Sayfa 73/931 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 7441 madde; 577 - 584 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Isyat guzel kagit ama cok sikici.. hic heyecan yok.. vadeli mevduat mubarek.

Syg,
    aşırı hareketli bir kağıt olmadığı su götürmez bir gerçek, heyecan yapmaya izin vermiyor

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Bence onemli olan gencler.

Hayata baslarken, evleniyorlar ve hemen baslarini sokacak bir konut alma arayisina giriyorlar.

Ben hic bir cift'tin, ilk hedefimiz 120.000 ISYAT hissesi almak dedigini duymadim.

Bilirim kiraci olmak zordur, insallah imkanlari el verdiginde en guzel evi alsinlar.

Ama evliligin ilk yillarinda boyle bir ek gelir yaratmalari, hayata daha olumlu bakmalarina yol acar.

Para beton yerine bir fona girerek milli ekonomiye daha cok fayda saglar.

Amacimiz degisik bir bakis acisina sahip olmalari, yoksa onu almis bunu almis bizim isimiz degil.

Ben evi satip, tumuyle ISYAT aldigimdan bu yana, yemin ederim ruh sagligim duzeldi..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Bence onemli olan gencler.

Hayata baslarken, evleniyorlar ve hemen baslarini sokacak bir konut alma arayisina giriyorlar.

Ben hic bir cift'tin, ilk hedefimiz 120.000 ISYAT hissesi almak dedigini duymadim.

Bilirim kiraci olmak zordur, insallah imkanlari el verdiginde en guzel evi alsinlar.

Ama evliligin ilk yillarinda boyle bir ek gelir yaratmalari, hayata daha olumlu bakmalarina yol acar.

Para beton yerine bir fona girerek milli ekonomiye daha cok fayda saglar.

Amacimiz degisik bir bakis acisina sahip olmalari, yoksa onu almis bunu almis bizim isimiz degil.

Ben evi satip, tumuyle ISYAT aldigimdan bu yana, yemin ederim ruh sagligim duzeldi..
    Ilk isim hemen bir emekli maasi kadar (1578 TL su an) temettu verecek miktarda Isyat almak olsun ruh sagligim su sira pek iyi degil zira.
    12.50 krs verirse bir tanesi 151488 adet mi almam lazim?
    O da 0.90 TL den 136339 TL yapar.. basit bir VW Passat parasi yani.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ilk isim hemen bir emekli maasi kadar (1578 TL su an) temettu verecek miktarda Isyat almak olsun ruh sagligim su sira pek iyi degil zira.
    12.50 krs verirse bir tanesi 151488 adet mi almam lazim?
    O da 0.90 TL den 136339 TL yapar.. basit bir VW Passat parasi yani.
    Syg,
    Hayir alis zamani onemli.

Kar payi odendikten sonraki 3 hafta icinde alacaksiniz, bir defada yuklu alacaksiniz.

Zaten 1 yil tuttugunuz da, bakis aciniz degisir.

Bu yil icin benim kisisel beklentim 15 kurus.

Zaten ilk 10 kurusu ilk yariyilda kazandilar.

5. 29 Ağusyos'a kadar $ kuru böyle kalırsa viop taki short $'dan iyi para yaparlar. Asıl büyük Viop*$ yine shortta ve sanırım Aralık sonunda. $ kuru böyle seyrederse asıl ordan ciddi para yaparlar. Öyle olursa sanırım 16-18 kuruş dağıtır.

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Dudu hanım siz isyat ı hem yerer hem de seversiniz zaten biliyoruz ... [emoji57]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
    “The trend is your friend until the end when it bends.” - Ed Seykota

7.  Alıntı Originally Posted by kaucuk Yazıyı Oku
    Dudu hanım siz isyat ı hem yerer hem de seversiniz zaten biliyoruz ... [emoji57]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
    Dudu Bey, olacak.

Biz ozetle Dudu Hocam deriz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    Tuncay Turşucu'dan temettü yatırımcılarına güzel bir yazı...

Listenin tepesinde ISYAT var...

syg...

http://tuncaytursucu.com/temettu-sirketleri/
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Sayfa 73/931 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •