Posted by Mesgulum Yazıyı Oku
    Yeni yazımız bitmek uzere sizlerde ekleme yapin en son gerekli yaziyi ben yazacagim

1- eylul 2015 ismi bilinmeyen ABD li bir firma tarafindan egcyh sirkete verinlen faliyet raporuna odul sonrasinda yasanan yuklu hisse satisin arastirilmasi

2- 2016 subat ayinda odenmeyen bononun kullandirildigi tuzel veya ticari kisilerin arastirilmasi bu problem yaritilarak hisse uzerinde bilincli sekilde baski yaratildigi suphesi

3- sirketin son 5 yil isinde yenel yonetim giderlerin yuksek olmasi grub sirketlerine yuksek ucretler oderek haksiz kazanc saglama suphesi

4- 2016 temmuz ayinda seker bank tarafindan haciz karari verildikten onceki 15 gun icersinde hisselerde yukselis yasanmasi haksiz kazanc saglanmasi suphesi

5- egcyh firmasinin hukiki sureclerde kap da aciklama yapmasi fakat seker
    Grubunun geç aciklama yaparak baskinyaratma suphesi

....

Sizlerde ekleyin akliniza gelenleri paylasalim

Herkese selamlar kimse kendini ustun gormesin nefesimiz enselerinde
    Artik herkes son noktada ....

( yerel
    Bir kac gazete ile gorusmelerim
    Devam ediyor bir sirketin ici nasil bosaltilir nasil
    Kazanc saglanir hepsini yazamak istiyorum umarim yakin zamanda goreceksiniz )

Burda amac diger yatirimcilarin bu tur hisseleri daha fazla arastirmalrini saglamak .

Herkese iyi hafta sonlari

Sevgiler....
    Moris ve yavuzun 1.37, 1.60 lar arası hisse alımı ile sonrası nda bizim tarafımızca zararına sattıkları gözüken ve sonunda 0.30 a kadar düşen hisse satış süreci..

Slm dostlar, Yeni haftanın hayırlı ve kazançlı olmasını temenni ediyorum.

Patron ve spekler, bu kadar aç gözlü olmayın, nedir bu baskı ya? Hisseye %10-15 lik bir hareket verseniz istediğiniz mal gelecek zaten, hem hisse de rahatlayacak, ondan sonra isterseniz 1 tl bile yaparsınız )

7. Ocak ayında 0,85 lerde olan hissemiz an itibatıyle 0,68 seviyesinde tabi yersen.Bence bu hissede spek yok.Aslında varda patronla aynı kişi kendisi aynı zamanda eski efsane speklerdendir Tamcık.Takip edilen diğer hisselerin çoktan ikiye katladığı bir borsada elimiz mahkum bekliyoruz.

Efsane bir borsacı abim küçük hisselerde fazla pozisyon alındığı zaman o kişi satana kadar hisse hareket etmez demişti.Kulakları çınlasın.Dediğinin ne kadar doğru olduğunu görmekteyim.Velakin inadımız inat.Gitsede gitmesede buradayız.Bu hisseyi ilk aldığım zamanlarda abisi egcyh yi 0.90 kuruşlardan satıp müstakil bir ev almıştım.Yatırım planlarım içersinde en son değerleneceğini düşündüğüm yatırımım bu evdi.EGCYH şu sıralar 0.27 seviyesinde .Benim aldığım o müstakil eve şu an 4 daire veriyor mütahhitler.Nerden nereye...

Hisse senetleri piyasası kör bir kuyu misali.Bir taş attık hala ses seda yok.Çoktan emekli olmam lazımdı oysa ama Tamcık müsade etmiyor işte.Benmi önce göçerim yoksa omu bu dünyadan Allah bilir ...Vade musalla taşı.Mirasçılar yatırım hesabımda Egcyo hissesini görünce buda ne oluyor ki der kısa bir sürede de satarlar muhtemelen.İşte o ana kadar çöp misalide olsa hesabımda kalacaksın egcyo.

8. Bizimde yıllardır hesabımızda, işte bundan dolayı malın çoğu küçük yatırımcıda olduğu için, şirket sahibi bile malına sahip çıkmaya korkuyor. Tan kardeş yıllardır küçük yatırımcıyı bitirdin. Endex 110.000 puana gelmiş, böyle nereye kadar devam edecen, kusura bakma yükseltmezsen kimsede hissesini vermez. Yıllardır beklediğimiz gibi sen beklersin bizde bekleriz. Sen bilirsin en değerli şirketini süründürme sahip çık, accık esnaf ol esnaf..

Sayfa 73/300 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •