YATIRIM TAVSIYESI DEGILDIR
Gozunuz aydin.......
YATIRIM TAVSIYESI DEGILDIR
Gozunuz aydin.......
15 sene öncesi aracýma lpg dönüþümü için yetkili servise götürmüþtüm taksicinin biri 90 derecelik bir açýyla bana çoluðunu çocuðunu seviyorsan lpg ye bulaþma dedi ve arkasýný döndü uzaklaþtý. Neden, nasýl yani demeye fýrsat býrakmadan.
Ýçime kuþku düþtü ve 10 yýl lpg avantajýndan maðdur oldum.
Ogün bugündür ortaya bir laf atýp ta arkasýný dönen insandan nefret ederim.
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarýmýn hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi deðildir
Kurduðun cümlelerde kullandýðýn kelimelere dikkat et SÝREN efendi neden arkadaþlarýna cümle aralarýna sýkýþtýrdýðýn nahoþ kelimelerle saygýsýzlýk yapýyorsun çok ayýp ediyorsun ..Arkadaþýn kullandýðý nick ''ATÝK'' ama sen ''atýk''diye hitap ediyorsun peki oldumu þimdi...Ayný yanlýþý ATÝK arkadaþýmýz yapsa sana kabullenirmisin tepki göstermezmisin kýsacasý burada sevildiðinin kýymetini bilmiyorsun..Ben sadece hatýrlatmýþ oldum yoksa amacým sana sataþmak deðildir ama sen bunlarý hep yapýyorsun mesela;benim sdýmý sipek'e çýkardýðýn beni töhmet altýnda býraktýðýn gibi tabii ki bu iftiralar çok hoþ þeyler deðil bunu sende biliyorsun...Ayný yanlýþlara devam edersen elma þekeri vermeye devam ederim sana haberin olsun![]()
biraz þaka
![]()
selam ve dua ile..
Gel gönlümün speði olws onu bunu býrakta...%kaç zam alýrýz onu de hele
![]()
Yazdýklarýmýn hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi deðildir
Sn vise, zulme rýza zulümdür hele sessiz kalmak daha büyük insanlýk suçu senin gibi âdil insanlarýn azýnlýðý yüzünden baþýmýz felâketten kurtulmuyor zaten iyiki varsýn...
Klavyesi bozuk (!) ancak diðer kelimelere gelince i harfini tuþluyor nedense.
Lafa bakarým laf mý diye...
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri