Sayfa 731/1004 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by SDT Yazıyı Oku
    Bu gün bir söze rastladım:

"Gerçek yatırımcı fiyat izlemez. Gerçek yatırımcı ortaya bir hikaye koyar ve bu hikayenin değişip değişmediğini izler."

SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çok güzel ozetlemisler

Okuyunca aklıma biri geldi yalnız
    Her zaman der bize fiyat olarak görmeyin para olarak görmeyin diye

Saygılar

Alıntı Originally Posted by 34jose34 Yazıyı Oku
    Çok güzel ozetlemisler

Okuyunca aklıma biri geldi yalnız
    Her zaman der bize fiyat olarak görmeyin para olarak görmeyin diye

Saygılar
    iyide sen müteahhitlere hikaye anlatınca ev vereceklermi sana o cümle hayat standartını bir yerlere oturtmuş tuzu kuru yatırımcılar için geçerlidir.

3.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    iyide sen müteahhitlere hikaye anlatınca ev vereceklermi sana o cümle hayat standartını bir yerlere oturtmuş tuzu kuru yatırımcılar için geçerlidir.
    Anahtarı yaza kalmaz alırız abi

İhtiyacın olmayan parayla yatırım ile ihtiyacınla aldığın psikolojisi çok farklı

Alıntı Originally Posted by 34jose34 Yazıyı Oku
    Anahtarı yaza kalmaz alırız abi

İhtiyacın olmayan parayla yatırım ile ihtiyacınla aldığın psikolojisi çok farklı
    senin hikayenide ev almak olarak düşünsek, değişip değişmediğini görmek için yine hisse fiyatına bakmak zorundasın. yok, sana oturmuyo o cümle

koçarinin internet tamamen gitti herhalde,uzun zamandır yok ortalıkda.

6.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    koçarinin internet tamamen gitti herhalde,uzun zamandır yok ortalıkda.
    Selec erkenden sattik ortak simdi bakiyorum...gedza aldik guya yorgun zamaninda...aylarca bekle %35 kar ile sat 3 gunde hisse %45 ciksin bizde boyle sans var...

Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Selec erkenden sattik ortak simdi bakiyorum...gedza aldik guya yorgun zamaninda...aylarca bekle %35 kar ile sat 3 gunde hisse %45 ciksin bizde boyle sans var...
    bunları gedza topikde yazmışın gerçekten çok üzüldüm. selec bana hiçbir zaman uymadı kazandırmadı o yüzden sevemedim,hala sevmem. fakat senin o kadar bekleyipte kazanamamana çok üzüldüm. gedza hedefinin 22 civarı olduğunu söylemiştin. selec 2.tavanını yaptığında aklıma geldin, dedim belki 21 küsürlerden gedzaları verip geri dönmüştür. ama öyle olmamış, kısmet diyeceğiz ortak. bellimi olur belkide ay sonunda iyiki gedzaya geçmişim dersin. neden olmasın....

Ayrica bende selecde 2 ay bekleyip 14 kademe zararla ciktim.

Sayfa 731/1004 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •