Tren kalkmış diye Sekura binmedik.
10 tl idi dikkatimi çekip üstadlara sorduğumda.O günden beri bep yeşil yaktı 0,xx lerle.
Bugün listedeki tek yeşil.
Fiyat 12,98.
Tren kalkmış diye Sekura binmedik.
10 tl idi dikkatimi çekip üstadlara sorduğumda.O günden beri bep yeşil yaktı 0,xx lerle.
Bugün listedeki tek yeşil.
Fiyat 12,98.
Dostum size değildi yazım.Aman yanlış anlamayın.
Demek istediğim sizinde dediğniz gibi hiç bir rasyonel veri işlemiyor. Ucuz diyorsun dahada düşüyor, gelecek var diyorsun eline veriyor, bi cacık olmaz diyorsun hıyarı bol cacık oluyor:..
Hep terse düşüyoruz aklımızla hareket edince.
yapıbilecek en iyi şey karı gördün sat kenarda bekle nasıl olsa çok kere düşüp az kere çıkıyoruz , her şartta alım fırsatı veriyor piyasa akıllanmıyoruz bir türlü , siz yenisinizde ben 3 onluk olacağım nerdeyse
Dükkan gibi düşünelim içerisi mal dolu tıka basa bir müşteri gelip hepsini makul bir karla alıyor , ver gitsin işte hafta da yıllık mevduat kadar getiri neyi neden bekliyoruz....
Yazmaya söylemeye çekiniyorum ama
Temmuz ayında tatile giderken sıfırlamıştım.
O tarihte 7 aydır borsadydım ve 140 bin tl ile tam 58 bin pozitiftim.
Sonra tatil dönüşü tekrar daldım.
Şu anki fiyatlarla satsam herşeyi Aralık 2016 daki 140 binim bugün itibari ile 156 bin ki bu dönemde Sadece gerelden 16 bin almıştım.
Aselsan 10
Cemaş 18
Silver 3
Emkel 5
Hatrımda kalan patlamalar.
dostum tecrübemden alınmazsan eğer , geliriniz de iyiyse kol kesip unutun ve hayatınızı yaşayın , borsada iseniz hayatınızı hep erteliyorsunuz ve beklediğiniz şey neredeyse hiç olmuyor nedense , ve bir bakmışsın hayat geçmiş kaçlısınız onu da bilmiyorumya
dağilım koyabilecek varmı arkadaşlar, abartı düstük malesef
Yukarıda yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Estağfirullah .Yaşım genç değil ama belki ufağımdır sizden 75 liyim
Allaha şükür burdan gelecek paraya çok ihtiyacım yok.
karı koca çalışıyoruz 1 oğlumuz 1 evimiz 1 arabamız var.Ailedende gelecekleri sayarsak çok büyük bir tufaya gelmezsem idare ederim.
Ancak bu kansızlara paramı bırakmak istemiyorum.
Biraz bekleyeceğim.
Olan oldu.
Aselsan,menderes ve kront la devam ediyorum.Cemastada 3000 lotum var hala .Onuda unuttum.
Kol kesmeyip,portföyü bu şekilde unutup 1 sene sonra bakmak istiyorum ama .Takibe alıştı bünyem.3 gün bakmayayım dedim olmadı.
YTD
Yer İmleri