Hep birimiz icin
Hep birimiz icin
Usdjpy 146 hedefim var fakat pozisyonum yok. Izlemedeyim sadece.
Boğa piyasasının yüz karası paritesiÇıkacak gibi yapıp düşüyor ha bire..
136 fiyatı..
levent kardeşimin uyarıları ...
Borsada sabır ve disiplin çok önemli.
Kademeli satarken da sabırla ve disiplinle satmaya devam edeceksiniz kademeli alırken de disiplinle almaya.
Psikolojinize sahip olamayıp disiplinden koparsanız sattığınızı elinize yukardan verirler aldığınızı da dipten elinizden alırlar.
Gözlerimi kaparım vazifemi yaparım diyeceksiniz, herkes satarken almayı bilip herkes alırken satmayı bileceksiniz, tepelere marj azaldıysa risk iştahını sınırlayacaksınız, herkes öldük bittik derken risk iştahını artıracaksınız.
10 liraya aldığınız hisse 8 oldu diye üzülmeyeceksiniz aynı hisse 30 oldu sattım 36 oldu diye sızlanmayacaksınız 1 e 3 para kazandınız şükredip bereket versin diyeceksiniz.
Doyumsuz huzursuz bir hayat istiyorsanız dediklerimi yapmayacaksınız.
Huzurla stratejili para kazanmaya bakın Ben disipline uyarım uymayıp yaptıklarımın acısını gördüm zamanında yapmadıklarımı yazmam asıl soru su dostlar psikolojiye nasıl sahip olunur
Kendinize hatırlatarak eski yaptığınız hatalardan ders alarak ve sürü den ayrışarak düşünmeye başlayarak desek 4800 den beri tuta tuta fonlara gelen taleple birlikte yeni yatırımcıları ürkütmeden malı geçiriyorlar gibi hissediyorum.
Düzelten değil düzeltmeyen piyasadan daha çok korkarım, gerçi düzeltmeler kağıt değişe değişe olsa da ben huzursuzum ne bileyim işte böyle
![]()
Yer İmleri