Sayfa 731/1006 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Başak hanımın yorumu ...Viop
    Deniz, faiz kararı tedirginliği geçince alışa geri dönmüş.
    BankOf, stop'a devam ediyor.
    Yapıkredi aklı karışık bekliyor İş yatırım short zorluyor.
    Yarının cuma olmasından dolayı emin olamasam da, Haftaya 8100'den uzaklaşacağımızı düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bak ben fatura göndermiyorum Allah'tan. Gel Sen Sayın Çıtak'ın faturayı öde kurtul yol yakınken....
    Hesap kabarık bende o kadar nakit yok, çıtak dayucuğuma petko versem olur mu
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Emre Güneş benim favorim Zafer abimiz vardı % 4,75 faiz fazla ABD de % 2 bizim onlardan ne eksiğimiz var ; açıklaması vardı ben üzerine tanımam.
    Adam vizyonermiş. Hedefi Abd yapmış..Bizim durum üzücü gerçektende...

4. Normalde her tahtada yetkili satıcılar olsa mesela satıcı benden aldığın hisse senedi en geç 7 yıl içinde dolar bazında daha üstüne çıkmaz ise geri alım taahhüdü veriyorum dese dolar yatırımcısı da gelebilir.

Bir şekilde ya fiyat garantisi ya da koyduğu parayı taksit taksit geri kurtarma imkanı olmalı.

Paralı bir kişi olsam vaktimi borsada fiyatlar ne olmuş diye geçirmektense daha farklı şeyler ile geçiririm. Bir kadın 100-150 milyon dolar ile de geçinilebiliyor demişti yani o tip kişilerin parasını çekecek çözümler lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bak ben fatura göndermiyorum Allah'tan. Gel Sen Sayın Çıtak'ın faturayı öde kurtul yol yakınken....
    seninkileri veresiye defterinde biriktiriyorum... fatura baskısına geçmedim

kafferendi haftaya... 804bing oluyor

bu XU100... 804bing altına bi geçsin hele...

bak sen o zaman fatura nasıl kesilirmiş

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Siyaset ve borsa iç içedir. Her türlü haber de bizim borsamıza diğer globallere göre daha fazla etki eder.
    Ben burada borsaya ne etkisi olur ona bakarım..Olan herşeyi de paylaşır ve yorumlarım...

Şimdi 45 oldu politika faizi.
    Bu burada kalır mı yoksa Allah korusun 47 falan olur mu?
    Reis 47 çok demiş geçmişte...Bence de çok...Haklı...

Sizce ??

biz görüyoz..

mesele

kendin görüyon mu

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hesap kabarık bende o kadar nakit yok, çıtak dayucuğuma petko versem olur mu
    Aranızda anlaşırsanız ben kurcalamam.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yunus Paksoy:

Önemli Son Dakika gelişmesi

ABD, Irak ve Suriye’den çekilecek haberleri geliyordu

Pentagon, Irak’tan çekilme görüşmelerinin önümüzdeki günlerde başlayacağını resmen duyurdu

Irak kesin bir süre istiyor çekilme için, ABD zamandan bağımsız üç faktör öne sürüyor:

•DAEŞ tehdidi
    •Operasyonel ve çevresel gereksinimler
    •Irak güvenlik güçlerinin kabiliyet seviyeleri
    hiç biri çekilmeyecek.....emperyal devlet büyük şeytan hiç çekilmez.....hele ki Rusya oradayken.....

Sayfa 731/1006 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •