Sayfa 731/967 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. bilançoyumy bekliyorlar anlamadım gitti

2. Endeks son 2 günde 3000 puan artmış, KDV oranı sınırlı süreli olsa da düşürülmüş, son 1 yılda %75 düşmüşsün bunlara hiç mi tepki verilmez ya. Neyin baskısı bu veya bilmediğimiz bu kadar kötü olan ne var ???

3. Arkadaşlar alan satan kimler atabilecek var mı? Gedik hala topluyor mu yabancı satışı var mı acaba?

4. Bu gün eksi kapatmazsan üzerine bizi. Ona göre

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Uzersin diyecektim

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by kırmızı Yazıyı Oku
    tek kurtarırı bedelli sermaye artırımı.patron bir karar vermeli klasik türk patronu mu olucak(acımasız ky düşmanı) yada
    2.nolu türk patron modeli( çok az ağza bal çalan gene ky biçen model mi)
    ötv indirimi olursa ,kur bu seviyede kalırsa,bir tepki yapar yoksa bu özsermaye yapısı ile eski kelebek mobilya kaçınılmazdır
    18 ekimde yazmıştım.
    şirket geri alım yapsada ilk ilan ettikleri rakamı yapamaz.çünkü o kadar paraları yok(bence)
    o karar 2.arzda türkvenin mal kitlediği(sattığı)
    yabancının maldan çıkabilmesi amacıyla baskı ile çıktı (tahminim).maliyet artışlarını belki kdv indirimi sonrası fiyata yatsımışlarsa 4.çeyrekde nefeslenirler.şirket karar verecek.patronlar şahsi servetinden doğtaşa kaynak aktaracak.
    yüksek maliyetlilerin Allah yardımcısı olsun bence o zarar çıkmaz.yeni alıcak varsada güncel rapor okusun.hızla 1 lira üstüne atacak şekilde ana ortaklar (geri alım değil) hisse almalı.sonrada bedelli gelmeli.

7. Bire düşüncesiz arkadaşım biz salakmıyız bedelli isteyelim delikanlı gibi yazayım benim ve bir çok hissedarın şirketi kurtarmak gibi bir amacımız yok hiç de umudumuz da değil biz bu adamlara inandık aldık ve zarardayiz şimdiden sövenler var iken bedelli diye bir söylenmesi isyan çıkarır mağazaları ilk tepki patlamalarının adresi olur yazacaklarim bitmedi devam edeceğim....

KAAN_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bugün saat 12.30 da yönetim kurulu başkanı canlı yayın konuğu olacak.
    @apara_tv @safaktukle Twitter kullanıcılarını canlı yayında Twitter yağmuruna tutmalısınız

Sayfa 731/967 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •