Abi bize ne iş bankasından bize ne SPK 'dan . Niye taraf tutalım. Çocuğumuzun geleceği derdindeyiz . Geleceği bilemeyiz ama şu birleşmenin geçmişine bakınca iş bankasının ne kadar şerefli olduğunu görüyoruz. Spk 'yı göreceğiz.
Bugünü milat al bak birleşmenin geçmişini düşün. 25 şubatta kanun çıkması spk 'yı öne geçirir. O kanun çıkmasa ne yapacaktı iş bankası alın size 9.32 mi diyecekti.
Bugün için iş bankasının sayısız pisliği ve spk 'nın bir güzelliği var . Şimdi sen söyle hangisine kaydıralım.
"Bir tatil sözleşmesi bile bu tebliğlerden daha detaylı bunuda eyvallah" diye yazdım. Bununla belirtmek istedğim şey çok açık bir şekilde anlaşılır diye düşndüm. Olmamış açıyım.
Tebliğiler yetersiz. İhtiyaçlara cevap vermiyor. Piyaslar bu kadar basit yetersiz tebliğlerle yönetilemez. Yurtdışında ofis kira sözleşmem bile 15 sayfa.
O kadar mail attım bir tek CHP geri dönmedi. O yönetim kuruluna vekil seçen zatı alinizdir sayın Kılıçdaroglu. Bu yazdıklarımızın yüzde 28 'inden siz sorumlusunuz. Yarın karşılaştığımızda sorarsam ben bilmiyordum demeyin . Lafı geçiştirmenize izin vermem .
Yer İmleri