Sayfa 731/985 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Bence makas Saat 12 ye kadar Kapanır

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bunlar yeni shortlar.

Carsambadan olanlar elimizde kaldı

Ya altın beni alacak ya da ben ona

Yine tehlikeli sular. O la la
    Hadi hayırlısı bakalım.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Bu sercan denilen arkadaşın bir diğer amacı da o kadar zeki mi bilmiyorum ama forumda bazı böyle sinirli tepki gelince elini belli eden kişilerin pozlarını açığa çıkarıyor... ona göre poz alıyor...
    Bu forum psikolojik bir savaş veriyor son yıllarda...

4.  Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    genelde fazla yazmiyorum buraya, polemik de yaratmak istemiyorum ama artik dayanamadim.

mesnetsiz, minimum altyapi ve maksimum ozguven ile tek yonlu / yukselis yonlu yaptigin yorumlarla ( mb karari olan gun %4-5 arti kapatir vb.) acikcasi bircok short pozisyon tasiyani etkileyip zararina poz kapattirdigini dusunuyorum.

sevdigim topigi sirf senin gibi gazoz kapagiyla oynayanlar yuzunden artik takip etmiyorum

prensip olarak short/long poz um varsa bu topigi artik okumuyorum uzun zamandir, etkilenmeme adina senin gibilerden

bu isin vebali var arkadasim unutma
    Burda yazdıklarımız kendi beklentilerimiz o günde dedim trust bekliyorum dedim olmadı, 19 martta 81900 da dip dedim o zaman nerdeydin.. 106 112 bine çok sert atak beklentim hala devam ediyor.. İster etkilenirsin ister etkilenmezsin.. Yükselirken ağzınızı açmazsınız en ufak düşüşte insanları etkilemişiz..benim vicdanım rahat

5.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Bu sercan denilen arkadaşın bir diğer amacı da o kadar zeki mi bilmiyorum ama forumda bazı böyle sinirli tepki gelince elini belli eden kişilerin pozlarını açığa çıkarıyor... ona göre poz alıyor...
    Bu forum psikolojik bir savaş veriyor son yıllarda...
    Öyle bi niyetim varsa yarın sabahı görmek nasip olmasın..

Trumpın blöf yaptıgı iran gerginliği ve Japonyanın sınırsız tahvil almayı görüsecek olması altını destekliyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Şimdiki endeks görünümü aynı 120 binlerdeki duruş gibi. Düşmeyecekmiş izlenimi veriliyor sanki. Dow 30 puan yükseliyor bizimkisi hemen tepki veriyor.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Kıytırık bi veriyle bisti az kalsın eksiye düşürme cüretini göstereceklerdi kapasite kullanım oranı sıfıra düşse ne olur düşmese ne olur dijital çağdayız
    Okadar da değil .. Kapasite kullanım oranı kıytırık bir veri değildir ayrıca dijital çağda olunca üretimin bir önemi kalmıyor mu ? Kapasite kullanım oranı 0’a filan düşmez ama bu rakamlar iyi rakamlar değil . Bu yuzden gelen veriyi bu kadar basite almayın ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 731/985 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •