Sayfa 732/899 İlkİlk ... 232632682722730731732733734742782832 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 5,849 - 5,856 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Arkadaşlar iş bankasının manipülasyonuna gelmeyin .

Mevcut tebliğe göre başvurmak zorunda kalmış, yoksa kendisi de yeni tebliğe göre fiyat vermek istiyormuş. Falan filan. ..

Yeni gelenler bilmez belki ama bu iyi aile çocuklarının son 1 yılda yaptıklarına şahidiniz. Şu anneler gününde ağzım bozulmasın yine . Şimdi bize cici çocukluk yapmasinlar. Kendileri her b.ku doğru yapmak istiyormuş da tek engel spk 'ymış sanki .

Yeni tebliğ konusuna gelince . Ben kesin geleceğini düşünüyorum ama velevki yetişmedi. Spk eski tebliğe göre tutup 9.32 de deme hakkı var 12 deme hakkı da var . Yetişmiyorsa biz madur olmayalım diye eski tebliğe göre de değerleme raporu fiyatını verir. Yemişim tebliğini.

Burada önemli olan SPK 'nın olaya bakış açısı. ( sen anladın onu )
    .
    seni seviyorum dimitri kendine iyi bak

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Adamlar tebligi ve fiyatı görmeden bağlayıcı birşey soylemeleri mümkün olabilirmi elbette olmaz
    Finans için ön görüşme yapildigini söylemesi kararlı olduklarının bir gostergesi degilmidir.
    SPK.ya hala toz kondurmuyor arkadaslar
    Nedense bir iki kelam da ona yazın da
    Tarafsız olduğunuza inanalım
    Şirket bir ticari faaliyet yapıyor düzenleyici kurum ise adaletsizlik ve belirsizliğin onleyicisi olmak zorundadır
    Bunu söylemek cokmu zor geliyor
    Abi bize ne iş bankasından bize ne SPK 'dan . Niye taraf tutalım. Çocuğumuzun geleceği derdindeyiz . Geleceği bilemeyiz ama şu birleşmenin geçmişine bakınca iş bankasının ne kadar şerefli olduğunu görüyoruz. Spk 'yı göreceğiz.
    Bugünü milat al bak birleşmenin geçmişini düşün. 25 şubatta kanun çıkması spk 'yı öne geçirir. O kanun çıkmasa ne yapacaktı iş bankası alın size 9.32 mi diyecekti.

Bugün için iş bankasının sayısız pisliği ve spk 'nın bir güzelliği var . Şimdi sen söyle hangisine kaydıralım.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by kibarmelih69 Yazıyı Oku
    seni seviyorum dimitri kendine iyi bak
    Ben de sana karşı boş değilim

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Abi bize ne iş bankasından bize ne SPK 'dan . Niye taraf tutalım. Çocuğumuzun geleceği derdindeyiz . Geleceği bilemeyiz ama şu birleşmenin geçmişine bakınca iş bankasının ne kadar şerefli olduğunu görüyoruz. Spk 'yı göreceğiz.
    Bugünü milat al bak birleşmenin geçmişini düşün. 25 şubatta kanun çıkması spk 'yı öne geçirir. O kanun çıkmasa ne yapacaktı iş bankası alın size 9.32 mi diyecekti.

Bugün için iş bankasının sayısız pisliği ve spk 'nın bir güzelliği var . Şimdi sen söyle hangisine kaydıralım.
    Ha tebliğ askıdan ineli 1 buçuk ay oldu. Spk hızlı olmalı. Kanun çıkmadan da içeriği haizdiniz birader . Virüs mirus demeyin şimdi sizin elemanlar evden çalışıyordur nöbetleşe. Tamam kaydırmıyoruz şimdilik ama garanti de vermiyoruz.

5.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Adamlar tebligi ve fiyatı görmeden bağlayıcı birşey soylemeleri mümkün olabilirmi elbette olmaz
    Finans için ön görüşme yapildigini söylemesi kararlı olduklarının bir gostergesi degilmidir.
    SPK.ya hala toz kondurmuyor arkadaslar
    Nedense bir iki kelam da ona yazın da
    Tarafsız olduğunuza inanalım
    Şirket bir ticari faaliyet yapıyor düzenleyici kurum ise adaletsizlik ve belirsizliğin onleyicisi olmak zorundadır
    Bunu söylemek cokmu zor geliyor
    "Bir tatil sözleşmesi bile bu tebliğlerden daha detaylı bunuda eyvallah" diye yazdım. Bununla belirtmek istedğim şey çok açık bir şekilde anlaşılır diye düşndüm. Olmamış açıyım.
    Tebliğiler yetersiz. İhtiyaçlara cevap vermiyor. Piyaslar bu kadar basit yetersiz tebliğlerle yönetilemez. Yurtdışında ofis kira sözleşmem bile 15 sayfa.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    O kadar mail attım bir tek CHP geri dönmedi. O yönetim kuruluna vekil seçen zatı alinizdir sayın Kılıçdaroglu. Bu yazdıklarımızın yüzde 28 'inden siz sorumlusunuz. Yarın karşılaştığımızda sorarsam ben bilmiyordum demeyin . Lafı geçiştirmenize izin vermem .

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    O kadar mail attım bir tek CHP geri dönmedi. O yönetim kuruluna vekil seçen zatı alinizdir sayın Kılıçdaroglu. Bu yazdıklarımızın yüzde 28 'inden siz sorumlusunuz. Yarın karşılaştığımızda sorarsam ben bilmiyordum demeyin . Lafı geçiştirmenize izin vermem .
    adamların 18 yıldır oyu %25 ne artı 1 ne eksi 1

oda ona yetiyor....

keşke iktidar el koysa yabancıya iyi paraya satardı) helede bir katarlı olsa..

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by kibarmelih69 Yazıyı Oku
    adamların 18 yıldır oyu %25 ne artı 1 ne eksi 1

oda ona yetiyor....

keşke iktidar el koysa yabancıya iyi paraya satardı) helede bir katarlı olsa..
    Yazıp yazıp sildim . Susma hakkımı kullanıyorum arada Atam var .

Sayfa 732/899 İlkİlk ... 232632682722730731732733734742782832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •